Wervingsvideo – Stichting JOZ

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Saif

Stichting JOZ

Stichting JOZ is op zoek naar adviseurs van de straat. Een adviseur van de straat houdt zich bezig met verschillende zaken. De stichting beschikt dan ook over veel werkzame collega’s met deze functie. Er zijn echter nog aardig wat vacatures vrij.

Om eventueel geïnteresseerde jongeren te bereiken koos de stichting voor een wervingsvideo laten maken. De wervingsvideo heeft met name als doel om deze functie toe te lichten en de taken naar voren te brengen.

Verschillende medewerkers die al actief zijn binnen de stichting doen in het kort hun woord. Iedereen vertelt wat hij of zij verstaat onder zijn functie en wat er belangrijk aan is.

Stichting JOZ richt zich met name op jongeren uit de Rotterdamse wijken. Deze video is dan ook opgenomen in verschillende wijken waar de adviseurs van de straat actief zijn. Een deel van de video is zelfs opgenomen terwijl de medewerkers hun oorspronkelijke taken uitvoerden.

Productie wervingsvideo Stichting JOZ

De beelden van de wervingsvideo zijn niet allemaal in 1 dag gemaakt. Omdat onze filmploeg in veel verschillende wijken moest filmen om al deze medewerkers op beeld te krijgen, is er een verdeling gemaakt over een aantal opnamedagen.

Iedere dag hebben wij gefilmd in 1 of 2 wijken. Zo zijn er onder andere beelden gemaakt in buurthuizen, speelveldjes in de wijken en kantoorpanden van JOZ. 

Het grootste deel van de beelden is gemaakt met een 4K Sony FDR camera. Omdat wij van als één van de weinige Nederlandse bedrijven specialisten hebben voor de productie van alle soorten videoproducties, is het belangrijk om per shoot de beste filmapparatuur uit te kiezen.

Naast een 4K Sony camera hebben wij voor deze productie ook beelden vanuit de lucht gemaakt. Dit is gedaan door onze drone piloot.

Een drone piloot huren kan bij ons als losse dienst, maar ook als toevoeging aan een productie zoals bij deze video. In de meeste gevallen raden wij drone beelden dan ook ten zeerste aan. Dit is vaak van toegevoegde waarde aan een videoproductie.

Enkel een cameraman inhuren is uiteraard ook mogelijk, maar bij de meeste producties is onze complete filmploeg aan te raden. 

Na alle opnamedagen gaan de beelden naar onze video editor. Hij zorgt uiteindelijk voor een goed geheel. De beelden zijn bij deze video kort achter elkaar gemonteerd.

Omdat iedere medewerker een gedeelte van een zin uitspreekt is het belangrijk om geen grote gaten te laten vallen tussen de verschillende shots. Tussendoor wordt er in de video afgewisseld met onder andere sfeerbeelden.

De montage van een videoproductie is het gedeelte waar verreweg de meeste uren in zitten.

Zelf een wervingsvideo laten maken?

Zelf een wervingsvideo laten maken voor uw bedrijf? Vraag dan meteen een gratis offerte aan!

Wervingsvideo’s zijn één van de beste manieren om een functie zo goed mogelijk te omschrijven. Daarnaast hebben ze ook een enorme impact op hoe snel eventuele vacatures vervuld worden. Uw wervingsvideo wordt exact naar uw wensen en met alle nodige creativiteit geproduceerd.

Heeft u zelf nog twijfels over hoe u de videoproductie heet best kunt aanpakken? Neem dan gerust contact meet ons op!

Onze specialisten denken graag creatief met u mee om zo tot een goed concept te komen. De mogelijkheden zijn oneindig en er valt altijd wel iets te vinden dat bij u past!

Een videoproductie kan in het bedrijfsleven voor talloze “problemende oplossing zijn. Zolang de videoproductie maar wordt gemaakt op basis van het doel dat u ermee wilt bereiken.

Wij passen in onze bedrijfsfilms en promotievideo’s dan ook de juiste marketingtechnieken toe. We geven u niet alleen een goede kwaliteit productie, maar wij zorgen ook dat u hier daadwerkelijk wat aan heeft!

Meer lezen over toe te passen marketingtechnieken in video’s en onze werkwijze? Lees dan vooral even het artikel bedrijfsfilm laten maken.

Wilt u specifiek opnames maken in Rotterdam en omstreken? Neem dan een kijkje op videograaf Rotterdam.

Loading...