Een wervingsvideo laten maken is de ideale manier om de juiste medewerkers of klanten voor uw bedrijf binnen te halen.
Wij van BEKA Media helpen u graag bij de productie van uw wervingsvideo! Lees hier meer over het proces van een
wervingsvideo laten maken, het effect ervan en onze levertijden!

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Wervingsvideo laten maken

vinkje Op maat gemaakte 4K wervingsvideo
vinkje Wervingsvideo op basis van uw doelen & wensen
vinkje Eenmalige betaling, geen verrassingen
vinkje 4K droneshots vanuit de lucht
vinkje Professionele voice-over
vinkje Snelle leveringen
vinkje Gratis wijzigingen na productie
De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!
NedCap Reclame

Adem

Ontzettend fijne samenwerking gehad. Nadat ik met een zieke filmmaker kwam te zitten, heeft BEKA media mij uit de brand geholpen! Met een topresultaat als gevolg. Ontzettend flexibel, professioneel en duidelijke communicatie. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor jullie goede service!

Detentie Centrum

Michel Q.

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Stichting JOZ

Saif

Vraag gratis een wervingsvideo laten maken offerte aan

Komen er sprekers in uw video?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Wervingsvideo laten maken? Wij helpen u graag!

Wervingsvideo laten maken? Dan bent u bij BEKA Media aan het juiste adres! Wij van BEKA Media filmen, monteren en leveren uw wervingsvideo in de hoogste kwaliteit en tegenover de voordeligste prijs!

Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de wervingsvideo marketingtechnisch dusdanig in elkaar wordt gezet dat u daadwerkelijk uw doel behaalt! Of dit nu het werven van nieuwe medewerkers of het werven van nieuwe klanten is!

Een wervingsvideo laten maken kan een aantal verschillende doelen hebben. Zoals uit het woord al valt af te leiden is het voornaamste doel natuurlijk het “werven” van iets. Dit kan in de ene situatie het werven van klanten zijn, maar in de andere situatie bijvoorbeeld het werven van nieuwe medewerkers of talenten.

In iedere situatie denken onze videospecialisten met u mee. Wij produceren een wervingsvideo die binnen uw wensen en budget past!

Meteen te weten komen wat de prijs van uw wervingsvideo is? Vraag dan een gratis offerte aan! Door middel van een offerte aanvraag kunnen wij u de meest voordelige prijs geven.

Een wervingsvideo laten maken kan bij ons zeer voordelig, omdat wij onze prijzen baseren op uw specifieke wensen. Er worden dus nooit onnodige kosten gemaakt! Hiermee onderscheiden wij van BEKA Media ons van veel andere bedrijven!

Wilt u voordat we aan de slag gaan met uw productie eerst meer informatie over het laten maken van een wervingsvideo? Lees dan vooral op uw gemak verder!

1. Wervingsvideo laten maken, waarom is het een goed idee?

Een wervingsvideo laten maken kan in veel verschillende situaties leiden tot talloze voordelen. Zoals uit de naam al valt af te leiden is het doel van een wervingsvideo laten maken het ‘werven’ van iets. Men kijkt veel liever een leuke en interessant ogende video, dan dat iemand een hele tekst leest.

Een wervingsvideo laten maken is mede om deze reden een erg goed idee als u bijvoorbeeld nieuwe medewerkers of nieuwe klanten wilt werven.

Uw wervingsvideo kan zo aantrekkelijk gemaakt worden als u maar wilt. Het is ten slotte het doel om de aandacht van de kijker te trekken en via deze weg te laten weten dat u naar hem of haar op zoek bent, om deze persoon vervolgens te kunnen “werven”.

Een wervingsvideo laten maken is de ideale manier om een oproep te doen aan de buitenwereld. Hierboven is bijvoorbeeld de wervingsvideo te zien die wij hebben geproduceerd voor Stichting JOZ.

Hierbij was de stichting op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de functie “Adviseur van de Straat”. Dit is op een toepasselijke manier in beeld gebracht.

Het laten maken van een wervingsvideo was in hun situatie een erg goed idee omdat zij hierdoor visueel konden laten zien wat voor medewerker ze zochten. Medewerkers die deze functie al hadden bij Stichting JOZ deden het woord, wat ervoor zorgde dat de wervingsvideo nog aantrekkelijker werd.

Om de kijker meteen te pakken starten we deze video met een drone shot. Dit is marketingtechnisch een erg goede keuze die wij vaker maken.

Voordelen wervingsvideo laten maken

Het komt er dus op neer dat een wervingsvideo laten maken veel voordelen met zich meebrengt. Zo zorgt een wervingsvideo voor positieve aandacht richting hetgeen waarvoor u mensen wilt werven en is het ook nog eens interessant om naar te kijken.

Een wervingsvideo is uitnodigend en kan in tegenstelling tot bijvoorbeeld een vacaturetekst, in één oogopslag iets laten zien.

Men leest dus niet alleen over iets, maar men ziet ook meteen de juiste beelden ervan. We vertellen dat we op zoek zijn naar de persoon die nu naar de video kijkt, maar we laten hem of haar tegelijkertijd ook zien dat we om een erg bijzondere reden naar hem of haar op zoek zijn.

Bijvoorbeeld omdat hij of zij een erg toffe baan kan krijgen of omdat hem of haar één van de meest geweldige aankopen van zijn of haar leven staat te wachten.

Een wervingsvideo spreekt de persoon die u wilt werven dus erg persoonlijk aan en laat ook meteen de pluspunten voor deze persoon zien.

We raken specifieke ‘pijnpunten’ of ‘verlangens’ om deze persoon op een eerlijke manier te overtuigen.

Uiteraard is niet iedere situatie de juiste situatie om een wervingsvideo te laten maken, maar wanneer u op zoek bent naar bepaalde specifieke personen om een specifieke reden is de productie van zo’n soort video de ideale oplossing.

Het is een uitermate goede manier van contentmarketing om de persoon te werven die u wilt of nodig heeft.

Een wervingsvideo laten maken kan van onschatbare waarde zijn als dit op de juiste manier wordt gedaan. Niet alleen maximaal goede kwaliteit beelden, maar ook een goede marketingtechnische aanpak zijn van cruciaal belang.

Wij sommen hieronder nog een aantal losse voordelen op van een wervingsvideo laten maken.

De juiste doelgroep vinden

Met een wervingsvideo kunt u de juiste doelgroep vinden. Bent u als bedrijf op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan kunt u uw wervingsvideo op dusdanige platformen online zetten dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Een andere goed werkende optie is het adverteren met uw video. Hierbij kunt u gericht zorgen dat de persoon waarnaar u zoekt ook wordt bereikt door de video.

Een wervingsvideo laten maken is een optimale manier om de juiste doelgroep te vinden. Overigens zorgen wij er tijdens de opnames en de edit voor dat uw wervingsvideo dusdanig wordt in elkaar gezet dat deze doelgroep zich ook daadwerkelijk aangesproken voelt. Als u met het verspreiden van uw wervingsvideo hulp nodig heeft helpen wij u ook hierbij graag.

Visueel & interessante wervingsvideo

Zoals eerder in benoemd houden mensen er niet van om enorme lappen tekst te lezen. Een kort, maar krachtige video daarentegen werkt een stuk beter. Het is visueel, men hoeft geen moeite te doen en kan in enkele seconden te weten komen wat de boodschap is. Daarnaast kan een wervingsvideo een dusdanig interessante start hebben dat zelfs de mensen die in eerste instantie niet geïnteresseerd waren in uw boodschap alsnog blijven kijken.

Om dit effect te creëren gebruiken wij zelf bijvoorbeeld vaak een drone shot als opening van de wervingsvideo. Een drone piloot huren wanneer u een wervingsvideo laat maken kost u slechts €150 extra, maar leidt dus wel tot een geweldig start effect.

Wie een drone piloot bij zijn of haar productie huurt krijgt van ons bij aanvraag overigens ook een aantal gratis luchtfoto’s. Een luchtfoto laten maken is normaal gesproken een aparte dienst.

Wij zelf zorgen dat bij de wervingsvideo’s die we maken ook de juiste technieken worden toegepast zodat mensen blijven kijken naar uw video. Wanneer we hun aandacht in de eerste seconden te pakken krijgen, hebben we daarna vrijspel om onze boodschap duidelijk te maken.

Een perfecte omschrijving

Het volgende grote voordeel van een wervingsvideo is het feit dat u hiermee perfect kunt omschrijven naar wat voor soort persoon u op zoek bent.

Sowieso is een video laten maken over het algemeen al de beste manier om een bepaalde omschrijving te geven, maar specifiek als u iemand wilt werven kan dit extra goed werken. Beelden zeggen immers meer dan woorden.

In uw wervingsvideo kunt u erg specifiek benoemen wat voor iemand u zoekt. Daarnaast kunt u dit ook nog eens op verschillende manieren doen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld tijdens uw wervingsvideo korte titels in beeld brengen die de functie omschrijven. Ondertussen is deze functie bijvoorbeeld ook nog eens in beeld.

Ook kan één van uw medewerkers bijvoorbeeld het woord doen en vertellen naar wat voor collega hij of zij op zoek is.

Verder is het mogelijk een professionele voice-over onder uw wervingsvideo te nemen. In dat geval ondersteunt de voice-over de beelden en vertelt hij of zij in duidelijke woorden naar wat u op zoek bent.

Het beeld en geluid vormen samen een vloeiend geheel.

Een animatievideo laten maken kan ook een goede optie zijn als wervingsvideo. Ook dit is een erg overzichtelijke en goed werkende mogelijkheid. Hiervoor zijn overigens geen opnamedagen nodig. Animatievideo’s worden volledig digitaal gemaakt.

Weet u niet wat in uw situatie de betere keuze is? Een animatie of een reguliere wervingsvideo? Neem dan vooral even contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van Caravanstalling Margraten is geproduceerd met als doel om klanten te werven.

2. Hoe wordt een wervingsvideo gemaakt?

Een wervingsvideo laten maken kan op een aantal verschillende manieren. Op de dag van de opnames komen onze cameraman en bijvoorbeeld drone piloot uiteraard naar de afgesproken locatie. Wat er op deze dag precies gefilmd wordt en hoe wij ons voorbereiden hangt van een aantal factoren af. Deze factoren worden van te voren in overleg met u besproken en vastgesteld.

Het eerste deel van het proces bij een wervingsvideo laten maken is dan ook het contact moment tussen u en onze specialisten. Hierbij geeft u antwoord op bepaalde vragen van ons, waarna wij met de juiste voorbereidingen en de juiste apparatuur naar de opnamelocatie kunnen komen.

Hieronder gaan we verder in op deze factoren en wat wij van u moeten weten. Heeft u zelf nog niet de antwoorden op deze vragen? Dan helpen wij u hierbij uiteraard graag.

Wie & wat komen er in beeld?

Een wervingsvideo laten maken, wat is hierbij belangrijk om in beeld te brengen? En wie geeft de nodige uitleg?

Het lijken misschien logische vragen, maar om te zorgen dat u de juiste mensen werft met de wervingsvideo zijn het wel belangrijke vragen.

Wat mensen vaak in beeld willen brengen bij een wervingsvideo is het moment waarop bepaalde werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit zijn dan bijvoorbeeld werkzaamheden die te maken hebben met de vacature waarvoor u medewerkers wilt werven. Ook kunnen het de werkzaamheden zijn die te maken hebben met hetgeen waarvoor u klanten wilt werven.

Een andere vraag is: Wie komen er in beeld? En zijn de personen die in beeld komen ook de personen die het woord doen?

In de wervingsvideo van JOZ die hierboven te zien is, waren de medewerkers die in beeld kwamen tegelijkertijd ook de medewerkers die het woord deden. Zij toonden de vacature terwijl ze hem omschreven.

U kunt er ook voor kiezen enkel werkzaamheden in beeld te laten brengen en sfeerbeelden te laten maken en niemand te laten spreken.

De omschrijving van hetgeen waarvoor u mensen wilt werven wordt dan bijvoorbeeld door onze voice-overs opgelezen.

Wervingsvideo montage & marketingtechnieken

Een wervingsvideo laten maken bestaat uiteraard niet alleen uit de opnames. Na de opnames vindt namelijk de edit plaats. Tijdens de edit zorgen onze video editors ervoor dat er van alle beelden en de eventuele voice-over een vloeiend geheel wordt gecreëerd.

Ook alle nodige effecten worden in de edit toegepast. Verder bevinden zich in onze pakketten ook altijd standaard de kleurcorrectie.

Tijdens de videomontage houden onze specialisten rekening met de marketingtechnische aspecten. Hoe kunnen we uw video dusdanig in elkaar zetten dat u daadwerkelijk aantrekkelijk bent voor de personen die u wilt werven? Een wervingsvideo laten maken betekent dus een compleet pakket afnemen!

3. Wervingsvideo laten maken, hoe effectief is het?

Een wervingsvideo laten maken is over het algemeen een zeer effectieve manier om zo snel mogelijk de personen te werven die u zoekt. Tot nu toe heeft dit al talloze van onze klanten effectief geholpen.

Videomateriaal is erg waardevol. Dit heeft er mee te maken dat een video laten maken één van de beste manieren is om uitleg te geven. Daarnaast is wat betreft reclame maken ook videomarketing één van de meest effectieve methodes.

Bij een wervingsvideo laten maken komen al deze factoren samen. We passen goede videomarketing toe en geven de juiste uitleg. De beelden en eventuele teksten of voice-over versterken elkaar dusdanig dat we de kijker aanspreken hoe we hem of haar willen aanspreken.

Nadat wij deze zeer effectieve wervingsvideo voor u hebben gemaakt is het aan u enkel de taak om te zorgen dat deze video ook mensen bereikt.

Zodra de video eenmaal terecht is bij iemand zorgen wij ervoor dat deze persoon ook meteen het “wow-effect” meekrijgt.

 

Wervingsvideo bij de juiste doelgroep krijgen

Zoals gezegd is het aan u de taak om de wervingsvideo bij de juiste mensen te krijgen. Indien nodig helpen wij u hierbij graag.

Uw wervingsvideo verspreiden is een vorm van reclame maken. In het artikel reclame maken vertellen wij u meer over hoe u anno 2023 het best uw content kunt verspreiden. Kortom komt het erop neer dat u de video op veel verschillende manieren kunt verspreiden.

Adverteren met de video of de video op uw website zetten behoren tot de meest geschikte manieren. Daarnaast spelen ook sociale media echter een grote rol. Deze kunnen een erg positief effect hebben op de hoeveelheid mensen die uw wervingsvideo bereikt.

In een situatie als deze is het van cruciaal belang met name uw social media goed in te zetten. Deel de video en indien u de mogelijkheid ertoe hebt, adverteer er zelfs mee! Met niet al te hoge budgetten kunt u al mooie resultaten boeken.

4. Hoelang duurt een wervingsvideo laten maken?

Een wervingsvideo laten maken hoeft bij ons niet al te lang te duren. Wij van BEKA Media filmen, monteren en leveren uw wervingsvideo binnen slechts 2 weken. Hieraan gaat echter wel een klein proces aan vooraf.

Dit proces kan vanuit onze kant binnen een uurtje al worden afgerond. Hierin ligt het balletje echter voornamelijk bij u.

U wilt een wervingsvideo laten maken, dus u neemt uiteraard contact met ons op. Dit kan door een gratis offerte aan te vragen of door ons telefonisch te bellen.

In beide gevallen krijgt u te maken met een aantal simpele vragen. Met de antwoorden op deze vragen kunnen wij u een offerte toesturen met een voordelige prijs. Indien u ervoor kiest direct een offerte aan te vragen zult u deze binnen uiterlijk 24 uur van ons ontvangen.

Mocht u met de offerte akkoord gaan, dan kunt u de offerte digitaal ondertekenen en kunnen we de opdracht rondmaken. Dit kan zoals gezegd in een uurtje al worden geregeld. Zodra alles rond is kunnen we een opnamedag met u inplannen!

In de meeste gevallen kunnen we u voor de week erop al inboeken en zorgen dat we een cameraman voor u vrijhouden.

Bij de afname van een videoproductie krijgt u overigens ook een korting van maar liefst 50% op onze fotografie diensten. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven. Ook zwart wit fotografie behoort tot onze fotografie diensten.

Wervingsvideo opnames & edit

Op de afgesproken datum komen onze cameramannen en eventueel drone piloot op locatie de beelden maken. Hoelang dit proces duurt hangt af van de video. De opnames kunnen slechts 1 tot 2 uur duren, maar het kan ook de volledige dag in beslag nemen. In uitzonderlijke gevallen zijn er zelfs meerdere opnamedagen nodig.

Na de opnamedag hanteren wij een levertijd van 1 tot 2 weken. Hoelang dit exact zal duren hangt ook af van uw wervingsvideo. Hierover houden wij u ten alle tijden op de hoogte tijdens het proces.

5. Wervingsvideo plan van aanpak

Wij kunnen uw wervingsvideo nog zo mooi en kwalitatief nog zo goed maken als u maar wilt, maar uiteindelijk is de inhoud natuurlijk aan uzelf!

De keuze is aan u welke werkzaamheden er bijvoorbeeld gefilmd moeten worden, welke medewerkers er eventueel een woordje moeten doen en hoe u uw bedrijf naar voren wilt brengen.

Het is dan ook een aanrader dat u voor uzelf een soort klein plan van aanpak heeft. Moet een plan van aanpak zeer uitgebreid en professioneel zijn? Nee, zeker niet, dus schrik niet!

Het plan van aanpak is enkel bedoeld zodat u voor uzelf een goed overzicht heeft. Met name met de informatie die wij u hierboven hebben gegeven kan het best zo zijn dat er een aantal punten zijn waarover u eventjes moet nadenken. 

Wij nemen u in het kort mee in de twee punten waarover u zou moeten nadenken en wat per punt belangrijke aspecten zijn.

Wat wordt er in beeld gebracht?

Dit is meteen een erg belangrijk punt. De wervingsvideo is natuurlijk bedoeld om mensen te werven, maar wat komt er specifiek in beeld?

Zorg ervoor dat hetgeen dat in beeld komt positiviteit uitstraalt. Laat bijvoorbeeld de toekomstige medewerker van uw bedrijf zien met wat voor positieve omgeving, aardige collega’s en prettige werksfeer hij of zij te maken zal hebben!

Let op! Zorg hierbij natuurlijk niet dat u een verkeerd beeld van bijvoorbeeld de vacature schetst. Het is een absolute aanrader om zaken in beeld te brengen die de pluspunten van een functie laten zien, alleen moet dit natuurlijk wel de waarheid zijn.

Uiteraard helpen wij u ook tijdens de opnames te zorgen dat alles dat in beeld komt een positieve uitstraling heeft. Onze regisseur regisseert hier dan ook naar.

Wij doen er alles aan uw bedrijf optimaal in beeld te brengen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw wervingsvideo uw doelen behaalt!

Heeft u zelf bijzondere wensen wat betreft zaken die u graag in beeld wilt hebben? Geef dit dan gerust bij ons aan.

Wie deelt de informatie?

Zoals gezegd kan de informatie op een aantal verschillende manieren worden gedeeld tijdens uw wervingsvideo:

– Eén van uw huidige personeelsleden vertelt wat voor iemand jullie zoeken
– Er komt een voice-over onder uw wervingsvideo die de nodige uitleg geeft
– Wij brengen toepasselijke titels in beeld

Denk goed na over de keuze die u hierin maakt. Onze voice-over, maar ook de titels worden uiteraard professioneel in de video verwerkt. Het kan desondanks in sommige situaties toch mooier zijn als het een eigen personeelslid van u is die bepaalde informatie deelt. Hij of zij heeft immers al volop te maken met hetgeen waar de wervingsvideo over gaat.

Al met al is het laten maken van een wervingsvideo niet een proces dat maanden hoeft te duren! Wij van BEKA Media helpen u graag om binnen de kortste keren uw ideale productie te realiseren!

Meteen aan de slag? Vraag dan een gratis offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bij de aanvraag van de offerte zit u nergens aan vast zonder dat u de offerte zelf heeft ondertekent!

Lees ook: Video marketing over marketingtechnische promotievideo’s en de mogelijkheden hierin

Loading...