Een website laten maken is één van de belangrijkste stappen die u gehad moet hebben als startend bedrijf. Een goede website is
vandaag de dag de basis. Een website laten maken naar uw wensen en binnen uw budget doet u dan ook bij ons! Onze webdesigners
zitten 7 dagen per week voor u klaar!

Klik hier om onze website laten maken pakketten te bekijken of uw eigen aanvraag in te dienen!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Website laten maken

vinkje Op maat gemaakte website, gebruiksklaar aangeleverd
vinkje Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding
vinkje Éénmalige betaling, geen maandelijkse kosten
vinkje Snelle leveringen
vinkje Gratis wijzigingen tot tevredenheid

vinkje Op maat gemaakte website, gebruiksklaar aangeleverd
vinkje Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding
vinkje Éénmalige betaling, geen maandelijkse kosten
vinkje Snelle leveringen
vinkje Gratis wijzigingen tot tevredenheid

DigiBuddy

BEKA MEDIA is een top bedrijf. Ze leveren hun werk snel. Ze zijn bereid om jou te helpen en dat is fijn. BEKA MEDIA heeft in ieder geval een klant erbij!

Batuhan Durmus

BatskoNutrition

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

İbrahim Çiçek

Cleanwynd Nederlannd

Fijne samenwerking gehad.

Top service en stonden altijd open voor aanpassingen.

Loyaal en top service ⭐️

Zitoen TaqTaq

Website laten maken pakketten

Vraag een gratis website laten maken offerte op maat aan

Wat voor website wilt u laten maken?

Moeten alle producten op één pagina getoond worden of wilt u verschillende productcategorieën op de webshop?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Website laten maken? Wij helpen u graag!

Eénmalige betaling, lage kosten & website op maat!

Website laten maken? Wij van BEKA Media helpen u graag! Met de beste kwaliteit/prijs verhouding en de juiste specialisten leveren wij binnen no-time uw droomwebsite! Compleet gebruiksklaar, passend binnen uw wensen en op maat gemaakt op basis van uw branche en voor uw doelgroep!

Meteen te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier onze webdesign pakketten! Een website laten maken kan bij ons al vanaf €279,-.

Onze pakketten zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Wij geven u een prijs op basis van uw eigen wensen zodat u nooit teveel betaalt.

Staat uw ideale pakket hier niet tussen? Klik dan op de optie “Website op maat” en vul de gevraagde informatie in. Op basis van de door u ingevulde gegevens maken wij een prijs op maat op en nemen wij binnen enkele uren contact met u op!

Wilt u meer informatie? Lees dan vooral op uw gemak even dit artikel door. We nemen u mee in de wereld van webdesign!

1. Website laten maken, waarom is het zo belangrijk?

Een website laten maken is vandaag de dag voor een ondernemer geen luxe meer. Sterker nog, het is bijna een ‘must’. Een goede website is van cruciaal belang, maar waarom eigenlijk?

Waarom is een website laten maken zo belangrijk en hoe erg staat een ondernemer achter zonder een website? En hoe belangrijk is het dat uw website ook “van deze tijd’ is en niet achterblijft?

Anno 2023 is het zelfs zo erg dat het niet hebben van een website grote minpunten met zich meebrengt. We nemen een aantal redenen met u door waarom een website laten maken vandaag de dag van cruciaal belang is.

Iedereen zoekt op het internet!

Als ondernemer zijnde is uw doel natuurlijk het bereiken van potentiële klanten. Of dit nu is omdat u informatie met mensen wilt delen, producten wilt verkopen of offerte aanvragen wilt binnenhalen. Met uw onderneming wilt u zoveel mogelijk mensen van de juiste doelgroep bereiken. Daarnaast wilt u potentiële klanten ergens naartoe kunnen sturen waar zij de informatie over u kunnen vinden die belangrijk is.

Het internet is momenteel wereldwijd het platform waarop bijna iedereen informatie zoekt. Het lijkt misschien best mee te vallen, maar als we er even over nadenken komen we al snel tot de conclusie dat we bij de kleinste vraagtekens al onze smartphone erbij pakken.

Meest dichtstbijzijnde tankstation? Het internet! Benieuwd wat een nieuwe vaatwasser kost? Het internet! Op zoek naar inspiratie voor een mooie vakantiebestemming? Het internet

Niet alleen zoeken we ongelofelijk veel op, we willen ook meteen een beeld bij iets hebben. Waneer u iemand bijvoorbeeld uw visitekaartje geeft, is het grootste doel vaak dat deze persoon contact met u opneemt. De gemiddelde persoon zal echter eerst kijken of er een website staat op uw visitekaartje, waarop hij of zij eerst wat producten, diensten of andere voorbeelden van u kan vinden! Een website speelt een buitengewoon grote rol in of iemand klant van u wordt of niet!

Hierdoor staat u zonder website vaak al 1-0 achter, en met een slechte website vaak zelfs 2-0.

Goudmijn voor een ondernemer

Het hebben van een website is dus van cruciaal belang, maar met alleen het hebben van een website komen we er niet.

Het is net zo belangrijk dat uw website een professionele uitstraling heeft, marketingtechnisch pakkend is voor uw doelgroep en gebruiksvriendelijk is.

Voor een bezoeker is het internet simpelweg handig en efficiënt, maar voor de ondernemer is het internet daadwerkelijk een goudmijn!

Het is de enige plek waar bijna ieder persoon uit bijna iedere doelgroep op zoek gaat naar het aanbod waar ze behoefte aan hebben. Het is de enige plek waar u ze naartoe kunt sturen om uw producten of diensten te laten zien.

Natuurlijk betekent het hebben van een goede website niet meteen dat u ook hoog in de zoekresultaten zult staan. Hoog in de zoekresultaten van zoekmachines komen is immers een vak apart en heeft niet veel te maken met de websiteproductie zelf.

Het punt is echter wel dat u überhaupt aanwezig bent op het internet en überhaupt gevonden kunt worden door toekomstige klanten! Een gratis online markt waar u hoe dan ook op wilt staan dus.

Daarnaast zijn er talloze manieren op bezoekers op uw website te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan social media en Google advertenties, maar ook uw eigen mond-op-mond reclame en visitekaartjes. Om hierover meer te weten te komen kunt u een kijkje nemen in het artikel reclame maken.

De eerste plek waar uw potentiële klanten u zal zoeken en de enige plek waar u uzelf vrijwel direct op de juiste manier kunt introduceren!

Bezoekers willen informatie en content

Een website laten maken is onmisbaar als u de klanten die naar u op zoek zijn ook de informatie wilt geven die ze zoeken. De mens is over het algemeen erg nieuwsgierig. Daarnaast heeft de gemiddelde persoon niet meteen vertrouwen in u en uw diensten. De reden hiervan is simpel: Hij of zij moet geld uitgeven om uw product of dienst aan te schaffen.

Zodra wij mensen ergens geld voor moeten uitgeven gaan er in ons hoofd direct alarmbellen af. Dit is foute boel en we moeten extreem goed uitkijken of hetgeen of het bedrijf waaraan we ons geld uitgeven wel betrouwbaar is. 

Een website laten maken is hierbij de ideale manier om het vertrouwen van uw klant te winnen. Uw website maakt bezoekers ‘warm’ en geeft hen een vertrouwd gevoel. Met dit vertrouwd gevoel zal iemand heel veel sneller een aankoop bij u doen!

Uw potentiële klant wil dat er op het internet informatie over u te vinden valt. Dit is voor hen een manier om erachter te komen of u betrouwbaar bent, maar voor u is dit een kans om te laten zien hoe goed u bent in uw branche! Maak het uw potentiële bezoeker dus zo makkelijk mogelijk om u te vinden!

Geef de bezoeker wat hij/zij zoekt

Een goed voorbeeld hiervan is een portfolio. Repareert u bijvoorbeeld daken? Bedenk dan voor uzelf wat uw klant als eerst zou willen weten voordat hij of zij overgaat tot een offerte aanvraag. Namelijk: Zal dit bedrijf goed zijn in het vak? Zal mijn dak niet slordig worden achtergelaten? Is het mijn geld waard?

Het portfolio is de manier om uw werk van zijn beste kant te laten zien. U wint het vertrouwen van de klant door op de juiste manier gebruik te maken van het internet!

Denk voor uzelf goed na wat de informatie is waar uw bezoeker naar op zoek is. Wij verwerken dit vervolgens marketingtechnisch op een ideale manier in uw website! Een video laten maken voor op uw website kan hierbij vaak ook goed werken.

Uw teksten schrijft u uiteraard zelf. Wij zijn verantwoordelijk voor werkende functies, een mooi design dat in uw huisstijl past en alles om de productie heen. U weet zelf het meest over uw branche, dus is het de beste optie als u zelf de teksten schrijft en uiteraard afbeeldingen aanlevert van bijvoorbeeld uw werk.

Uiteraard kunnen wij uw teksten altijd even voor u nalopen. De belangrijkste regel bij het schrijven van uw teksten is: Zorg dat u de teksten niet voor uzelf, maar voor de bezoeker schrijft!

2. Website of webshop? Het verschil

Wanneer we het hebben over diverse soorten websites die u kunt laten maken komen er in principe 2 grote mogelijkheden aan bod. U kunt namelijk een website laten maken, maar u kunt ook een webshop laten maken. Beiden zijn totaal andere diensten! Uiteraard hebben wij voor allebei deze diensten de juiste specialisten in huis!

Het verschil tussen deze 2 soorten websites is erg simpel. Wanneer er op een website producten besteld en afgerekend kunnen worden, dan valt deze productie onder de categorie webshops

Webshops zijn uiteraard ook websites, maar dan dus websites waarop bezoekers online producten kunnen bestellen. Ook als uw website een talloze hoeveelheid aan pagina’s met enkel informatie bevat, maar men ergens wel een product kan bestellen, dan is uw productie een webshop.

Verkoopt u geen online producten, maar kunnen bezoekers wel een offerte bij u aanvragen om een bestelling vervolgens via de mail verder af te handelen? Dan is uw productie geen webshop, maar alsnog een informatieve website.

Over het algemeen valt een webshop laten maken iets duurder uit dan een website laten maken. Dit verschil hoeft echter niet immens groot te zijn. Waarop prijzen exact worden gebaseerd vertellen we later in dit artikel!

Zowel informatieve websiteproducties als webshops kunnen ook in de vorm van een OnePage worden gemaakt. Een OnePage website is zoals uit de naam al valt af te leiden een website die uit slechts 1 pagina bestaat. Dit is een stuk goedkoper dan een website met bijvoorbeeld 5 pagina’s. Ook op een OnePage website kunt u producten verkopen!

Benieuwd of een OnePage website laten maken in uw situatie een goede keuze is? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

3. Website laten maken met twee verschillende doelen

Een website laten maken heeft dus hoe we het ook bekijken talloze voordelen. Het is een win-win situatie. Wanneer u een website laat maken zijn er in principe 2 mogelijke ‘doelen’ die u kunt hebben. Namelijk een website die dient als een online ‘visitekaartje’, of een variant die dient als uw ‘marketingmachine’.

Beide vormen brengen hun eigen voordelen met zich mee. Een website laten maken die als visitekaartje moet dienen is in de ene situatie de efficiëntere keuze, terwijl in de andere situatie het bijna noodzakelijk kan zijn om uw website als een marketingmachine te laten werken. Maar wat zijn nu eigenlijk de exacte verschillen tussen deze twee soorten websites? Wanneer zou u welke keuze moeten maken?

Website laten maken als visitekaartje

Een website laten maken als visitekaartje heeft 1 belangrijk onderscheidingspunt ten opzichte van een website laten maken als marketingmachine. Namelijk dat de website zelf niet bedoeld is als direct reclame middel.

De website is de plek waar u zelf uw potentiële klanten naartoe stuurt. Dit kan op verschillende manieren.

Denk bijvoorbeeld aan FaceBook advertenties, fysieke visitekaartjes, mond-op-mondreclame etc. Het punt is dat uw website niet de klanten zelf aantrekt, vervolgens zelf richting de pagina begeleid waar u ze wilt hebben en zelf zorgt dat iemand geneigd is een aankoop te doen.

Uiteraard zorgen wij er wel voor dat als iemand eenmaal op uw website is, hij of zij sneller een aankoop zal doen of een offerte aan zal vragen, maar het is bij een website als visitekaartje wel de bedoeling dat er iets wordt gedaan om bezoekers naar de website toe te krijgen.

Een extreem groot gedeelte van de websites online, zijn dan ook niet uit Google zoekresultaten vindbaar. Bedrijven en ondernemers gebruiken dan bijvoorbeeld social media en Google advertenties om mensen op de website te krijgen. Dit is vaak een stuk makkelijker dan hoog komen in Google.

Uw eigen reclame

Uw website heeft als visitekaartje dus niet direct het doel om hoog te scoren in Google. Uw website heeft ook niet als doel om bezoekers te voorzien van talloze vormen aan informatie of om bezoekers van de ene naar de andere pagina continu door te laten klikken.

U zorgt zelf dat de juiste mensen op uw pagina komen. Wanneer zij eenmaal op de website zijn zien ze hetgeen dat u wilt tonen. Bijvoorbeeld uw portfolio. Ook is hetgeen dat u van het wilt, bijvoorbeeld een offerte aanvraag, duidelijk in beeld.

Hetgeen waarmee u de potentiële klant wilt overtuigen is dus wel te vinden op de website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de before after foto’s. U heeft zelf alleen al een eigen manier waarmee u mensen op de website krijgt. Een bedrijfsfilm laten maken en deze op uw website plaatsen kan ook een erg goedde methode zijn om informatie te delen.

Een website laten maken als visitekaartje is dus ook een ideale optie als u bijvoorbeeld al een stevige klantenkring heeft. U bent niet direct op zoek naar meer klanten. U wilt echter wel dat u de mogelijkheid heeft om men naar een platform te verwijzen waar ze informatie en content over u kunnen vinden. Simpelweg omdat het internet hiervoor de beste plek is laat u een website maken als visitekaartje. Foto’s, video’s en informatie over uw bedrijf kunnen hier worden gevonden en u bent geen gigantische bedragen kwijt aan uw productie.

Website laten maken als marketingmachine

Een website laten maken met als doel het creëren van een lopende marketingmachine gaat heel anders in zijn werking. Dit proces is een stuk uitgebreider en websites die bedoeld zijn als marketingmachine komen vaak ook een stuk hoger uit in de kosten. 

Wanneer u een website laat maken als marketingmachine moet deze website om te beginnen geschikt zijn voor SEO.

SEO staat voor Search Engine Optimization. Oftewel, het via organische zoekwoorden hoger komen in Google. Om goed te scoren in Google zijn er talloze SEO factoren waaraan een website moet voldoen. Wanneer u uw website laat maken als marketingmachine houden onze webdesigners rekening met al deze factoren. Zo is het bijvoorbeeld van cruciaal belang dat iemand die uw website bezoekt ook zoveel mogelijk tijd doorbrengt op uw website.

Daarnaast is een website als deze volledig conversie geoptimaliseerd ingericht. Alles wordt dusdanig geplaatst dat het niet alleen mooi is, maar dat de kijker ook daadwerkelijk sneller geneigd is om te doen wat u wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van één van uw producten ook het bekijken van één van uw video’s.

De punten die moeten opvallen vallen op en de website wordt niet enkel ingedeeld op basis van overzichtelijkheid. Het voornaamste doel is bij een website als deze dat de bezoeker doet wat u van hem wilt. Alles wordt opgebouwd vanuit het oogpunt van de bezoeker. De website lokt de klant en behoudt hem zolang mogelijk. Daarnaast overtuigt de website door middel van de marketingtechnische inrichting de klant tot bijvoorbeeld een aankoop.

4. Website laten maken kosten, alles over onze prijzen

Een website laten maken, wat zijn de kosten hiervan precies? Komen er ook maandelijkse kosten bij kijken? En wat zijn de goedkoopste opties?

Deze vragen behoren wat betreft websiteproducties tot de meest gestelde vragen. Hieronder vertellen we u meer over waarop onze prijzen worden gebaseerd, hoe u deze kosten dient te betalen en vanaf welke prijzen websiteproducties starten. Wij van BEKA Media bieden u zeer voordelige tarieven en zorgen dat u nooit teveel betaalt!

Waarop worden website laten maken kosten gebaseerd?

De totale kosten van uw productie hangen af van een aantal factoren. Er zijn immers meerdere zaken die ertoe leiden dat onze webdesigners een stuk meer uren aan uw website kwijt zijn. Zo is het over het algemeen zo dat hoe meer pagina’s een website bevat, hoe meer tijd er in de productie zit. Het zelfde geldt voor het aantal functionaliteiten.

Dit is echter niet altijd het geval! Hoe geavanceerd een pagina is en hoe lang deze dient te zijn heeft namelijk weer invloed met hoelang onze designers hiermee bezig zijn.

Verder speelt het antwoord op de vraag of wij moeten coderen bij uw productie ook een enorm grote rol. Over het algemeen produceren wij de websites van onze klanten in DIVI. DIVI valt onder WordPress en is een systeem dat onze specialisten veel mogelijkheden biedt. Het systeem is erg geavanceerd en zorgt dat wij in maar weinig gevallen hoeven te coderen.

Dit leidt ertoe dat wij efficiënter en binnen minder uren uw website kunnen produceren, waardoor de kosten voor u ook een stuk lager uitvallen. Mocht het om aan uw wensen te voldoen toch nodig zijn voor onze specialisten om te coderen, dan zal dit aardig wat extra uren kosten.

Extra kosten

Verder zijn er nog een aantal andere punten die kunnen leiden tot wat extra kosten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de functionaliteiten die op uw website dienen te komen.

Een offerte aanvraag pagina is een voorbeeld van een simpele functionaliteit, maar er zijn nog veel uitgebreidere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een reserveringssysteem. 

Ook is een webshop over het algemeen iets duurder dan een informatieve website. Dit komt omdat er op een webshop onder andere betaalmogelijkheden aanwezig moeten zijn. De hoeveelheid producten die u op uw webshop wilt aanbieden speelt hierin tevens een rol.

Onze website kosten en pakketten

Om de prijs van uw eigen specifieke productie te weten te komen kunt u het beste onder onze pakketten klikken op de optie “Website op maat”. Via deze weg kunnen wij op basis van uw eigen exacte wensen een prijs voor u opmaken.

Hieronder vindt u echter ook onze standaard pakketten waaruit u een keuze kunt maken! Deze pakketten zijn zonder eventuele extra functies of webshop plugins. 

Geen maandelijkse kosten, eenmalige betaling

Een website laten maken brengt bij ons geen maandelijkse kosten met zich mee! U betaalt een eenmalig bedrag bij de start van de website productie om uw bestelling af te ronden en u krijgt vervolgens niet te maken met extra kosten. 

Voordat de productie start krijgt u van ons een offerte met alle gemaakte afspraken. Dit is voor u een formulier met bewijsmateriaal dat u uiteindelijk de website naar uw wensen zult ontvangen!

De productie van een website duurt 1 tot maximaal 2 weken. Bij extreem grote websites kan de levertijd variëren, maar over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat uw website binnen maximaal 2 weken af is.

Website onderhoud kosten

Een andere veelgestelde vraag aan ons is: Hoe zit het met de onderhoud van de website. Dat is afhankelijk van de situatie.

Over het algemeen is het niet zo dat een website iedere week onderhouden moet worden, maar het kan best zo zijn dat u zelf wel dergelijke wensen heeft.

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van situaties waarin onderhoud nodig is. 

– U heeft een restaurant en wilt het meteen op uw website zichtbaar hebben wanneer u bent volgeboekt.
– U heeft een webshop en wilt regelmatig nieuwe producten of afbeeldingen toevoegen.
– U bent een blogger en wilt continu nieuwe artikelen schrijven en uploaden.
– U wilt enkel wanneer nodig bijvoorbeeld WordPress updates uit laten voeren.

Mogelijkheden voor onderhoud

Voor dit soort situaties bieden wij een aantal opties. Zo is het mogelijk dat wij u na de productie van uw website enkele instructie formulieren of filmpjes toesturen. Via deze weg kunt u zelf wanneer u hier behoefte aan heeft de nodige onderhoud verrichten of wijzigingen aanbrengen. Bij simpel onderhoud is dit vaak geen probleem, maar bij wat grotere zaken kan dit lastig worden.

Een andere mogelijkheid is dat u voor de onderhoud van uw website een abonnement bij ons neemt. Abonnementen worden op maat gemaakt op basis van de onderhoud die uw website nodig zal hebben. Wilt u iedere maand gemiddeld 10 tot 20 producten toevoegen aan uw assortiment? Dan krijgt u hiervoor van ons een voordelige prijs die u per maand dient te betalen. 

Verder kunnen wij ook op factuurbasis werken voor u. Bij deze mogelijkheid kunt u het ten alle tijden direct doorgeven wanneer u wijzigingen nodig heeft. Hiervoor hebben wij een 24/7 service waarbij we tevens in de nacht mogelijke wijzigingen op uw website kunnen doorvoeren indien er spoed bij kijken komt.

Bij deze optie ontvangt u aan het einde van de maand een factuur op basis van het aantal uren dat wij hebben gemaakt voor wijzigingen en onderhoud. 

Sinds 2023 bieden wij ook abonnementen voor updates op uw website en van uw functionaliteiten. Deze abonnementen starten al vanaf €14 per maand. Hierbij voeren wij al uw updates wekelijks voor u uit en maken we hierbij ook nog een backups van uw website voor het geval er iets mis kan gaan.

Verder is het natuurlijk ook mogelijk dat u simpelweg wanneer u losse wijzigingen wilt naar ons toekomt en aangeeft wat uw wensen zijn. Wij zullen dan net als bij de websiteproductie zelf een offerte naar u toesturen met de kosten hiervan. Bij groen licht zullen wij uw wijzigingen z.s.m. doorvoeren.

5. Website laten maken met spoed

Tot slot kan het natuurlijk ook best zo zijn dat u een website wilt laten maken met spoed. Misschien heeft u om wat voor reden dan ook, niet de mogelijkheid om 1 tot 2 weken te wachten op uw productie.

In dat geval heeft u de mogelijkheid om net zoals bij onze andere diensten een spoed opdracht aan te vragen. Uw productie is dan binnen enkele dagen klaar, maar u betaalt wel meer dan gebruikelijk.

Afhankelijk van de grootte van uw productie kan het ook best zo zijn dat het binnen 1 werkdag afgerond kan worden. Een goed voorbeeld van een productie waarbij dit best mogelijk kan zijn is een OnePage website. Bedenk wel: Hoe meer spoed, hoe hoger de kosten hiervan kunnen oplopen.

Is er sprake van spoed? Neem dan meteen contact met ons op!

Wanneer u een reguliere aanvraag indient kan het tot 24 uur duren totdat wij contact met u opnemen. Telefonisch zijn wij flexibel bereikbaar!

6. Domein & hosting

Wanneer u uw eigen website online wilt moet u hiervoor een domein hebben. Het domein is in principe te zien als het ‘adres’ van uw website, maar dan op het internet. Uw domeinnaam begint met www en eindigt bijvoorbeeld op .nl of .com.

Uw domein kunt u voor een jaar bij ons aanschaffen voor €59 exclusief btw., maar u kunt dit ook doen via een extern bedrijf zoals Transip. Door in de zoekbalk de domeinnaam die u zou willen in te typen kunt u kijken of deze nog beschikbaar is. Indien uw domein beschikbaar is kunt u deze direct aanschaffen. In de meeste gevallen betaalt u hiervoor slechts een paar euro per maand.

Het aanschaffen van uw domein dient voor de productie gedaan te worden. Wij zullen uw website immers gaan bouwen op het juiste domein. Het bedrijf dat de domein en hosting doet staat volledig los van het bedrijf dat uw website produceert. Wij, de producent, leveren als het ware een gloednieuwe telefoon, maar het bedrijf van de domein & hosting levert uw abonnement waardoor u kunt bellen en sms’en met de telefoon.s

Starten met uw eigen productie

Weet u inmiddels voldoende en wilt u meteen starten met uw eigen productie? Dien dan uw aanvraag in door via hier uw wensen te selecteren! Eerst nog even een contact moment houden met één van onze specialisten? Neem dan contact op!

Indien u voor de start van uw productie liever bij ons op kantoor langskomt om de nodige details te bespreken kunt u ook hiervoor een vrijblijvende afspraak maken!

Loading...