Webshop laten maken? Wij van BEKA Media helpen u graag! Met zeer professionele specialisten en alle nodige kennis en ervaring maken wij uw webshop volledig op maat!

Wij zorgen voor de beste kwaliteit/prijs verhouding en leveren uw webshop binnen slechts enkele weken aan.

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Webshop laten maken

vinkje Professionele webshop laten maken op maat
vinkje Webshop gebruiksklaar aangeleverd binnen enkele weken
vinkje Marketingtechnische inrichting, passend bij uw bedrijf
vinkje  Zeer voordelige tarieven
vinkje Eénmalige betaling, geen maandelijkse kosten
vinkje  Eigen contactpersoon voor eventuele vragen tijdens productie
vinkje Gratis wijzigingen na levering
vinkje Professionele webshop laten maken op maat
vinkje Webshop gebruiksklaar aangeleverd binnen enkele weken
vinkje Marketingtechnische inrichting, passend bij uw bedrijf
vinkje  Zeer voordelige tarieven
vinkje Eénmalige betaling, geen maandelijkse kosten
vinkje  Eigen contactpersoon voor eventuele vragen tijdens productie
vinkje Gratis wijzigingen na levering
Batskonutrition

BEKA MEDIA is een top bedrijf. Ze leveren hun werk snel. Ze zijn bereid om jou te helpen en dat is fijn. BEKA MEDIA heeft in ieder geval een klant erbij!

BatskoNutrition

Batuhan Durmus

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

İbrahim Çiçek

Cleanwynd Nederland

Ik kon flexibel met BEKA Media communiceren over wat ik wou en wat haalbaar was. Ze gaven me netjes een terugkoppeling over de stand van zaken zodat ik goed op de hoogte was, ik was zeer tevreden met het eindresultaat.

Ruwe Diamant Award

Reggery Gravenbeek

Webshop laten maken? Vraag een gratis offerte op maat aan

Moeten de klanten ook kunnen afrekenen op de webshop?

Is het een spoedopdracht?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Webshop laten maken? Wij leveren uw webshop op maat en op korte termijn!

Webshop laten maken? Wij van BEKA Media helpen u graag! Met zeer professionele specialisten en alle nodige kennis en ervaring maken wij uw webshop volledig op maat!

Wij zorgen voor de beste kwaliteit/prijs verhouding en leveren uw webshop binnen slechts enkele weken aan.

Heeft u geen behoefte aan meer informatie, maar wilt u meteen te weten komen wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan!

Wilt u eerst meer lezen en meer te weten komen? Neem dan vooral even de tijd om dit artikel op uw gemak door te lezen!

We vertellen u meer over waarom u een webshop zou moeten laten maken, wat de voordelen zijn van een webshop, waarop onze tarieven worden bepaald en nog veel meer.

1. Waarom een webshop laten maken?

Een webshop laten maken brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Het hebben van een webshop is tegenwoordig essentieel voor bedrijven die online verkopen. Een webshop laten maken naast uw fysieke zaak om nog meer verkopen te draaien is een mogelijkheid, maar u kunt ook een webshop laten maken om alleen online te draaien zonder dat u een fysieke winkel heeft.

Sowieso biedt een webshop laten maken een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele fysieke winkels. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste redenen waarom het laten maken van een webshop een slimme investering kan zijn voor uw bedrijf!

Alles gaat online

Een webshop laten maken is een cruciale, maar ook onmisbare factor, omdat tegenwoordig bijna alles online gaat. Er wordt steeds meer online besteld en wanneer men iets nodig heeft wordt dit in bijna alle gevallen online opgezocht. Een goede webshop staat dus al automatisch met 2-0 voor.

Dagelijks worden er miljoenen euro’s online uitgegeven. Niet alleen aan noodzakelijke spullen, maar ook aan kleine simpele dingen die mensen gewoon leuk vinden. Als ondernemer zijnde is het dus hoe dan ook een gemiste kans om geen webshop te hebben!

24/7 beschikbaar

Eén van de grootste voordelen van een webshop is dat deze 24/7 beschikbaar is. In tegenstelling tot een fysieke winkel, waar de openingstijden beperkt zijn, kunnen klanten uw webshop op elk moment van de dag of nacht bezoeken.

Dit betekent dat klanten altijd toegang hebben tot uw producten en dat u potentiële klanten niet misloopt door beperkte openingstijden. Veel mensen kijken dan ook om late tijdstippen in de avond graag rond op het internet.

Webshop laten maken voor groter & specifieker bereik

Een ander groot voordeel van een webshop is dat een webshop ook het potentieel heeft om een veel groter publiek te bereiken dan een fysieke winkel

Met een webshop kunt u producten verkopen aan klanten over de hele wereld, in plaats van alleen aan mensen in uw directe omgeving. Dit opent de deur naar nieuwe klanten en kan helpen uw omzet te verhogen. Daarnaast zijn mensen uit andere steden, laat staan uit andere landen, niet snel geneigd om een grote afstand af te leggen om een winkel te bezoeken.

Verder heeft u niet alleen een groter, maar ook een specifieker bereik met uw webshop. Door bijvoorbeeld doelgericht te adverteren kunt u immers de juiste doelgroep bereiken. Dit zorgt ervoor dat als u bijvoorbeeld kookartikelen verkoopt, uw advertenties ook daadwerkelijk terecht komen bij mensen die geïnteresseerd zijn in kookartikelen.

Wij zorgen er tijdens de webshopproductie natuurlijk voor dat uw webshop ook dusdanig wordt gebouwd dat deze ook uw doelgroep aanspreekt. Zo haalt u bezoekers naar uw webshop, en zorgen wij dat deze bezoekers meteen aangesproken zijn wanneer ze op uw webshop zijn.

Meer te weten komen over hoe u bezoekers kunt trekken? Lees dan even het artikel reclame maken.

Webshop makkelijk te beheren

Verder is het een groot voordeel dat uw website niet veel onderhoud zal vereisen als deze goed wordt gebouwd. Ook zijn webshops na de bouw relatief eenvoudig te beheren.

De zaken met betrekking tot uw webshop die wel met enige regelmaat aangepast dienen te worden kunnen we op twee manieren oppakken.

Wij kunnen u na afloop van de webshopproductie enkele gratis instructievideo’s toesturen met hoe u bepaalde zaken aanpast of bijvoorbeeld uw productinformatie bijwerkt. Een andere mogelijkheid is dat wij uw onderhoud verrichten. Hierbij betaalt u maandelijks een klein bedrag. Dit kan in de vorm van een voordelig abonnement, of op factuurbasis.

U kunt uw voorraad gemakkelijk bijhouden en producten toevoegen of verwijderen wanneer dat nodig is. U kunt ook de prijzen gemakkelijk aanpassen en kortingscodes of acties toevoegen. Dit alles kan eenvoudig worden gedaan via een gebruiksvriendelijk beheersysteem.

Hoge winstmarges

Een ander voordeel van het laten maken van een webshop is dat u een hogere winstmarge kunt behalen.

Dit komt omdat u geen kosten hoeft te maken voor fysieke winkelruimte en andere vaste kosten zoals huur, elektriciteit en water. Ook het betalen van personeel is (vaak) niet meteen nodig. U kunt deze kostenbesparingen doorberekenen aan uw klanten, wat kan leiden tot een hogere verkoop en winstmarge.

 Verder brengt een webshop zoals gezegd niet veel onderhoudskosten met zich mee, waardoor u ook hier niet vaak in hoeft te investeren. Uiteraard geldt, hoe groter uw webshop, hoe groter de kans dat u onderhoud nodig zult hebben, maar zelfs bij grote webshops komt dit niet vaak voor bij onze klanten.

Een webshop laten maken gebeurt bij ons op een dusdanige manier dat alle functionaliteiten naar behoren werken bij de aflevering. Zo nu en dan kunnen er als u veel functionaliteiten heeft wel wat updates nodig zijn, maar dit is geen groot onderhoud.

Verder kunt u er bij een webshop ook voor kiezen om weinig tot geen voorraad te bewaren, wat ook weer scheelt in kosten.

2. Webshop laten maken kosten

Webshop laten maken kosten berekenen wij op basis van uw wensen op maat. Wij geven geen standaard pakketten, omdat alles maatwerk is op basis van uw eigen wensen en wat bij uw webshop nodig is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt! Nadat u een gratis offerte aanvraag bij ons heeft ingediend nemen wij binnen slechts enkele uren al contact met u op met een voordelige, op maat gemaakte prijs.

Hieronder leest u meer over bepaalde factoren die de totale webshop laten maken kosten bepalen.

Pagina’s op uw webshop

Het aantal pagina’s en de soorten pagina’s die u op uw webshop wilt hebben spelen een grote rol in de hoeveelheid uren die onze webdesigners kwijt zijn aan de productie. Wilt u simpelweg een home, producten en contact pagina? Dan zullen de kosten hiervan meevallen.

Wilt u nog grote hoeveelheden aan andere pagina’s? Dan kunnen de webshop laten maken kosten al snel wat hogerop lopen.

Verder speelt het uiteraard ook een rol wat er op de pagina’s moet komen. Een simpele pagina met wat tekst en wat afbeeldingen is natuurlijk sneller gemaakt dan een pagina met honderden foto’s, video’s of grote functionaliteiten.

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een webshop laten maken is dit dan ook één van de eerste vragen die u van ons krijgt.

Aantal producten op uw webshop

U wilt een webshop laten maken, dus we gaan er vanuit dat bezoekers producten moeten kunnen bestellen. De hoeveelheid aan producten dat u op uw webshop beschikbaar wilt hebben voor bezoekers is de volgende factor die een rol speelt in het kostenplaatje.

Ook moeten wij weten of één product meerdere soorten moet hebben. Bijvoorbeeld een kledingstuk dat in 4 verschillende maten beschikbaar moet zijn.

Al deze zaken spelen ook weer een rol in de functionaliteiten die gebouwd moeten worden en de hoeveelheid uren die onze specialisten kwijt zullen zijn.

Speciale functionaliteiten

Verder kan het ook zo zijn dat u bepaalde bijzondere functionaliteiten wilt op uw webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Ook een WhatsApp functionaliteit is een optie waar onze klanten vaak om vragen.

Op sommige webshops is het de bedoeling dat men zelf het één en ander kan ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kledingstuk, waarbij de klant zelf een ontwerp kan maken en aanleveren van zijn of haar eigen tekst en afbeelding op het kledingstuk. Ook hiervoor dienen speciale functionaliteiten gemaakt te worden.

Zo zijn er nog talloze andere functionaliteiten die u eventueel op uw webshop zou kunnen willen. De impact die de functionaliteiten hebben op de webshop laten maken kosten kunnen enorm variëren.

Omschrijf bij uw aanvraag de soort functionaliteit die u wilt zo duidelijk mogelijk.

Spoed of geen spoed

De laatste factor die een rol speelt bij de kostenbepaling is de vraag of het een spoedopdracht is. Over het algemeen hebben wij levertijden voor webshops van zo’n twee weken. Er komen echter ook situaties voor waarin klanten hun webshop veel eerder nodig hebben. In dat geval kunt u kiezen voor een spoedopdracht.

Ook deze vraag krijgt u bij uw offerte aanvraag.

3. Het belang van een responsive webshop

In de huidige tijd, waarin steeds meer mensen gebruik maken van mobiele apparaten om te winkelen, is het van cruciaal belang om een responsive webshop te laten maken. Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het schermformaat van het apparaat waarop deze wordt bekeken, zoals een smartphone of tablet.

Een responsive webshop is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste zorgt het ervoor dat uw webshop goed werkt en er goed uitziet op alle apparaten, ongeacht het schermformaat. Dit verbetert de gebruikerservaring en verhoogt de kans dat bezoekers van uw webshop ook daadwerkelijk klant worden.

Met name in de huidige tijd waarin we leven, waarin de overgrote meerderheid van uw webshop bezoekers via zijn of haar smartphone zullen shoppen.

Ten tweede draagt een responsive webshop bij aan een betere vindbaarheid in zoekmachines. Google heeft aangegeven dat het hebben van een responsive webshop een belangrijke factor is in de zoekresultaten.

Als uw webshop niet responsive is, kan dit een grote negatieve invloed hebben op uw ranking in zoekmachines.

Tot slot is een responsive webshop belangrijk omdat steeds meer mensen gebruik maken van mobiele apparaten om te winkelen.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle online aankopen worden gedaan via mobiele apparaten. Als uw webshop niet goed werkt op mobiele apparaten, loopt u dus potentiële klanten mis.

Wanneer wij uw webshop produceren, zorgen wij ten alle tijden dat deze aan het einde van de rit volledig responsive is!

4. Verschillende soorten webshops

Tot slot zijn er veel verschillende soorten webshops. Wat voor soort webshop u wilt laten maken heeft niet per definitie invloed op de levertijd of prijs, maar voor uzelf kan het wel handig zijn om te weten van welke soort webshop er in uw geval sprake is. Hieronder gaan we wat dieper in op een aantal varianten.

B2C

Een B2C webshop is een webshop die zich richt op de verkoop van producten aan consumenten. Dit is de meest bekende vorm van een webshop laten maken.

Bij een B2C webshop staat de gebruikerservaring centraal. Het is belangrijk dat de website er goed uitziet en makkelijk te gebruiken is. Het is in deze situatie cruciaal om te investeren in een aantrekkelijk ontwerp en goede navigatie.

B2B

Een B2B webshop is een webshop die zich richt op de verkoop van producten aan bedrijven. Bij een B2B webshop zijn er vaak grotere bestellingen en zijn de transacties complexer dan bij een B2C webshop.

Het is daarom belangrijk dat de webshop meer functionaliteiten heeft, zoals een offertetool en een online orderbeheer systeem. Daarnaast moet de webshop er professioneel uitzien en de functionaliteiten moeten gemakkelijk te gebruiken zijn.

Webshop voor abonnementen

Een abonnementen webshop is een webshop waarbij klanten zich abonneren op producten of diensten. Dit is dus een hele andere soort shop dan een variant waarbij bezoekers éénmalig een product kunnen bestellen en afrekenen.

Hierbij gaat het om het regelmatig ontvangen van producten, zoals maaltijdboxen of sportabonnementen. Het is belangrijk dat de webshop een goede beheertool heeft voor de abonnementen en dat de klanten gemakkelijk hun abonnement kunnen wijzigen of opzeggen.

Hybride webshop

Een hybride webshop is een combinatie van verschillende soorten webshops. Hierbij kunt u denken aan een B2B/B2C variant waarbij zowel bedrijven als consumenten kunnen bestellen.

Of een marktplaats/webshop waarbij naast verkopers ook eigen producten worden aangeboden. Het is belangrijk dat de functionaliteiten goed zijn afgestemd op de verschillende doelgroepen en dat de gebruikerservaring goed is.

Hybride webshops zijn vaak zeer uitgebreid en bevatten meer functionaliteiten dan gemiddelde webshops.

5. Het belang van een professionele uitstraling

Een professionele uitstraling is bij een webshop van cruciaal belang. Wanneer u uw webshop aan ons laat maken zorgen wij dan ook gegarandeerd voor een zeer professionele uitstraling. Onze specialisten hebben alle nodige kennis en ervaring in huis om hiervoor te zorgen.

Het hebben van een professionele uitstraling kan het vertrouwen van klanten vergroten en kan bijdragen aan een hogere conversie

Allereerst is het belangrijk om te benadrukken dat het ontwerp hierbij van groot belang is voor de uitstraling. Een professioneel ontwerp zorgt ervoor dat het er betrouwbaar uitziet en kan ervoor zorgen dat klanten langer op de website blijven en eerder geneigd zijn om tot een aankoop over te gaan.

Bij het ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met de doelgroep en de producten die worden verkocht.

Een webshop die kleding verkoopt, zal er bijvoorbeeld anders uitzien dan een webshop die elektronica verkoopt. Wij zelf houden bij iedere productie maximaal rekening met deze zaken. Marketingtechnische vlakken worden meegenomen tijdens de productie.

Naast het ontwerp is ook de navigatie van groot belang. Een duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie kan ervoor zorgen dat klanten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn en kan bijdragen aan een positieve gebruikservaring. Het is daarom belangrijk om de navigatie overzichtelijk te houden en ervoor te zorgen dat alle belangrijke pagina’s gemakkelijk te bereiken zijn.

Een andere belangrijke factor voor een professionele uitstraling is een goede productfotografie. Klanten willen graag een goed beeld krijgen van het product dat ze willen kopen en goede productfoto’s kunnen hierbij helpen.

Laat u uw webshop aan ons maken? Dan krijgt u maar liefst 50% korting op onze fotografie diensten! Eén van onze fotografen komt hierbij op locatie bij u en maakt professionele foto’s. Deze worden vervolgens bewerkt en op uw website gebruikt! Zwart wit fotografie behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Het is voor het vertrouwen van uw klanten belangrijk om te investeren in goede productfoto’s die het product zo goed mogelijk weergeven.

Ook is het belangrijk om te zorgen voor een goede productbeschrijving en specificaties, zodat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.

Tot slot is het belangrijk om te benadrukken dat een professionele uitstraling van een webshop niet alleen belangrijk is voor de klant, maar ook voor de webshop zelf. Een professionele uitstraling kan namelijk bijdragen aan een betere positie in de zoekmachines. Uiteraard brengt dit ook weer talloze andere voordelen met zich mee!

6. Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het lezen van dit artikel uw eigen webshop laten maken? Vraag dan vooral een gratis offerte aan! Wij zorgen ervoor dat u deze binnen enkele uren al ontvangt! Ook neemt één van onze specialisten meteen contact met u op om de offerte toe te lichten! Wij zorgen dat u een voordelige prijs ontvangt!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Loading...