Webdesign – Zorgvoorelkaarbw.nl
Zorg Voor Elkaar

De website die ons webdesign team voor Zorg Voor Elkaar Rotterdam heeft geproduceerd is in principe een informatieve website. Dat houdt in dat bezoekers en eventuele klanten de nodige informatie kunnen vinden op de website. Daarnaast bevat deze website ook enkele functies. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld hun telefoonnummer achterlaten om vervolgens teruggebeld te worden. Het is geen webshop en bezoekers kunnen dus ook geen producten aanschaffen via deze website. 

Deze website is geproduceerd voor Zorg Voor Elkaar begeleid wonen, een onderdeel van de organisatie Zorg Voor Elkaar. 

Websiteproductie Zorg Voor Elkaar

De productie van deze website heeft ons team niet bijzonder lang de tijd gekost. Over het algemeen geven wij onze klanten een levertijd van 1 tot 2 weken. Ook bij de productie van deze website was dit het geval. De website bevat aardig wat informatie, maar is ook niet extreem uitgebreid. 

Zoals dat meestal het geval is bij dergelijke producties is efficiëntie het belangrijkste punt. De bezoeker die op de website terechtkomt kan meteen hetgeen vinden waar hij of zij naar op zoek is.

De Zorg Voor Elkaar website is niet geproduceerd met als doel om als een marketingmachine te werken, maar puur als visitekaartje voor bezoekers die informatie zoeken. 

Meer over het verschil tussen een website als visitekaartje en een website als marketingmachine vertellen we in het artikel website laten maken

Veel bijzondere functies bevat deze productie dus niet. Het gaat er met name om dat alle informatie en alle voorwaarden die van belang zijn eenvoudig gevonden kunnen worden. Wel kunnen geïnteresseerden ook functieomschrijvingen lezen van bepaalde functies. Direct solliciteren is hierbij geen mogelijkheid. Er kan contact worden opgenomen met Zorg Voor Elkaar. 

Backend & frontend

Een website bestaat uit 2 onderdelen: De backend en de frontend. De backend is alles wat achter de website gebeurt en niet zichtbaar is. Denk hierbij dus aan alle functionaliteiten. De frontend is het design en de stijl van de website. Alles wat dus ook meteen zichtbaar is!

Bij de website van Zorg Voor Elkaar is met name gewerkt aan de frontend. Het belangrijkste streven was een website te produceren binnen de huisstijl van het bedrijf. Overzichtelijke en duidelijke richtlijnen waren cruciaal. In de backend zijn er uiteraard ook enkele functies toegevoegd, maar dit was niet bijzonder veel. Het bedrijf heeft de website niet laten maken als reclame middel, maar als informatief middel. 

Interesse in uw eigen productie?

Vindt u de website van Zorg Voor Elkaar mooi en wilt u graag zelf een soortgelijke productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Ook kunt u onze pakketten bekijken of meer informatie vinden via het artikel website laten maken

Spreekt u liever persoonlijk met één van onze specialisten? Neem dan contact op!

Klik hier om de volledige website van Zorg Voor Elkaar te bekijken!

Loading...