Webdesign – Soloflex.nl
Soloflex

De websiteproductie van Soloflex is net als vele anderen ook gemaakt door onze webdesigners. Soloflex is een in bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het plaatsen van op maat gemaakte rolluiken, zonweringen en markiezen. Het bedrijf produceert deze producten niet alleen, maar ze worden ook nog eens gemonteerd. Alvorens dit kan plaatsvinden gaat er hier natuurlijk wel een proces aan vooraf. Onder andere over dit proces en de gang van zaken is meer informatie te vinden op de website van Soloflex. 

Verder bevinden zich op de website afbeeldingen van bijvoorbeeld gemonteerde rolluiken. Bezoekers en potentiële klanten kunnen hierdoor een idee krijgen van wat ze kunnen verwachten. De afbeeldingen hebben natuurlijk ook als doel om te laten zien dat het bedrijf daadwerkelijk goede kwaliteit levert. 

Soloflex websiteproductie

De website van Soloflex hebben wij geproduceerd in WordPress. Dit platform gebruiken wij voor een groot deel van onze websiteproducties. WordPress is immers een erg geavanceerd systeem, waardoor onze webdesigners vrijwel elk design naar wens van de klant kunnen maken. Bij de productie heeft ons team voor het design van de website gebruik gemaakt van DIVI. Binnen WordPress is DIVI een thema en eigenlijk een soort werkmethode. Door deze methode heeft u na de productie van uw website zelf ook een overzichtelijk dashboard. Hierin kunt u belangrijke informatie terugvinden. 

Uiteraard kan niet alles enkel in DIVI worden gemaakt. Bij de meeste websites moeten onze specialisten ook een aantal dingen coderen en programmeren. Dit doen wij echter alleen als het echt noodzakelijk is en een bepaald specifiek iets niet zin WordPress zelf kan worden gemaakt. Websites waarop veel gecodeerd moet worden vallen in prijs immers duurder uit. Het feit dat WordPress van zichzelf al zeer geavanceerd is zorgt er dus ook voor dat wij minder snel hoeven te coderen. 

Backend en frontend

Het coderen van een website valt onder de backend. Backend is eigenlijk de achterkant van de website. Alle technische punten en functionaliteiten van de website dienen via de backend geregeld te worden. Onze web developer zorgt ervoor dat uw website er dus netjes en professioneel uitziet, maar ook dat alle functies naar behoren werken.

In het geval van de Soloflex website is de offertepagina een goed voorbeeld van de backend. Op de website van het bedrijf hebben bezoekers de mogelijkheid een offerte aan te vragen. De bezoeker vult in het formulier in wat hij of zij precies wilt. Dit krijgt de eigenaar van de website vervolgens binnen via de mail. Op basis van deze informatie kan de bezoeker later een offerte ontvangen. 

Alles wat niet met functionaliteiten en de achterkant van de website te maken heeft, maar juist met het design valt onder de frontend. De frontend is dus in principe hetgeen dat de bezoeker zelf ziet. De huisstijl, het kleurgebruik en het design vallen dus onder de frontend. Wij hebben bij Soloflex gekozen voor blauw & wit. Dit omdat deze kleuren de hoofdkleuren in de huisstijl van het bedrijf zijn. 

Uw eigen websiteproductie?

Heeft u na het bekijken van deze websiteproductie interesse gekregen in een eigen website? Vraag dan gerust een gratis offerte aan! Dit is geheel vrijblijvend. Indien u liever persoonlijk uw vragen aan één van onze specialisten stelt kunt u ook contact met ons opnemen!

Volg BEKA Media op Instagram om als eerste onze nieuwste projecten te zien!

Loading...