fbpx

Webdesign – Soloflex.nl

Soloflex

Wij van BEKA Media hebben de volledige website van het bedrijf Soloflex geproduceerd. Soloflex is een in bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het plaatsen van op maat gemaakte rolluiken, zonweringen en markiezen. Het bedrijf produceert deze producten niet alleen, maar ze worden ook nog eens gemonteerd. Alvorens dit kan plaatsvinden gaat er hier natuurlijk wel een proces aan vooraf. Onder andere over dit proces en de gang van zaken is meer informatie te vinden op de website van Soloflex. 

Soloflex WordPress website

De website van het bedrijf Soloflex hebben wij geproduceerd in WordPress. Hierbij heeft ons team voor het design van de website gebruik gemaakt van Divi. Bij een WordPress website of webshop laten maken is Divi vaak een keuze waarmee u veel kanten op kunt. Indien u uw website erg uitgebreid wilt dient er echter ook bijna altijd wel het één en ander gecodeerd te worden. Gelukkig hebben wij van BEKA Media ook hiervoor de juiste specialisten in huis. 

Backend en frontend

Het coderen van een website valt onder de backend. Backend is eigenlijk de achterkant van de website. Alle technische punten en functionaliteiten van de website dienen via de backend geregeld te worden. De web developer zorgt ervoor dat uw website er dus netjes en professioneel naar uw wens uitziet, maar ook dat alle functies naar behoren werken. In het geval van de Soloflex website is de offertepagina een goed voorbeeld van de backend. Op de website van het bedrijf hebben bezoekers de mogelijkheid een vrijblijvend offerte aan te vragen. Bij een website of webshop laten maken is dit een relatief populaire keuze. De bezoeker vult in het formulier in wat hij of zij precies wilt. Dit krijgt u, de eigenaar van de website vervolgens binnen via de mail. Op basis van deze informatie kunt u uw potentiële klant een offerte toesturen. 

Ook bij ons kunt u uiteraard gratis een offerte aanvragen! Dit kan voor vrijwel alle diensten die wij leveren. Heeft u verdere vragen over een website laten maken Rotterdam of in uw eigen stad? Neem dan gerust contact met ons op!

Let op! Een website laten maken Rotterdam houdt niet in dat wij enkel in Rotterdam websites produceren. Rotterdam valt onder de steden waar vandaan veel websites worden aangevraagd. Uw website kunnen wij ongeacht waar u woont of werkt ten alle tijden naar uw wens produceren!

Loading...