fbpx

Webdesign – Magnoliacare.nl

Magnolia Care

BEKA Media produceerde de volledige website van het zorgbedrijf Magnolia Care. Een website of webshop laten maken gaat zoals wij altijd aangeven exact naar uw wens bij ons. Zo hebben wij ook bij de productie van de Magnolia Care website met name erop gelet de huisstijl van het bedrijf duidelijk op de website terug te laten komen. De kleuren van de website zijn met name gebaseerd op het roze kleurtje dat zich in het logo bevindt. Verder heeft ons team en onze web developer zich natuurlijk vooral gehouden aan de kleuren die de klant graag terug wilde zien op de website. De Magnolia Care website is met name informatief. Ook zijn er bepaalde functies op de website. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld online een gesprek inplannen. 

Websiteproductie Magnolia Care

Onze webdesign specialisten produceren de meeste websites in WordPress. Dit komt doordat WordPress veel opties biedt en erg breed is. Een WordPress website laten maken betekent vaak dat u alle kanten op kunt met uw website. Ook een WordPress website verhuizen is mogelijk indien u al een website had, maar graag wilt dat wij de onderhoud ervan overnemen. Het is echter niet verplicht uw website te verhuizen als wij de onderhoud overnemen. Wel kan het de zaken wat handiger maken. Indien u zelf nog geen website had hoeven wij natuurlijk niets te verhuizen. Het is dan enkel een kwestie van de nieuwe website online zetten. Dit was ook bij Magnolia Care het geval. 

Functionaliteiten WordPress Website

Het design van de website is gemaakt in Divi. Verder hebben onze specialisten gezorgd dat de functies die het bedrijf graag wilde zich ook op de website bevinden. Zorgen dat functies werken valt onder de backend van de website. Dit is dus geen onderdeel van het design. Wij zorgen er ten alle tijden voor dat uw design er netjes en mooi uitziet, maar ook dat uw WordPress website snel en efficiënt werkt. Dit is natuurlijk erg belangrijk. 

Heeft u vragen over een website of webshop laten maken? Stel ze dan gerust aan een web developer van ons. Ook kunt u direct contact opnemen voor vrijblijvend advies. 

Loading...