Webdesign – Magnoliacare.nl
Magnolia Care

BEKA Media produceerde de volledige website van het zorgbedrijf Magnolia Care. De website van Magnolia Care website is met name informatief. Zo kunnen bezoekers via de website bijvoorbeeld meer lezen over de diensten van het bedrijf. Per dienst zijn er subpagina’s waardoor iedere bezoeker meteen hetgeen kan vinden waarover hij of zij meer informatie zoekt. Verder bevinden zich op de website ook vacatures. Uiteindelijk speelt Magnolia Care een belangrijke rol in het matchen van opdrachtgevers en opdrachtnemers. 

Bezoekers hebben via de website tevens de mogelijkheid meteen een gesprek in te plannen met het bedrijf. Dit komt meerdere malen terug op de website waardoor bezoekers sneller geneigd zijn daadwerkelijk een afspraak in te plannen. 

Websiteproductie Magnolia Care

Onze webdesigners produceren de meeste websites in WordPress. Dit komt doordat WordPress veel opties biedt en erg breed is. Ook de websiteprooductie van Magnolia Care is in WordPress uitgevoerd. Wij hebben voor het design gebruik gemaakt van DIVI. Doordat de mogelijkheden in WordPress en DIVI dusdanig breed zijn hebben wij niet voor veel punten hoeven te coderen in de website. Coderen doen onze webdesigners enkel als er geen andere mogelijkheid is om een bepaalde wens van de klant te realiseren. Wel is de mogelijkheid om te coderen er ten alle tijden. Hiervoor hebben wij de juiste specialisten in huis. 

Wij hebben bij de productie en het design van deze website gebruik gemaakt van de huisstijl kleuren van Magnolia Care zelf. Dit zijn tevens kleuren die in de zorgbranche veel gebruikt worden en dus zeer toepasselijk zijn. Ter aanvulling op de teksten zijn uiteraard afbeeldingen gebruikt. Ook deze spelen een belangrijke rol in de opbouw van de website. 

Functionaliteiten WordPress Website

Het design van de website behoort tot de “frontend”. Daarnaast heeft een website echter ook een “backend”. Onder de backend valt eigenlijk alles wat zich aan de achterkant van de website afspeelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle functionaliteiten. Zorgen dat functies goed werken is één van onze belangrijkste verantwoordelijkheden bij een websiteproductie.

De belangrijkste functionaliteiten bij de website van Magnolia Care zijn eigenlijk alle soorten contactformulieren. Opdrachtgevers en opdrachtnemers moeten na het lezen van informatie eenvoudig contact kunnen opnemen en een afspraak kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat de gegevens die de bezoeker invult foutloos bij u binnenkomen!

Uw eigen website?

Meer informatie over de productie van uw eigen website? Neem dan gerust contact met ons op! Ook kunt u meteen een gratis offerte aanvragen voor uw eigen websiteproductie! Wij sturen u binnen maximaal 1 werkdag een op maat gemaakte offerte toe!

Klik hier om de volledige website van Magnolia Care te bekijken!

Loading...