Webdesign – Lussono.nl
Lussono

De webshop van Lussono heeft ons webdesign team begin 2022 geproduceerd. Lussono verkoopt diverse soorten unieke en zelfs multifunctionele lampen. Op de webshop zijn de lampen niet alleen te bestellen, maar bezoekers kunnen ook meer informatie vinden over de producten.

De wens van het bedrijf was om een zeer overzichtelijke website te produceren waarmee ook de juiste doelgroepen worden aangesproken. De Lussono lampen worden immers niet alleen door particulieren aangeschaft die de lampen mooi vinden, maar ook door horeca bedrijven. De toegankelijkheid van het product komt dan ook goed naar voren op de website. 

Websiteproductie Lussono

De website van Lussono is in principe niet een bijzonder uitgebreide website. Wel is het een erg functionele website. Te veel pagina’s en teveel functionaliteiten die niet daadwerkelijk nuttig zijn kunnen zorgen voor veel afleiding op websites. Het is daarom belangrijk dat een website met name efficiënt is. Dat is bij de webshop van Lussono zeker het geval.

Zodra de bezoeker binnenkomt op de homepagina ziet hij of zij al meteen een net overzicht met een toepasselijke achtergrond. De belangrijkste mogelijkheden komen ook meteen groot in beeld: Meer informatie en shoppen. Hier willen we de bezoeker immers naartoe sturen! Het doel is namelijk dat ze meer te weten komen over de voordelen van de producten en dat ze vervolgens overgaan tot een aankoop. 

Verder bevindt zich op de website ook een contactformulier. Deze kunnen bezoekers invulleen als ze eventuele vragen hebben. De teksten met informatie over de producten zijn uiteraard aangeleverd door het bedrijf zelf.

Eén van de meest bijzondere systemen op de website van Lussono is het systeem waarbij wij de website met Instagram hebben gekoppeld. Dit systeem is dusdanig geautomatiseerd dat ieder nieuw Instagram bericht van Lussono ook meteen op de website zichtbaar wordt. 

Backend & frontend

Een website bestaat uit backend en frontend. De backend van de website is alles wat achter de website gebeurt en dus niet direct zichtbaar is voor bezoekers. De frontend is de voorkant van de website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het design en de huisstijl.

In de backend van de website zijn meerdere systemen gemaakt. Het contactformulier is één hiervan. Wanneer de bezoeker gegevens invult en zijn of haar vraag stelt via het contactformulier is het zaak dat deze vraag goed binnenkomt bij het bedrijf. Verder is het Instagram systeem ook één van de zaken die in de backend is geregeld. Een goede werking van dit systeem is van cruciaal belang om daadwerkelijk voor het gewenste effect te zorgen. 

In de frontend van de website hebben wij vooral gezorgd dat alles zo overzichtelijk mogelijk is. De juiste doelgroep wordt aangesproken en het design is gemaakt volgens de huisstijl kleuren van het bedrijf. 

Uw eigen website?

Heeft u na het bekijken van de productie hierboven interesse gekregen in uw eigen websiteproductie? Vraag dan vooral een gratis offerte aan of bekijk onze pakketten via het artikel website laten maken! Spreekt u liever één van ons persoonlijk? Neem dan gerust contact met ons op!

Klik hier om de volledige website van Lussono te bekijken. 

Loading...