fbpx

Webdesign – Luchtcomfortspecialist.nl

Luchtcomfort Specialist

Een website laten maken Rotterdam is een populaire optie! Wij van BEKA Media hebben zo ook de volledige website van Luchtcomfort Specialist geproduceerd. Rotterdam is één van de steden waar vandaan wij als bedrijf veel aanvraag krijgen naar websites. Dit betekent echter niet dat uw bedrijf ook in Rotterdam moet zitten om een website te laten maken. Sterker nog, dit kan vanaf iedere afstand! Wij maken websites voor ondernemers door heel Nederland en zelfs erbuiten. De website van de Luchtcomfort Specialist is zelf een relatief uitgebreide website. Zoals bij meerdere websites die wij geproduceerd hebben het geval is, toont deze website wel de producten die het bedrijf te bieden heeft, maar is het geen webshop. 

De websiteproductie

De Luchtcomfort Specialist wilde graag een aantrekkelijke, professionele, maar overzichtelijke website. De website is voor een groot deel informatief. Bezoekers kunnen de nodige informatie over het bedrijf vinden, maar daarnaast kunnen ze ook het één en ander lezen over de voordelen van de producten. De Luchtcomfort Specialist is onder andere gespecialiseerd in airconditionings, WTW-Units en ventilaties. Over deze producten is op de website dan ook de nodige informatie te vinden. Geïnteresseerde bezoekers kunnen vervolgens vrijblijvend een offerte aanvragen bij het bedrijf. Het is niet mogelijk de producten meteen te bestellen. Dit heeft ermee te maken dat klanten niet enkel het product kopen, maar ook de montage ervan. Wel hebben klanten de mogelijkheid via de website een afspraak te maken voor de montage. 

Backend Luchtcomfort Specialist 

Op de website van het bedrijf is redelijk wat gedaan aan de backend. De backend van een website is het gedeelte dat niets met het design te maken heeft, maar juist met alles wat zich aan de achterkant van de website afspeelt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de pagina waarop u een afspraak kunt maken of een offerte kunt aanvragen. Deze pagina’s dienen er niet alleen goed uit te zien, maar natuurlijk ook goed te functioneren. Onze web developer zorgt er dan ook voor dat alles aan de websites die wij produceren optimaal werkt. Bij het backend gedeelte komt vaak coderen bij kijken. Onze web developer zorgt dus niet alleen dat uw website er netjes uitziet, maar ook dat alle functies goed werken. Hiervoor hebben wij op alle vlakken de juiste specialisten in huis!

Uw eigen website of webshop laten maken naar uw wens? Vraag meteen een vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen. 

Loading...