Webdesign – Luchtcomfortspecialist.nl
Luchtcomfort Specialist

Top bedrijf. Goed samenwerking gehad. Hard werkende jongens.

Mustafa

Luchtcomfort Specialist

De website van de Luchtcomfort Specialist behoort ook tot één van de vele producties die volledig door onze webdesigners is gemaakt. De website van de Luchtcomfort Specialist is een relatief uitgebreide website. Zoals bij meerdere websites die wij geproduceerd hebben het geval is, toont deze website wel de producten die het bedrijf te bieden heeft, maar is het geen webshop. De website is met name gericht op het delen van informatie met de bezoeker. Zo kunnen potentiële klanten van het bedrijf onder andere meer lezen over de diverse diensten.

De Luchtcomfort Specialist is onder meer gespecialiseerd in het aanleggen van ventilatiesystemen, het aanleggen en reinigen van ventilatiekanalen en het aanleggen van airconditioning systemen. De nodige informatie en contactgegevens kunnen bezoekers eenvoudig terugvinden op de website.

De websiteproductie

De Luchtcomfort Specialist wilde graag een aantrekkelijke, professionele, maar zeer overzichtelijke website. Op de pagina’s kunnen bezoekers zoals gezegd de nodige informatie over het bedrijf vinden. Daarnaast kunnen ze ook het één en ander lezen over de voordelen van de producten. Geïnteresseerde bezoekers kunnen vervolgens vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten hebben deze website net als de meeste andere websites geproduceerd in WordPress. om precies te zijn door middel van het thema DIVI. Dit thema is erg geavanceerd en zorgt dat wij uw wensen erg specifiek kunnen naleven. 

Naast dat bezoekers informatie kunnen vinden en een offerte kunnen aanvragen, hebben ze ook de mogelijkheid meteen een afspraak in te plannen. Hiervoor hebben wij een erg functioneel systeem gemaakt op de website. 

Backend & frontend Luchtcomfort Specialist 

Bij de website van de Luchtcomfort Specialist is redelijk wat gedaan aan de backend. De backend van een website is het gedeelte dat niets met het design te maken heeft, maar juist met alles wat zich aan de achterkant van de website afspeelt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de pagina waarop u een afspraak kunt maken of een offerte kunt aanvragen. Deze pagina’s dienen er niet alleen goed uit te zien, maar natuurlijk ook goed te functioneren. Onze web developers zorgen er dan ook voor dat alles aan de websites die wij produceren optimaal werkt.

Bij de backend komen vaak werkzaamheden bij kijken waarbij er gecodeerd moet worden. Iets zoals een offerte aanvraag pagina moet immers zeer zorgvuldig worden gebouwd. Dit is geen systeem dat in één stap op de website wordt geïmporteerd. Onze webdesigners maken dit zelf naar de wensen van de klant. 

Voor de frontend van deze website zijn wij ook aan de slag gegaan in DIVI. Het design is dusdanig gemaakt dat het past bij de huisstijl van het bedrijf. Er wordt dusdanig met kleuren gespeeld dat het overzichtelijk blijft, maar wel aantrekkelijk wordt voor de bezoeker. 

Klik hier om de website van de Luchtcomfort Specialist te bekijken!

Uw eigen websiteproductie? Vraag meteen een vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen.

Loading...