Webdesign – Lekontdekt.nl
lekontdekt

De website van Lekontdekt is een goed voorbeeld van een spoedopdracht. Onze webdesigners bouwden deze website in slechts 48 uur. Lekontdekt had een website op zeer korte termijn nodig, en was hiervoor bij BEKA Media uiteraard aan het juiste adres!

De website van lekontdekt.nl is net als de meeste andere websites die door ons zijn gemaakt geproduceerd in WordPress. WordPress is een geavanceerd systeem dat het voor onze webdesigners mogelijk maakt alle kanten op te gaan! Alle wensen van de klant worden exact nageleefd en de websites worden op maat gemaakt. Zaken die niet direct in WordPress geregeld kunnen worden kunnen door onze codeurs worden geregeld.

Lekontdekt frontend & backend

Een website bestaat zoals wij wel vaker uitleggen uit twee verschillende onderdelen. Namelijk de frontend en de backend.

De frontend is alles wat direct zichtbaar is op de website. Denk hierbij dus aan het design, de afbeeldingen en teksten bijvoorbeeld. De backend zijn alle functionaliteiten en de zaken die niet direct zichtbaar zijn.

Bij de lekontdekt website zijn de meeste dingen in de frontend gedaan. Lekontdekt had een aantal zeer specifieke wensen wat het design betreft. Verder is de website vooral informatief. Er is echter wel één functionaliteit gemaakt in de backend, namelijk de offerte aanvraag functionaliteit.

De offerte aanvraag functionaliteit van lekontdek.nl was overigens een iets uitgebreidere offerte pagina dan de meesten. De klant had namelijk de wens om ook afbeeldingen te kunnen uploaden tijdens de offerte aanvraag.

Omdat het ging om een spoedopdracht zijn zowel alle frontend als alle backend zaken van lekontdekt.nl binnen 48 uur geregeld.

Uw eigen website?

Vindt u de website van lekontdekt.nl mooi en wilt u graag uw eigen websiteproductie afnemen of meer informatie hierover krijgen? Neem dan even een kijkje op website laten maken.

Voor vragen kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen.

Loading...