fbpx

Webdesign – Lesouqdelfshaven.nl

Le Souq Delfshaven

BEKA Media is verantwoordelijk geweest voor de volledige productie van de website van Le Souq Delfshaven. Le Souq Delfshaven is een Libanees restaurant in Rotterdam. Het restaurant had al een website, maar begon in eerste instantie de onderhoud van de website aan ons uit te besteden. Na een tijdje werd besloten een volledig nieuwe website te laten maken. Onze webdesigners hebben de website exact naar wens geproduceerd. Vandaag de dag zijn wij nog altijd verantwoordelijk voor de onderhoud van de website. Uiteraard kunt u bij ons uw WordPress website laten maken, maar daarnaast kunnen wij u met uw website op nog veel meer vlakken helpen. Denk bijvoorbeeld aan uw WordPress website sneller maken, uw WordPress website verhuizen of onderhouden. Ook voegen wij nieuwe updates toe aan deze website. Als een bepaalde dag bijvoorbeeld vol gereserveerd is dan zorgen wij dat klanten niet meer kunnen reserveren. 

Websiteproductie Le Souq Delfshaven

De website is met name gemaakt met DIVI. DIVI is een thema in WordPress. Met dit thema kunnen onze webdesigners veel kanten op. Daarnaast is het ook erg handig om de website mee te onderhouden. Voor kleine veranderingen op de website hoeft vaak niet meteen gecodeerd te worden. Het design wordt met name verzorgd in DIVI. De website heeft echter ook nog technische zaken die aan de achterkant van de website geregeld moeten worden. 

De backend

Alles wat op de website direct zichtbaar is valt onder de frontend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afbeeldingen en teksten. Dat dit allemaal netjes staat en overzichtelijk is, is erg belangrijk. Goed werkende functies aan de achterkant van de website zijn echter net zo belangrijk. Deze zaken vallen onder de backend. Sommige websites hebben veel zaken in de backend en anderen minder. Deze website bevat bijvoorbeeld een reserveringssysteem. Via dit systeem kunnen klanten zelf hun plek reserveren om de tijd die ze willen. Dit is iets wat tot de backend behoort. Onze webdesignspecialisten hebben hiervoor dan ook moeten coderen door middel van CSS. Hoe meer er op een website gecodeerd moet worden, hoe meer werk de productie van een website is. 

Uw eigen WordPress website laten maken? Vraag meteen een gratis offerte aan! Uw WordPress website sneller maken of laten onderhouden aan ons? Neem dan meteen contact op met onze specialisten. 

Loading...