Webdesign – Lesouqdelfshaven.nl
Le Souq Delfshaven

BEKA Media is verantwoordelijk geweest voor de volledige productie van de website van Le Souq Delfshaven. Le Souq Delfshaven is een Libanees restaurant in Rotterdam. Het restaurant beschikte in eerste instantie al over een website, maar wilde graag een nieuwe website laten maken. Onze webdesigners hebben deze nieuwe website uiteraard exact naar wens geproduceerd.

Naast dat deze website volledig is geproduceerd door onze specialisten, wordt ook de onderhoud door ons gedaan. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de website continu up-to-date is. Hiervoor staan wij uiteraard in nauw contact met het restaurant. Wij zorgen dat er waar nodig snel gehandeld kan worden en dat aanpassingen meteen kunnen worden doorgevoerd. 

Design Le Souq Delfshaven website

Wij hebben deze website geproduceerd in DIVI. DIVI is een thema in WordPress, waarin wij vrijwel alle websites produceren. Met dit thema kunnen onze webdesigners veel kanten op. Wij hebben de mogelijkheid vrijwel alles te maken naar uw wens zonder hiervoor meteen te moeten coderen. Coderen doen we bij websiteproducties immers enkel als dit echt noodzakelijk is. Dit om te vermijden dat de kosten van uw websiteprductie hoog uitvallen.

De website is wat het design betreft dusdanig geproduceerd dat het kleurgebruik en de stijl passen bij het restaurant. Wanneer u een website aan ons laat maken zorgen wij niet alleen dat het design er professioneel uitziet, maar we zorgen er ook voor dat het past bij uw branche en bedrijf. 

De backend

Het design en de zichtbare punten aan de voorkant van de website vallen onder de frontend, maar daarnaast heeft een website ook een backend. De backend is eigenlijk alles wat aan de achterkant van de website gebeurt. Goed werkende functies op de website zijn erg belangrijk. Bij de website van Le Souq is een enorm belangrijke functionaliteit bijvoorbeeld het reserveringssysteem. Bezoekers hebben de mogelijkheid zelf via de website een plekje in het restaurant te reserveren. Dergelijke functies moeten dus wel helemaal in orde zijn. Bij het maken van het reserveringssysteem hebben onze webdesignspecialisten dan ook moeten coderen. Dit is gedaan door middel van CSS. Andere voorbeelden van functionaliteiten die in de backend van een website geregeld worden zijn het contactformulier en een eventuele offerte aanvraag pagina. 

Uw eigen website?

Wilt u na het bekijken van deze websiteproductie graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Heeft u vragen en spreekt u liever één van onze specialisten persoonlijk? Neem dan vooral even contact met ons op!

De producties van websites duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Na de productie krijgt u uiteraard de gelegenheid om eventuele wijzigingen aan ons door te geven!

Loading...