fbpx

Webdesign – Kubistweewielers.nl

Kubis Tweewielers

De website van Kubis Tweewielers is volledig geproduceerd door het team van BEKA Media. Kubis Tweewielers is gespecialiseerd in de reparatie van diverse soorten scooters. De website van het bedrijf is dan ook een informatieve website. Het doel is puur en alleen om bezoekers te informeren. Te informatie die te vinden is op de website gaat over de diensten die er worden geleverd en de werkwijze. Kubis Tweewielers houdt zich onder andere bezig met bandenspanning, audio systemen, remmen, reparaties en tune-ups. 

De websiteproductie

De website van Kubis Tweewielers is geproduceerd in WordPress. Een WordPress website laten maken is vaak een goede optie. WordPress biedt immers veel mogelijkheden. Dit systeem zorgt ervoor dat u met uw website alle kanten op kunt. Indien de klant iets wilt wat niet in WordPress te maken is, kunnen onze specialisten hiervoor coderen. Ook biedt WordPress de mogelijkheid om plugins te downloaden. Een WordPress website laten maken behoort als het aan ons ligt dan ook tot de beste opties! Voor Kubis Tweewielers hebben wij gebruik gemaakt van het thema DIVI. 

Backend en frontend

Een website bestaat uit de backend en frontend. Simpeler gezegd: De achterkant en de voorkant van de website. Aan de achterkant worden functionaliteiten geregeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier dat goed werkt of een afreken pagina bij een webshop. Bij de website van Kubis Tweewielers was het grootste gedeelte de frontend. De design van de website, maar ook de teksten en afbeeldingen. Iets dat wel in de backend is geregeld is het contactformulier. Het is belangrijk dat een website er netjes en professioneel uitziet, maar ook de functionaliteiten zijn erg belangrijk. 

Uw eigen website of webshop laten maken? Vraag meteen een gratis offerte aan! Ook kunt u gerust contact met ons opnemen voor al uw vragen. 

Loading...