Webdesign – Incontrol.pro
Incontrol Uzun

BEKA Media is volledig verantwoordelijk geweest voor de productie van de website van Incontrol Uzun. Incontrol Uzun is een boekhoudersbedrijf in Rotterdam dat vrijwel alle diensten levert op het gebied van administratie. Zo is het onder andere mogelijk om voor een vaste prijs uw volledige boekhouding te laten doen. Voor bedrijven valt hieronder onder andere de omzetbelasting en natuurlijk de inkomstenbelasting. De website moest dan ook met name informatie geven over deze diensten. 

Bezoekers hebben op de website van Incontrol Uzun de mogelijkheid informatie te vinden over hun belastingaangiften. Daarnaast kunnen ze ook contact opnemen met de boekhouder zelf. Omdat er niet al te veel teksten op de website moesten komen en er ook niet veel extra functionaliteiten nodig waren heeft het bedrijf gekozen voor een OnePage website. OnePages websites kunnen in dergelijke situaties erg goede en efficiënte keuzes zijn. Daarnaast is een OnePage website laten maken al mogelijk voor slechts €249,-. 

Websiteproductie Incontrol Uzun

Wij hebben de website van Incontrol Uzun geproduceerd in WordPress. WordPress maakt het voor onze websdesigners mogelijk uw website zeer creatief te designen. In WordPress gebruikten wij het thema DIVI bij het bouwen van de website. Om alles van A tot Z naar wens van de klant te maken coderen wij ook op onze websites. Bij de website van Incontrol Pro was dit echter niet in grote hoeveelheden nodig. Juist doordat WordPress en DIVI zo geavanceerd zijn kan een groot gedeelte van de websiteproductie vaak zonder te coderen gerealiseerd worden. Dit betekent voor de klant ook dat de kosten uiteraard lager zijn dan als er wel gecodeerd moet worden. 

Het design was het belangrijkste deel van deze website. Daarnaast is er naar wens van de klant een contactformulier toegevoegd aan de website. De teksten over het boekhouden zijn uiteraard geleverd door het bedrijf zelf. Onze webdesigners hebben deze teksten de juiste indelingen gegeven en op de juiste plekken geplaatst. 

Backend & frontend

Een website bestaat uit het backend gedeelte en het frontend gedeelte. Simpeler gezegd, de achterkant van de website en de voorkant van de website. Aan de achterkant, oftewel in de backend, wordt gezorgd voor alle functionaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een contactformulier of een offerte formulier. In de frontend wordt eigenlijk alleen het design gedaan.

De website van Incontrol Uzun is een website waarbij niet veel backend nodig was. Het contactformulier onderaan de website is eigenlijk de enige echte functionaliteit op de website en dus ook het enige wat in de backend is geregeld. Uiteraard is het van belang dat de website er netjes uitziet, maar daarnaast is het minimaal net zo belangrijk dat de functies goed werken.

Door op het vlak van codering zorgvuldig te werk te gaan zorgen wij er ten alle tijden voor dat de functies op uw website optimaal werken. In het geval van de website van Incontrol Pro zat de meeste tijd echter in het designen van de website. 

Wilt u meer te weten komen over het afnemen van uw eigen websiteproductie? Neem dan gerust contact met ons op! Meteen aan de slag gaan met uw website? Vraag dan een gratis offerte aan. 

Loading...