fbpx

Webdesign – Incontrol.pro

Incontrol Uzun

BEKA Media is volledig verantwoordelijk voor de productie van de website van Incontrol Uzun. Incontrol Uzun is een boekhoudersbedrijf in Rotterdam dat vrijwel alles doet op het gebied van administratie. Zo is het onder andere mogelijk om voor een vaste prijs uw volledige boekhouding te laten doen. Voor bedrijven valt hieronder onder andere de omzetbelasting en natuurlijk de inkomstenbelasting. Met name de inkomstenbelasting is vaak iets waar ondernemers moeite mee hebben. Zoals bij de meeste websites die wij geproduceerd hebben het geval is, is ook deze website gemaakt in WordPress. 

Het design

WordPress maakt het voor onze websdesigners mogelijk uw website creatief te designen. In WordPress gebruikten wij het thema Divi bij het bouwen van de website. Om alles van A tot Z naar wens van de klant te maken coderen wij ook op onze websites. Bij de website van Incontrol Pro was coderen echter niet veel nodig. Het grootste gedeelte was het zorgen voor een design naar de wens van de klant. Dit behoort tot de frontend van een website. 

De website van Incontrol Uzun is een website waarbij niet veel backend bij kijken kwam. Backend is het deel van een website dat gecodeerd moet worden. Een voorbeeld van een zaak die tot backend behoort is een pagina waarop een offerte aangevraagd kan worden. Uiteraard is het tevens van belang dat deze pagina er netjes uitziet, maar daarnaast is het uiteraard ook enorm belangrijk dat de functie goed werkt. Door alles wat betreft de codering goed te regelen zorgen wij er ten alle tijden voor dat de functies op uw website optimaal werken. In het geval van de website van Incontrol Pro zat de meeste tijd echter in het designen van de website. 

Ook uw eigen website of webshop laten maken naar uw wens? Vraag dan nu een vrijblijvend offerte aan of neem contact op voor al uw vragen. 

Loading...