Webdesign – Holland-isoleert.nl
Holland Isoleert

De website van Holland-isoleert is een OnePage website. Het doel van de website is met name om informatie te delen met potentiële klanten. Het bedrijf geeft de nodige toelichtingen en er worden afbeeldingen getoond. Omdat veel verschillende categorieën en pagina’s niet nodig waren, hebben wij er in overleg met de klant voor gekozen een OnePage website te produceren. De informatie die op de website moest komen was overigens niet extreem veel, waardoor een OnePage website ruim voldoende was. Uw eigen OnePage website laten maken kan bij ons al voor €249,- exclusief btw. 

Meteen uw aanvraag indienen? Dit kunt u doen door een gratis offerte aan te vragen. 

Holland-Isoleert webdesign backend & frontend

De meeste websiteproducties die wij leveren worden door onze webdesigners gemaakt in WordPress. WordPress is een zeer uitgebreid platform dat wij instellen op uw website. In WordPress gaan onze specialisten meestal aan de slag met DIVI. DIVI geeft ons de mogelijkheid vrijwel alles te maken naar uw wens, zonder dat hierbij meteen gecodeerd en geprogrammeerd hoeft te worden. Waar nodig kunnen onze webdesigners uiteraard ook coderen, maar zolang dit niet noodzakelijk is wordt het niet gedaan. Dit omdat websites waarbij gecodeerd moet worden over het algemeen een stuk duurder uitvallen.

Als het dan toch nodig is om te coderen, dan is dit vaak bij de ‘backend’ van de website. De backend is in principe de achterkant van uw website. Alle functionaliteiten en alle systemen op behoren tot de backend. Voorbeelden zijn een offertepagina of een digitale rekenmachine. Bij de websiteproductie van Holland-Isoleert is er niet veel backend werk bij kijken gekomen. De enige technische functionaliteit op de website is in principe het contactformulier. 

Wat niet tot de backend, en dus de achterkant van de website behoort, dat behoort tot de frontend. De frontend is zoals u waarschijnlijk al kunt raden alles wat zichtbaar is op de website. Het design en de huisstijl behoren dus tot de frontend. Wij passen in het design van een websiteproductie de kleuren toe die ook bij uw bedrijf horen of passen. Bij Holland-Isoleert zien we eigenlijk vooral zwart/grijs, oranje en wit terugkomen. Wit is de basis van een website. Het is erg rustgevend voor de kijker en zorgt dat iemand een prettige ervaring op uw website heeft. 

Uw eigen websiteproductie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze website graag uw eigen websiteproductie bij ons afnemen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan en vul al uw wensen in! Spreekt u liever persoonlijk met één van onze specialisten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Nadat wij een akkoord met u hebben bereikt en de websiteproductie van start is gegaan kunt u rekenen op een levertijd van 1 tot maximaal 2 weken. Daarna heeft u uiteraard de gelegenheid om eventuele wijzigingen aan ons door te geven. 

Loading...