fbpx

Webdesign – Dsgnrstore.nl

DSGNR Store

De DSGNR Store webshop is volledig geproduceerd door de webdesigners van BEKA Media. Een webshop laten maken is vandaag de dag (als u de juiste producten verkoopt) een gouden zet. DSGNR Store is een bedrijf dat diverse soorten kleding verkoopt. Een webshop laten maken was voor hun dus erg belangrijk. Naast de websiteproductie van DSGNR Store hebben onze specialisten ook een enorme bijdrage geleverd aan de productie van een nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl is minimalistisch en de belangrijkste kleuren van de huisstijl zijn zwart, wit en groen. Onze webdesigners hebben deze kleur dan ook regelmatig laten terugkomen op de website.

De websiteproductie

Een overzichtelijke webshop waarop alles duidelijk zichtbaar is was voor DSGNR Store erg belangrijk. Onze specialisten hebben deze website geproduceerd in WordPress met WooCommerce. WordPress biedt voor webshops ruimte mogelijkheden. Dit is dan ook één van de redenen dat wij WordPress webshops vaak aanraden aan onze klanten. Voor het design van de website hebben wij gebruik gemaakt van het thema DIVI. Ook dit thema biedt uitgebreide mogelijkheden. Het is echter niet mogelijk om alles enkel via het thema te regelen. Daarom hebben wij ook de juiste vakmensen in huis voor de delen die geprogrammeerd en gecodeerd moeten worden. Het coderen en programmeren behoort tot de backend van de webshop. Het design en alles wat aan de voorkant van de website te zien is behoort tot de frontend.

Backend DSGNR Store

De DSGNR Store webshop is een webshop waarvoor onze specialisten redelijk veel gecodeerd hebben. Om te beginnen wenste het bedrijf een betaalsysteem van Bunq op de webshop te hebben. Hiervoor zijn verschillende plugins nodig. Verder krijgen klanten mailtjes waarmee ze op de hoogte willen worden gehouden over het assortiment. Ook om dit systeem volledig goed werkend te maken hebben onze specialisten gebruik gemaakt van plug-ins en codes. Zo zijn er in de backend van de website nog veel dingen die aan de voorkant niet zichtbaar zijn. Een mooi design is erg belangrijk, maar werkende functies zijn absoluut net zo belangrijk!

Uw eigen webshop laten maken of een nieuwe huisstijl creëren? Neem nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

 

Loading...