Webdesign – Dsgnrstore.nl
Designer Store

De DSGNR Store webshop is volledig geproduceerd door onze webdesigners. Online webwinkels spelen vandaag de dag een enorm grote rol in het bedrijfsleven. Producten fysiek verkopen in een winkel is lang niet altijd mogelijk voor veel mensen, maar een webshop laten maken is voor veel ondernemers een ideale optie. DSGNR Store zelf was een bedrijf dat ook geen fysieke winkel had, maar zich enkel richtte op de verkoop van producten online. Een goede webshop was voor hen dus van cruciaal belang. 

De klant wenste een minimalistische webshop te laten maken waarin overzicht vooraan staat. De webshop moest een typische ‘fashion store’ worden en ook deze indruk bij de bezoekers wekken. Naar aanleiding van deze wensen zijn wij dan ook aan de slag gegaan! Inmiddels staat deze webshop niet meer online, maar aan de afbeelding hierboven kunt u zeker zien in welke richting de webshop gebouwd is. 

De websiteproductie

Een overzichtelijke webshop waarop alles duidelijk zichtbaar is was voor DSGNR Store prioriteit. Onze specialisten hebben deze website geproduceerd in WordPress. Binnen WordPress hebben wij gebruik gemaakt van WooCommerce. WordPress biedt voor webshops ruime mogelijkheden. Dit is dan ook één van de redenen dat wij WordPress webshops vaak aanraden aan onze klanten. Het is zeer toegankelijk voor onze webdesigners om alles naar uw wens te maken. Ook zeer specifieke wijzigingen kunnen vaak zonder problemen worden uitgevoerd. Doordat dit platform ons deze mogelijkheden van zichzelf al geeft hoeven onze webdesigners niet vaak te coderen om de wensen van onze klanten na te leven. Hierdoor vallen de producties weer lager uit in prijs, wat voor u natuurlijk een pluspunt is. 

De webshop van DSGNR Store valt ondanks dat het in WordPress is gemaakt toch onder de websites waarvoor relatief veel gecodeerd is. Het was een grote website, waardoor dit voor sommige functionaliteiten onvermijdelijk was. 

Verder bevatte de DSGNR Store webshop veel verschillende producten. Deze zijn allemaal 1 voor 1 toegevoegd aan het assortiment. De productcategorieën zijn dusdanig ingedeeld dat de bezoeker meteen hetgeen waar hij of zij naar op zoek is kan vinden. Dit zorgt ervoor dat men niet bij het zoeken van een specifiek product al afknapt. Bij onoverzichtelijke websites is dit vaak immers wel het geval. 

Backend & frontend DSGNR Store

De DSGNR Store webshop is zoals gezegd een productie geweest waarvoor onze specialisten redelijk veel gecodeerd hebben. Om te beginnen wenste het bedrijf een betaalsysteem van Bunq op de webshop te hebben. De klant moest dus de mogelijkheid krijgen door middel van een Bunq betaalverzoek zijn of haar bestelling af te rekenen. Hiervoor zijn verschillende plugins nodig. Verder krijgen klanten mailtjes waarmee ze op de hoogte worden gehouden over het assortiment. Ook om dit systeem volledig werkend te maken hebben onze specialisten gebruik gemaakt van plug-ins en codes. Al met al zijn er in de backend van deze website (de achterkant van de website) behoorlijk wat functionaliteiten gemaakt. Een mooi design is erg belangrijk, maar werkende functies zijn absoluut net zo belangrijk!

Voor het design van de website hebben wij gebruik gemaakt van het thema DIVI. Ook dit thema biedt uitgebreide mogelijkheden. Ook om het design volledig naar wens van de klant te maken, hebben wij hier en daar moeten coderen. Deze webshop is dus ook meteen een goed voorbeeld van een productie waarbij zelfs in de frontend gecodeerd is. 

Uw eigen productie afnemen?

Heeft u de webshop hierboven bekeken en wilt u graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren beschikt over de productie naar uw wensen! 

Loading...