fbpx

Webdesign – Data-profs.com

Data Profs

De website van Data Profs is geproduceerd door onze webdesigners. Wij voegen graag onze creativiteit toe aan uw website, maar het is ook mogelijk de website volledig naar uw wens te produceren. Dat is ook het geval geweest bij deze website. Onze webdesigners hebben deze website exact naar de wens van de klant geproduceerd. Het bedrijf is zelf een kennisinstituut op het gebied van data. Zo verzorgt het bedrijf onder andere trainingen voor diverse Microsoft programma’s. Via de website kunnen bezoekers onder andere een trainingsoverzicht vinden. Ook bevindt er zich natuurlijk de nodige informatie op de website. 

Websiteprooductie Data Profs

Ons team heeft de website van Data Profs geproduceerd in WordPress. Een WordPress website laten maken is in verschillende situaties een erg goede keuze. WordPress is een software dat bedoeld is om websites mee te produceren. Het voordeel van dit systeem is dat met de juiste kennis erover vrijwel alles mogelijk is. De punten die niet in WordPress gedaan kunnen worden kunnen onze specialisten coderen en programmeren. Wel zorgt het programma ervoor dat er veel minder gecodeerd hoeft te worden. Bij de website van Data Profs hebben wij gebruik gemaakt van het thema DIVI. 

Backend en frontend

Het design, de teksten en foto’s die zichtbaar zijn op de website worden ook wel de frontend genoemd. De backend is alles wat er aan de achterkant van de website gebeurd. Zo heeft de website van Data Profs bijvoorbeeld een contactformulier. Om te zorgen dat dit formulier goed functioneert moeten onze specialisten de backend van de website goed regelen. Tevens bevat de website een boekingssysteem in de backend. Hier kunnen potentiële kandidaten boeken voor trainingen. 

Uw eigen WordPress website laten maken? Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan! Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Klik hier om de volledige website van Data Profs te bekijken. 

Loading...