Webdesign – Data-profs.com
DataProfs

De website van Data Profs is geproduceerd door onze webdesigners. Wij voegen graag onze creativiteit toe aan uw website, maar het is ook mogelijk de website volledig naar uw wens te produceren. Dat is ook het geval geweest bij deze website. Onze webdesigners hebben in eerste instantie een website neergezet met volledige creativiteit naar onze invulling. De klant had echter een andere visie over de website, waardoor we alles uiteindelijk hebben omgegooid. Dit naar de exacte wensen van de klant.

Data Profs is zelf een kennisinstituut op het gebied van data. Zo verzorgt het bedrijf onder andere trainingen voor diverse Microsoft programma’s. Via de website kunnen bezoekers onder andere een trainingsoverzicht vinden. Ook bevindt er zich natuurlijk de nodige informatie op de website. 

Websiteprooductie Data Profs

Ons team heeft de website van Data Profs geproduceerd in WordPress. WordPress is een erg goede keuze voor websiteproducties, omdat het een erg geavanceerd platform is. Van zichzelf biedt het platform al veel mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat onze webdesigners niet voor de simpelste dingen al moeten coderen in uw website. Het voordeel hiervan is dat u vaak goedkoper uit bent, omdat coderen een duur vak is.

Bij de website van Data Profs hebben wij gebruik gemaakt van het thema DIVI. De website is gedesignd in dit thema en alles is hierin gemaakt naar de wensen van de klant. De productie van de website zelf duurde niet al te lang, maar omdat de klant zeer specifieke wensen en een specifieke visie had duurden de wijzigingen wel lang. Uiteindelijk is het voornaamste doel van de productie natuurlijk dat de klant tevreden bij ons kan vertrekken. 

Backend en frontend

Websites kunnen onderverdeeld worden in 2 onderdelen. Het design, de teksten en foto’s die zichtbaar zijn op de website worden ook wel de frontend genoemd. De backend is alles wat er aan de achterkant van de website gebeurd. Zo heeft de website van Data Profs bijvoorbeeld een contactformulier. Om te zorgen dat dit formulier goed functioneert moeten onze specialisten de backend van de website goed regelen.

Tevens bevat de website een boekingssysteem in de backend. Hier kunnen potentiële kandidaten boeken voor trainingen. Dit zijn echter wel functionaliteiten waarvoor gecodeerd moet worden. 

Heeft u na het bekijken van deze website interesse gekregen in het afnemen van een productie bij ons? Vraag dan vooral een gratis offerte aan!

Klik hier om de volledige website van Data Profs te bekijken. 

Loading...