Webdesign – Cleanwynd.nl
Cleanwynd

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

Ibrahim

Cleanwynd Nederland

De volledige website van Cleanwynd Nederland is geproduceerd door BEKA Media. Cleanwynd is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van luxe luchtsterilisatie systemen. Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden een producten. De technologieën zorgen er uiteindelijk voor dat er sprake is van een schone lucht en een 100% UV-V bescherming. De systemen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ruimten. Op de website is met name meer informatie te vinden over deze zaken. Daarnaast bevinden zich uiteraard ook de producten op de website.

Ondanks het feit dat de producten op de website vindbaar zijn, is deze productie geen webshop, maar een informatieve website. Dit komt doordat de producten niet online te bestellen zijn. Bezoekers van de website kunnen alle nodige informatie en productspecificaties terugvinden. Indien de bezoeker daadwerkelijk over wilt gaan tot de aanschaf van één van de producten, dan kan hij of zij direct een afspraak maken. Het systeem moet immers door professionals geïnstalleerd worden.

Websiteproductie Cleanwynd Nederland

De website van Cleanwynd Nederland produceerde onze webdesigners in WordPress. Voor de layout werd het thema Divi gebruikt. Verder hebben wij bij de productie van de website gebruik gemaakt van WooCommerce. Normaal gesproken gebruiken wij WooCommerce enkel bij echte webshops, maar om de producten zo goed mogelijk te tonen is het ook op de website van Cleanwynd toegepast. Zoals gezegd is er echter geen sprake van een betaalmethode. De website is uitsluitend bedoeld om de producten en de specificaties naar voren te brengen. Geïnteresseerde klanten kunnen vervolgens contact met het bedrijf opnemen en een afspraak maken. 

Wel zijn er dus diverse contactmogelijkheden voor klanten die een afspraak willen maken. Op de website bevindt zich een contactformulier waar men snel zijn of haar vraag kan invullen. Ook is het opnemen van telefonisch contact een mogelijkheid. Verder is de informatie op de website aangevuld met afbeeldingen om zo een duidelijker beeld te geven van het product. 

Backend & frontend

Bij de productie van een website zorgen wij dat de wens van de klant tot in detail wordt nageleefd. Uiteraard voegen wij onze eigen creativiteit toe aan iedere website. Deze website kan net als eigenlijk alle andere websites worden onderverdeeld in 2 delen. Namelijk de backend en de frontend. De backend is de achterkant van de website. Hier zorgen wij dat alle functionaliteiten naar behoren werken. Denk bijvoorbeeld aan het contactformulier. Wanneer men dit invult op de website van Cleanwynd is het van belang dat alle informatie goed doorkomt. 

De frontend is de voorkant van de website. Hieronder valt bijvoorbeeld het design. Wij streven ernaar iedere website een design te geven dat past bij de huisstijl van het bedrijf. Ook moeten de kleuren passen bij de branche. Wij hebben met name gebruik gemaakt van blauw en groenachtige kleuren bij deze productie. Dit omdat het logo van Cleanwynd uit deze kleuren bestaat, maar ook omdat dit toepasselijke kleuren zijn in de branche. 

Uw eigen website of webshop laten maken? Vraag meteen een gratis offerte aan of neem contact op!

Loading...