fbpx

Webdesign – Cleanwynd.nl

Cleanwynd Nederland

De volledige website van Cleanwynd Nederland is geproduceerd door BEKA Media. Cleanwynd Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van luxe luchtsterilisatie systemen. Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden. De technologieën zorgen er uiteindelijk voor dat er sprake is van een schone lucht en een 100% UV-V bescherming. De systemen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten ruimten. Op de website van het bedrijf zijn de producten te vinden. Hierbij staan ook de specificaties en de nodige informatie. Ondanks het feit dat de producten op de website vindbaar zijn, kunt u ze niet online bestellen. Het is immers geen webshop, maar een website die bedoeld is om informatie over het product te delen. Indien u daadwerkelijk een aankoop wilt doen bij Cleanwynd Nederland, dan kunt u direct een afspraak maken om het systeem te laten installeren. Hierbij is meteen het verschil te zien tussen een website en webshop laten maken. Een webshop laten maken kan ook bij ons, maar het verschil is dat uw klanten via een webshop direct kunnen bestellen en betalen. Bij een website is dit niet altijd het geval. 

Websiteproductie Cleanwynd Nederland

De website van Cleanwynd Nederland produceerde onze web developer in WordPress. Voor de layout werd het thema Divi gebruikt. Verder hebben wij bij de productie van de website gebruik gemaakt van WooCommerce. Normaalgesproken gebruiken wij WooCommerce enkel bij echte webshops, maar om de producten zo goed mogelijk te tonen is het ook op de website van Cleanwynd toegepast. Zoals gezegd is er echter geen sprake van een betaalmethode. De website is uitsluitend bedoeld om de producten en de specificaties naar voren te brengen. Geïnteresseerde klanten kunnen vervolgens contact met het bedrijf opnemen. 

Werkwijze

Bij de productie van een website zorgen wij dat de wens van de klant tot in detail wordt nageleefd. Uiteraard voegen wij onze eigen creativiteit toe aan iedere website. In sommige gevallen heeft de klant een zeer specifieke wens, maar er zijn ook situaties waarin de overhand aan onze creativiteit wordt overgelaten. Hiervoor hebben wij dan ook de juiste vakmensen in huis. Wij zorgen dat uw website er wat betreft het design zeer netjes en professioneel uitziet. Daarnaast zorgen we er uiteraard voor dat ook alle functies goed werken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan offertepagina’s, betaalmethodes etc. 

Ook uw eigen website of webshop laten maken? Neem gerust contact op voor al uw vragen!

Loading...