Webdesign – Bizzyspeeltuin.nl
Bizzy Speeltuin

De volledige website van Bizzy Speeltuin is geproduceerd door BEKA Media. Bizzy Speeltuin is een in Rijsbergen gelegen indoor en outdoor speeltuin voor kinderen. Zo staan er in de speeltuin bijvoorbeeld diverse klimrekken en trampolines. Ook is er een relatief uitgebreide binnenruimte met glijbanen en een eetruimte. Ouders hebben de gelegenheid dusdanig plaats te nemen dat ze hun kinderen in de gaten kunnen houden.

Naast de websiteproductie zijn wij ook verantwoordelijk geweest voor de foto’ op de website. Wanneer u een website laat maken levert u in principe zelf de content die op de website komt. Een uniek voordeel dat wij als bedrijf hebben is echter dat wij voor vrijwel alles op mediavlak de juiste specialisten in huis hebben. Dit betekent dat u voor zeer voordelige prijzen erg complete pakketten bij ons kunt afnemen als u meerdere diensten nodig heeft. Uw website aan ons laten maken en voor de afbeeldingen op uw website onze fotograaf inhuren is bijvoorbeeld een efficiënte mogelijkheid!

Onze fotograven zijn in dit geval een aantal uurtjes op de locatie geweest om de nodige foto’s te maken. Hierbij is ook gebruik gemaakt van een drone. Om de buitenspeelplaats goed in beeld te brengen heeft Bizzy Speeltuin namelijk ook luchtfoto’s laten maken

Bizzy Speeltuin, backend & frontend

De website van Bizzy Speeltuin hebben onze specialisten gemaakt in WordPress. Om de website zo goed en zo aantrekkelijk mogelijk vorm te geven hebben wij gebruik gemaakt van DIVI. DIVI geeft onze webdesigners alle nodige vrijheid tijdens de productie. Waar nodig zijn onze specialisten uiteraard ook in staat te coderen, maar dit wordt enkel gedaan als er geen andere mogelijkheid is om uw wensen uit te voeren.

De website bestaat uit de frontend (Alles dat zichtbaar is, het design etc.) en de backend (Alles achter de website, alle functionaliteiten). Zolang er niet veel backend op de website moet komen is coderen niet vaak nodig. Het belangrijkste bij deze website was om de “kinderlijke” sfeer goed naar voren te laten komen. Een website dient uiteraard volledig binnen de huisstijl van een bedrijf te passen. Niet alleen wat het design betreft, maar ook wat betreft de kleuren. onze webdesigners hebben hier dan ook maximaal rekening mee gehouden.

Verder hebben wij natuurlijk toepasselijke foto’s op de juiste plekken op de website geplaatst. Ook zijn de foto’s netjes bewerkt door onze specialisten in Photoshop. Het bewerken van de foto’s behoort tot het fotografie pakket. 

Wanneer u een website laat maken aan ons kunt u er gerust vanuit gaan dat u aan het einde van de rit tevreden zult zijn. Als klant zijnde heeft u na de productie de kans om al uw wijzigingen aan ons door te geven. Dit betekent echter niet dat het proces lang hoeft te duren! Onze levertijden liggen wat betreft websiteproducties tussen de 1 en 2 weken. 

Ook uw eigen website laten maken? Vraag nu een gratis offerte aan. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. 

Loading...