fbpx

Webdesign – Bizzyspeeltuin.nl

Bizzy Speeltuin

De volledige website van Bizzy Speeltuin is geproduceerd door BEKA Media. Bizzy Speeltuin is een in Rijsbergen gelegen indoor en outdoor speeltuin voor kinderen. Zo staan er bijvoorbeeld diverse klimrekken en trampolines. Ook is er een relatief uitgebreide binnenruimte met glijbanen en een eetruimte. Ouders hebben de gelegenheid dusdanig plaats te nemen dat ze hun kinderen in de gaten kunnen houden. Naast de website zijn wij ook verantwoordelijk geweest voor de foto’ op de website. Onze specialisten zijn een aantal uurtjes op de locatie geweest om de nodige foto’s te maken. Hierbij is ook gebruik gemaakt van een DJI drone. Een luchtfoto laten maken kan bij BEKA Media bij vrijwel iedere fotoshoot.

Het is voor u als klant een groot gemak dat wij op alle vlakken in de media specialisten hebben. Hierdoor kunt u zowel uw website, de foto’s van uw website als bijvoorbeeld uw promotievideo bij hetzelfde bedrijf laten maken! Kortom, alles op mediavlak onder 1 dak!

De websiteproductie

De website van Bizzy Speeltuin hebben onze specialisten gemaakt in WordPress. Om de website zo goed en voor bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk vorm te geven hebben wij gebruik gemaakt van DIVI. DIVI geeft onze webdesigners alle nodige vrijheid tijdens de productie. Waar nodig zijn onze specialisten uiteraard ook in staat te coderen. Zolang er niet veel backend op de website moet komen is dit echter niet vaak nodig. Het belangrijkste bij deze website was om de “kinderlijke” sfeer goed naar voren te laten komen. Een website dient uiteraard volledig binnen de huisstijl van een bedrijf te passen. Niet alleen wat het design betreft, maar ook wat betreft de kleuren. Verder hebben wij natuurlijk toepasselijke foto’s op de juiste stukken van de website geplaatst. Ook zijn de foto’s netjes bewerkt door onze specialisten in Photoshop.

Wanneer u een website laat maken aan ons kunt u er gerust vanuit gaan dat u aan het einde van de rit tevreden zult zijn. Wij gaan immers altijd door tot dat de klant zelf aangeeft tevreden te zijn. Dit betekent echter niet dat het proces lang hoeft te duren! Onze levertijden liggen wat betreft websiteproducties tussen de 1 en 2 weken. Hoelang het proces daarna duurt hangt er vanaf of u zelf nog veel wijzigingen heeft.

Ook uw eigen website laten maken? Vraag nu een gratis offerte aan of neem contact met ons op!

Loading...