Webdesign – Batskonutrition.nl
Batskonutrition

BEKA MEDIA is een top bedrijf. Ze leveren hun werk snel. Ze zijn bereid om jou te helpen en dat is fijn. BEKA MEDIA heeft in ieder geval een klant erbij!

Batuhan Durmuș

BatskoNutrition

De BatskoNutrition website is volledig geproduceerd door onze webdesign afdeling. BatskoNutrition is een in 2022 gestart bedrijf, gespecialiseerd in voedingssupplementen. Onder andere met de unieke smaken per product dat het bedrijf verkoopt onderscheidt BatskoNutrition zich nu al van andere supplementen bedrijven.

Net zoals vele andere startende bedrijven, heeft ook BatskoNutrition ervoor gekozen om vrijwel alles op mediavlak aan ons uit te besteden. Wij van BEKA Media hebben als één van de weinige Nederlandse bedrijven specialisten in huis voor vrijwel al uw mediaproducties.

Voordat onze webdesigners begonnen zijn met de productie van de website van BatskoNutrition, hebben wij eerst de verpakking designs van het bedrijf ontworpen. Deze zijn vervolgens ook op de website van BatskoNutrition gebruikt.

Een website laten maken in combinatie met onze andere diensten brengt hoge kortingen en voordeelpakketten met zich mee. Daarnaast is het voor u als klant zijnde erg prettig dat u alles voor uw bedrijf onder één dak kunt vinden!

Tijdens de websiteproductie heeft onze video-afdeling ook een promotievideo geproduceerd voor het bedrijf. Hiervan is door onze video editor later een geluidloze versie gemonteerd. De geluidloze versie wordt momenteel gebruikt als achtergrond op de website.

Momenteel besteedt BatskoNutrition nog altijd de diensten die zij op creatief vlak nodig hebben uit aan onze specialisten.

Backend & frontend BatskoNutrition

Een websiteproductie wordt onderverdeeld in twee delen, namelijk de backend en de frontend. De backend van een website is alles wat niet direct zichtbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de functionaliteiten zoals de afrekenpagina en een offerte-aavraagpagina. De frontend is alles dat wel direct zichtbaar is: Het design van de website, de kleuren die zijn gebruikt etc.

Hoe meer er gedaan moet worden in de backend van een website, hoe meer er gecodeerd moet worden tijdens de productie.

Bij een puur informatieve website coderen onze specialisten vaak nauwelijks. Dit omdat wij gebruik maken van WordPress DIVI. WordPress DIVI maakt het voor onze webdesigners mogelijk om vrijwel alles aan de website te veranderen zonder te coderen. Dit zorgt er voor dat u als klant bij ons een stuk goedkoper uit bent. Coderen is immers een zeer geavanceerd vak waar ook veel uren in gaan.

Bij de website van BatskoNutrition is het grootste gedeelte frontend. Een toepasselijk design was erg belangrijk. Enkele kleine dingen zijn echter wel gedaan via de backend, maar dit waren geen hele spannende zaken. De websiteproductie heeft zoals gebruikelijk zo’n twee weken geduurd.

Loading...