Webdesign – Badkamerplaneet.com
Badkamerplaneet

Goede ervaring gehad met BEKA MEDIA. Ze leveren top kwaliteit!!

Zakariya Salhi

Badkamerplaneet

Vandaag de dag zijn online webwinkels onmisbaar. Wij van BEKA Media hebben tot nu toe al talloze ondernemers geholpen aan hun eigen online webwinkel. Zo hebben wij ook de webshop die hierboven te zien is, namelijk die van Badkamerplaneet.com gebouwd. 

De webshop van Badkamerplaneet is een online webwinkel met diverse producten. Zoals uit de naam al valt af te leiden gaat het hierbij om een webshop voor badkamerproducten. Onze specialisten produceerden deze webshop in WordPress. De meeste websites en webshops die wij maken voor onze klanten maken wij dan ook in WordPress.

Ook een Shopify website laten maken is bij ons mogelijk, maar WordPress biedt over het algemeen een stuk meer mogelijkheden. Zo zijn Shopify thema’s vaak erg beperkt. In WordPress kunnen onze webdevelopers vrijwel alles naar uw wens maken zonder dat hiervoor gecodeerd hoeft te worden. 

Indien WordPress een bepaalde mogelijkheid niet biedt kunnen onze specialisten uw wensen ook coderen of programmeren. Websites waarbij gecodeerd en geprogrammeerd moeten worden vallen over het algemeen wel een stuk duurder uit in prijs. In WordPress hoeft er om bepaalde mogelijkheden te creëren minder snel gecodeerd te worden. In Shopify is coderen sneller nodig. Dit kan bij de simpelste wijziging al het geval zijn. Om toekomstgericht meer mogelijkheden open te houden is WordPress daarom in veel gevallen een aanrader. 

Badkamerplaneet design

De websites die wij produceren geven wij ten alle tijden een zo passend mogelijk design. Zo wordt de website vaak geproduceerd op basis van de huisstijl kleuren van het bedrijf. Daarnaast geven we de website de juiste sfeer. Dit is ook een punt geweest waar we bij deze webshop uiteraard op hebben gelet. Er zijn zoveel mogelijk toepasselijke kleuren gebruikt.

Onze specialisten houden bij de productie ook rekening met het oogpunt van de kijker. Dit is een belangrijk onderdeel van online marketing. Zo zijn er bij de productie van deze webshop met name kleuren gebruikt die vaak geassocieerd worden met badkamers.

Verder hebben we de website een goed passend design gegeven. De afbeeldingen vullen de webshop op de juiste plaatsen aan. Ze zorgen ervoor dat het product goed naar voren komt in combinatie met bijvoorbeeld de naam.

In WordPress is deze webshop gemaakt in DIVI. DIVI is veelzijdig en maakt een groot gedeelte van de productie ook zonder coderen mogelijk. Daarnaast geeft dit u de mogelijkheid door middel van instructiefilmpjes die wij u toesturen, later zelf producten toe te voegen.

Ook de hoeveelheid van iedere product kunt u eenvoudig aanpassen. Verder heeft u na de productie van uw webshop een overzichtelijk dashboard waarop bijvoorbeeld alle bestellingen te zien zijn. Voor veel ondernemers is dit een erg belangrijk punt. 

De backend

Het design van een website wordt ook wel de frontend genoemd. De functionaliteiten van een website vallen onder de backend. Eigenlijk is vrijwel alles wat achter de website gebeurd onderdeel van de backend.

Bij informatieve websites is vaak niet veel sprake van backend. Bij de webshop van Badkamerplaneet zijn er wel een aantal backend functies. Het betalingssysteem is hier een belangrijk voorbeeld van. Klanten moeten natuurlijk zonder problemen kunnen betalen en de bestellingen moeten goed binnenkomen. Webshops hebben door dit soort functies vrijwel altijd meer backend werk dan informatieve websites. 

Verder behoort ook het contactformulier ook tot de backend. Wij zorgen niet alleen dat uw website professioneel oogt, maar ook dat het technisch helemaal in orde is. Indien u een tijdje na de productie van uw webshop nog onderhoud wilt laten plegen is dit uiteraard ook mogelijk bij ons. 

Klik hier om de volledige webshop van Badkamerplaneet.com te bekijken!

Uw eigen webshop of website laten maken? Vraag meteen een gratis offerte aan! Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Meer weten over uw eigen websiteproductie? Lees dan het artikel website laten maken!

Loading...