Webdesign – Autocentraleschiedam.nl
Autocentrale Schiedam

Autocentrale Schiedam houdt zich bezig met diverse zaken met betrekking tot auto’s. Het bedrijf koopt en verkoopt onder andere veel verschillende soorten auto’s. De bedoeling van de website van Autocentrale Schiedam was dan ook met name om de belangrijkste informatie met betrekking tot het bedrijf naar voren te brengen. Daarnaast moesten de auto’s die worden verkocht overzichtelijk terug te vinden zijn op de website. Op een speciaal hiervoor bestemde pagina genaamd occasions zijn alle auto’s die Autocentrale Schiedam op het moment aanbiedt dan ook terug te vinden.

Op de website bevindt zich vrijwel alle nodige informatie met betrekking tot de auto’s die het bedrijf verkoopt. Het doel van de website is naast het informeren dan ook klanten die een auto zoeken alvast te laten zien wat het bedrijf op dat moment te bieden heeft. 

De webdesignproductie van Autocentrale Schiedam

De website van Autocentrale Schiedam hebben wij geproduceerd in WordPress. WordPress is een opensourcesoftware die het mogelijk maakt websites met alle creativiteit te designen. Onze specialisten hebben met WordPress dus veel mogelijkheden waardoor we alle kanten op kunnen. Dit zorgt ervoor dat we niet voor de kleinste zaken al hoeven te coderen en programmeren.

Uiteraard betekent dit niet dat we nooit hoeven te coderen en programmeren. Juist omdat dit ook wel eens nodig is hebben wij de nodige specialisten in huis om het diepere werk van websites te regelen. Door te coderen kunnen wij van A tot Z alles op een website exact naar uw wens maken. Dit zorgt ervoor dat we nergens aan vast zitten en alle kanten op kunnen. Bij de websiteproductie van Autocentrale Schiedam is coderen niet bijzonder veel nodig geweest.

Backend & frontend

Coderen is een vak apart. Wanneer er op een website gecodeerd wordt, dan wordt er gewerkt aan de “backend” van een website. Het designen van een website behoort tot de “frontend”. Vaak worden deze 2 zaken door verschillende specialisten gedaan.

Een pagina waarop een offerte aangevraagd wordt is een voorbeeld van iets dat tot de backend behoort. Dit kost vaak meer tijd en moeite dan enkel het designen van een website. In principe behoort alles dat zich aan de achterkant van de website afspeelt dus tot de backend. 

Bij de website van Autocentrale Schiedam zijn er niet veel backend werkzaamheden nodig geweest. Het ging voor het grootste gedeelte om het design van de website. Deze is volledig naar wens van de klant, maar uiteraard met onze creativiteit geproduceerd. 

Uw eigen websiteproductie?

Heeft u deze website bekeken en wilt u graag uw eigen websiteproductie? Vraag dan meteen een offerte aan! Dit is geheel vrijblijvend. Spreekt u liever eerst één van onze specialisten? Neem dan gerust contact op. 

Loading...