fbpx

Webdesign – Autocentraleschiedam.nl

Autocentrale Schiedam

De Autocentrale Schiedam houdt zich bezig met diverse zaken met betrekking tot auto’s. Het bedrijf koopt en verkoopt onder andere veel verschillende soorten auto’s. De bedoeling van de website van Autocentrale Schiedam was dan ook met name om de belangrijkste informatie met betrekking tot het bedrijf naar voren te brengen en de auto’s die worden verkocht te laten zien. De auto’s die het bedrijf momenteel te koop heeft staan zijn dan ook te zien op de pagina occasions. Op de pagina showroom is bepaalde informatie te vinden. Via de contactpagina toont het bedrijf uiteraard de diverse contactopties. Verder is het tevens mogelijk een auto aan te schaffen met een financiering. Ook hierover is op de website de nodige informatie te vinden. 

De webdesignproductie van Autocentrale Schiedam

De website van Autocentrale Schiedam hebben wij geproduceerd met WordPress. WordPress is een opensourcesoftware die het mogelijk maakt websites met alle creativiteit te designer. Onze specialisten hebben met WordPress veel mogelijkheden. In de meeste gevallen zijn dit er meer dan met andere programma’s. Toch is het met alleen WordPress lang niet altijd mogelijk alles naar wens te maken. Daarom heeft BEKA Media ook de nodige specialisten in huis om het diepere werk van websites te regelen. Namelijk het coderen. Door te coderen kunnen wij van A tot Z alles op een website exact naar uw wens maken. Dit zorgt ervoor dat we nergens aan vast zitten en alle kanten op kunnen. 

Backend & frontend

Coderen is een vak apart. Wanneer u op een website codeert bent u bezig met de “backend” van een website. Het designen van een website behoort tot de “frontend”. Vaak wordend deze 2 zaken door verschillende specialisten gedaan. Een pagina waarop een offerte aangevraagd wordt is een voorbeeld van iets dat gecodeerd moet worden. Dit kost vaak meer tijd en moeite dan enkel het designer van een website. 

Loading...