Webdesign – Arnoutrans.com
Arnoutrans

De ArnouTrans website is volledig geproduceerd door de webdesigners van BEKA Media. ArnouTrans is een transportbedrijf dat wereldwijd goederen vervoert voor zowel bedrijven als particulieren.

Om hun diensten en unieke eigenschappen naar voren te brengen wilde ArnouTrans rond de zomer van 2022 een website laten maken. Wij pakten deze taak voor hen op en leverden een website op maat en naar de wensen van het bedrijf.

Compleet pakket ArnouTrans

Zoals veel bedrijven doen, heeft ook ArnouTrans ervoor gekozen een voordelig combi-pakket bij ons af te nemen. Het bedrijf liet niet alleen de website aan ons bouwen, maar nam ook een op maat ontworpen logo af. Bij een combi-deal van een logo + websiteproductie gaan onze ontwerpers als eerst aan de slag met een logo dat past binnen de branche & stijl van onze klant. Pas als de klant het logo heeft goedgekeurd, gaan we aan de slag met de productie van de website.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij de stijl die door de klant is goedgekeurd kunnen meenemen in de website. Uw logo is uw herkenpunt als bedrijf. Wij vinden het daarom belangrijk om uw herkentpunt ook in uw website terug te laten komen.

Niet alleen het logo zelf dient voor herkenbaarheid terug te komen op de website, maar ook de stijl ervan en natuurlijk de kleuren.

De websiteproductie

Wij hebben de website van ArnouTrans geproduceerd in WordPress. WordPress is het ideale platform voor ons om alle websites van onze klanten op maat te bouwen. Onze specialisten kunnen alle kanten op in dit platform wat zorgt dat wij creatief aan de slag kunnen.

WordPress is erg geavanceerd en zorgt ervoor dat vrijwel alles mogelijk is. Een website bestaat uit de frontend (alles wat zichtbaar is, het design etc.), en de backend (alles aan de achterkant van de website, functionaliteiten etc.).

In WordPress kunnen wij uw frontend optimaal designs en de functionaliteiten in uw backend maximaal goed werkend maken.

Uiteraard zijn er ook wel eens zaken die niet direct in het platform geregeld kunnen worden. Hier gaan in dat geval onze codeurs mee aan de slag. Ook bij de website van ArnouTrans is coderen voor enkele functionaliteiten zeker nodig geweest. Onder andere voor de automatische rekenmachine op de website.

Heeft u na het bekijken van de ArnouTrans website interesse gekregen in uw eigen websiteproductie? Neem dan gerust een kijkje op website laten maken of neem contact met ons op! Wij helpen u graag aan een geweldige productie!

Loading...