fbpx

Een webshop laten maken in coronatijd

Webshop laten maken

Een webshop laten maken voor uw producten kan tijdens de coronacrisis best een gouden keuze zijn. Er wordt vaak gezegd dat online winkelen, spullen bestellen en aankopen via online webshops doen, het nieuwe shoppen is. Uiteraard is dit niet altijd volledig het geval, maar een feit is wel dat webshops de afgelopen jaren meer verkocht hebben dan ooit tevoren. De coronacrisis heeft hier nog een extra boost aangegeven. Webshop eigenaren hebben in coronatijd miljoenen, zo niet miljarden euro’s aan omzet gedraaid. De vraag bij velen is echter: Hoe komt dit? En wat zijn de voordelen eigenlijk van een webshop laten maken in coronatijd? Daarover leest u meer!

Wat zijn de voordelen van een webshop laten maken in coronatijd?

In deze tijd ervoor kiezen om een webshop te laten maken brengt veel voordelen met zich mee, maar vergroot ook uw kansen enorm. Wereldwijd zijn er talloze maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden. Hierbij zijn ook enorme hoeveelheden aan winkels gesloten. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat een zeer groot deel van de mensheid, die er normaal voor kiest fysiek naar een winkel te gaan, spullen online is gaan bestellen. Talloze ondernemers zijn hierop ingaan spelen en hebben ervoor gekozen online te gaan verkopen. Hieronder enkele voordelen in een overzicht van een webshop laten maken in coronatijd:

  • Er shoppen meer mensen online dan ooit tevoren. De kans dat er bezoekers op uw webshop terecht komen en zelfs aankopen doen is dan ook groter dan eerst.
  • Men kan geen geld uitgeven aan de spullen die ze willen in fysieke winkels. Dit kan enkel nog online. Hierdoor is uw kans op omzet groter
  • Ook als winkels open zijn, zijn er veel mensen die liever niet naar winkels gaan omdat ze bang zijn het virus op te lopen. Online is dit risico er uiteraard niet, waardoor er alsnog veel mensen online shoppen.
  • Veel mensen surfen rond op social media. Indien u ervoor kiest te adverteren op social media kunt u dus ook meer potentiële kopers vinden. Een media expert van ons kan u erbij helpen de juiste doelgroep te bereiken!

Dit zijn enkele, overzichtelijke voordelen op een rijtje. Er komt echter nog veel meer bij kijken. Kortom, webshop laten maken is op dit moment een uitstekende keuze!

Tips bij uw online verkoop

Wanneer u een website wilt laten maken bij ons zullen wij u sowieso van begin tot eind, alle advies geven indien u daarvoor openstaat. Uiteraard kan het best zo zijn dat u uw idee al van A tot Z heeft gepland. In dat geval zijn wij enkel verantwoordelijk voor de productie van een kwalitatief uitstekende webshop. Indien u er nog relatief kaal in staat kunnen wij u, bijvoorbeeld door middel van een media expert met de nodige kennis en ervaring, helpen op alle vlakken met uw webshop.

Hieronder vindt u enkele tips waar u op zou moeten letten bij het online verkopen:

  • Kies producten waar mensen in coronatijd iets aan hebben
  • Zorg voor een goedkope leverancier zodat uw winstmarge niet minimaal is
  • Houd rekening met de btw die u moet afdragen van uw verkoopbedrag
  • Adverteer goed en zorgvuldig op social media (bijvoorbeeld met onze media expert)

Dit zijn slechts enkele basistips. Wanneer u kiest voor uw webshop laten maken bij BEKA Media, zullen wij alle nodige details met u bespreken en uw website  uitstekend produceren! Het is mogelijk om uw webshop te produceren in Shopify, maar ook in WordPress. Daarnaast hebben wij de juiste specialisten om de nodige delen van uw website te coderen. 

Neem bij vragen gerust contact met ons op. Voor een op maat gemaakte prijsindicatie kunt u ook een offerte aanvragen!

Loading...