fbpx

Waarom een BEKA Media video ?

Bedrijfsfilm

Waarom een BEKA Media bedrijfsfilm de juiste keuze is!

Een bedrijfsfilm laten maken bij BEKA Media kan in diverse situaties de ideale keuze voor u zijn! Videomarketing is vandaag de dag 1 van de meest effectieve marketingmethodes. Dit heeft te maken met het feit dat men snel te beïnvloeden is door beelden. Deze beelden dienen uiteraard wel van goede kwaliteit te zijn. Wanneer er in videocontent een positief effect van iets wordt getoond op de juiste manier kan dit de aandacht van de kijker trekken. In het geval van een productvideo kan dit bijvoorbeeld leiden tot aankopen. Bij een bedrijfsfilm kan de video leiden tot een positiever beeld van uw bedrijf. Ook leidt het tot meer naamsbekendheid. BEKA Media is gespecialiseerd in de productie van alle soorten video’s. Wij helpen u aan een bedrijfsfilm die uw onderneming van haar beste kant naar voren brengt. Een bedrijfsfilm maken met drone is 1 van de dingen die wij als bedrijf altijd aan raden. Dit is namelijk erg pakkend voor de kijker. Daarnaast kunt u door middel van dronebeelden bijvoorbeeld uw locatie prachtig vanuit de lucht tonen aan de kijker. 

De juiste vakmensen

Voor een bedrijfsfilm, maar ook voor iedere andere soort videocontent, beschikt BEKA Media over de juiste vakmensen met alle nodige kennis en ervaring. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u gebruik wilt maken van videomarketing om meer klanten voor uw bedrijf te werven. Wij van BEKA Media zijn in staat u het juiste advies te geven. Zo kunnen wij u vertellen wat voor soort productvideo voor de meeste aankopen kan zorgen. Daarnaast kunnen we u er ook bij helpen te zorgen dat uw bedrijf met alle positieve punten naar voren wordt gebracht door middel van een goede bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm kan op talloze verschillende manieren geproduceerd worden. Onze vakmensen kunnen u ten alle tijden adviseren met betrekking tot wat de beste optie voor u zou zijn. Dit hangt er natuurlijk vanaf wat uw doel is met de videoproductie. 

Daarnaast is onze specialiteit al uw video’s exact naar wens produceren. Wij zijn in staat u het juiste advies te geven met betrekking tot uw bedrijfsfilm, productvideo, reclamevideo, aftermovie, trouwvideo of andere soort video. Echter zijn wij er ook in gespecialiseerd uw video exact naar uw wens te produceren. Indien u al een compleet idee heeft, maar dit enkel nog professioneel wilt laten filmen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze cameraman filmt alles in 4K video. Ook het bestand kunt u aan het einde van het proces in 4K video ontvangen. Naast dat de videoproductie naar uw wens moet, voegen wij uiteraard overal waar nodig ook onze creativiteit toe. Een cameraman inhuren bij ons is niet enkel een cameraman inhuren, maar ook alle nodige kennis, ervaring, het juiste advies en de ideale filmploeg. 

Altijd de juiste apparatuur

Zoals gezegd hebben wij voor uw bedrijfsfilm de juiste vakmensen in huis. Daarnaast beschikken wij echter ook over de mogelijkheden om bij iedere soort videoproductie de juiste apparatuur mee te nemen. Vooraf bepalen wij, afhankelijk van de locatie, de belichting, de soort video etc. wat voor soort apparatuur het beste is om mee te nemen. De Sony FS5 is een camera die wij veel gebruiken.  Daarnaast gebruikt BEKA Media ook regelmatig de DJI Mavic Air drone. De DJI Mavic Air is in staat vloeiende 4K beelden vanuit de lucht te maken. Een bedrijfsfilm maken met drone kan een uitstekende keuze zijn als u uw pand en de locatie ook mooi in beeld wilt brengen. Ook kan een bedrijfsfilm maken met drone een goede keuze zijn als u af en toe rustgevende heldere beelden vanuit de lucht door uw video bewerkt wilt hebben. Afhankelijk van het licht op uw locatie nemen wij ook de juiste belichting mee. Een drone huren met piloot kan overigens ook als losse dienst. 

Binnen uw budget werken is onze taak!

Bedrijfsfilm tarieven en tarieven van alle andere soorten videocontent bepalen wij met 2 verschillende methodes. Bij de eerste methode is het zo dat wij u een prijs geven op basis van de hoeveelheid tijd die er in uw video gaat en de apparatuur die wij nodig hebben. Hierbij pakken wij de hoeveelheid tijd die wij nodig hebben en de apparatuur dat wij nodig hebben om van uw video het beste van het beste te maken. De bedrijfsfilm tarieven en tarieven van andere soorten video’s vallen hierbij voor sommige mensen net iets buiten hun budget. In dat geval kunnen wij onze tweede methode toepassen. Bij onze tweede methode gaan wij werken in uw budget. Hierbij vertelt u ons wat u maximaal kwijt kunt zijn aan de video. Op basis hiervan zullen wij iets minder uitgebreid apparatuur gebruiken, een wat simpelere edit leveren of wat korter op locatie filmen. Uiteraard kan dit ervoor zorgen dat uw eindresultaat iets minder spectaculair is, maar onze kwaliteit behouden wij altijd! Onze cameraman filmt ten alle tijden met een 4K camera, maar in sommige gevallen met een wat minder uitgebreide variant.

Een cameraman inhuren, bedrijfsfilm laten maken, of vrijblijvend advies krijgen van 1 van onze specialisten? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op!

U kunt tevens meteen vrijblijvend een offerte aanvragen

Loading...