Als videograaf in Rotterdam zijnde zijn wij één van de grote spelers. Rotterdam is één van de steden waar wij als bedrijf zijnde het meest actief zijn
op het vlak van videografie. Lees gerust verder en vraag een gratis offerte aan voor uw videograaf in Rotterdam! Wij bieden u een uitstekende
Kwaliteit/prijs verhouding en zeer snelle levertijden!

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Videograaf Rotterdam

vinkje De nummer 1 videograaf in Rotterdam voor al uw professionele videoproducties
vinkje 4K opnames op locatie
vinkje Professionele videomontage & kleurcorrectie
vinkje De scherpste prijzen (all-inclusief)
vinkje Snelle leveringen
vinkje 4K dronebeelden vanuit de lucht (optioneel)

Ontzettend fijne samenwerking gehad. Nadat ik met een zieke filmmaker kwam te zitten, heeft BEKA media mij uit de brand geholpen! Met een topresultaat als gevolg. Ontzettend flexibel, professioneel en duidelijke communicatie. Echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor jullie goede service!

Michel Q.

Detentie Centrum Rotterdam

Ik heb slechts 2 dagen voor mijn evenement contact met ze opgenomen. Ze werkten voor de beste prijs voor mij en hebben geweldig werk geleverd! De video’s zien er geweldig uit, heel erg bedankt Kan!, we zullen je diensten in de toekomst inhuren en je aanbevelen bij onze collega’s.

Victor

MaxValue B.V.

BEKA MEDIA is een top bedrijf. Ze leveren hun werk snel. Ze zijn bereid om jou te helpen en dat is fijn. BEKA MEDIA heeft in ieder geval een klant erbij!

Batuhan Durmus

BatskoNutrition

Vraag een gratis offerte op maat aan

Wilt u alleen losse beelden of een complete videoproductie (inclusief videomontage & kleurcorrectie op maat)?

Wilt u ook 4K drone beelden vanuit de licht laten maken?

Wilt u uw beelden extra cinematisch?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Videograaf Rotterdam nodig? Wij helpen u graag! De beste kwaliteit & de laagste prijs!

Videograaf in Rotterdam gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van BEKA Media zijn in Rotterdam en omgeving DE specialist als het gaat om videoproducties. Een videograaf inhuren met de beste kwaliteit tegenover de voordeligste prijs!

Als één van de weinige Rotterdamse mediabedrijven hebben wij voor iedere soort videoproductie de juiste vakmensen in huis. Dit betekent dat wij onze dienst met de juiste kennis en ervaring aan u leveren.

Wij gebruiken per videoproductie de best mogelijke apparatuur en daarnaast kennen we Rotterdam en omgeving als geen ander! Dit brengt natuurlijk ook weer geweldige voordelen voor uw video met zich mee! Kortom, uw ideale videograaf Rotterdam!

Met een geweldige kwaliteit/prijs verhouding zorgen wij dat u absoluut tevreden bij ons weggaat. Onze specialisten streven uw wensen na en zijn zeer creatief. Talloze Rotterdammers gingen u al voor!

Voor uw videograaf Rotterdam meteen een gratis offerte aanvragen ? Klik dan hier! Voor al uw vragen kunt u ook direct telefonisch contact met ons opnemen! Onze specialisten staan u graag te woord!

Meer te weten komen over het inhuren van een videograaf in Rotterdam? De werkwijze en waarom BEKA Media het juiste adres is? Lees dan vooral even verder!

1. Videograaf Rotterdam, welke soorten videoproducties zijn mogelijk?

Onze videograven in Rotterdam beschikken over alle nodige kennis en ervaring om u te voorzien van de ideale videoproductie. Een videograaf inhuren kan bij ons voor wat voor soort videoproductie u maar wilt!

Zoals gezegd hebben wij van BEKA Media voor iedere categorie video’s de juiste vakmensen in huis. Een videograaf inhuren gaat bij ons dan ook op maat. Wij stellen per type videoproductie onze filmploeg samen en sturen de juiste specialisten mee naar de opnames. We zorgen dat uw opnames en eindresultaat aan uw wensen voldoen. Waar nodig passen wij natuurlijk alle creativiteit toe! Op deze manier leveren wij u een optimaal eindresultaat!

Naast onze videograaf Rotterdam kunnen bijvoorbeeld ook onze drone piloot en onze fotograaf meekomen naar de opnames. Wat wel en niet nodig is wordt bepaald op basis van uw wensen. Bij afname van een videoproductie in Rotterdam krijgt u overigens altijd 50% korting op onze fotografie diensten.

Maakt u zich dus absoluut geen zorgen over of het project dat u wilt ook tot de mogelijkheden behoort! Alles wordt op maat geproduceerd!

Hieronder nemen wij enkele soorten videoproducties door die erg populair zijn in Rotterdam en omgeving. Uiteraard is er buiten deze populaire voorbeelden nog veel meer mogelijk!

Bij een offerte aanvraag kijken wij specifiek naar uw wensen zonder u een “standaard” video pakket te geven. Offertes worden op maat gemaakt om zo de meest voordelige prijzen aan onze klanten te kunnen geven.

De soorten videoproducties hieronder zijn enkele voorbeelden van populaire producties in Rotterdam!

Videograaf Rotterdam voor uw huwelijksaanzoek

Onze videograaf in Rotterdam kunt u bijvoorbeeld inhuren voor een geweldige video van uw huwelijksaanzoek organisatie. Dit is het eerste voorbeeld uit het rijtje.

Door de afgelopen jaren heen is het steeds populairder geworden om een videograaf in Rotterdam in te huren voor het vastleggen van huwelijksaanzoeken. Hier is steeds meer vraag naar en er worden dan ook veel creatieve aanzoeken bedacht. Zo’n videoproductie wordt ook wel een “Marry Me” video genoemd.

Voor huwelijksaanzoek video’s is BEKA Media momenteel de grootste speler in Nederland.

Binnen deze branche bieden wij ook zeer voordelige combi-pakketten. In een combi-pakket krijgt u niet alleen een videograaf of fotograaf op locatie in Rotterdam, maar wordt de organisatie van uw huwelijksaanzoek ook direct geregeld. Hiervoor werken wij samen met onze partner Lichtletters XXL. Combi-pakketten zorgen dat u tot wel 60% van de kosten bespaart! Een videograaf inhuren voor uw zelf georganiseerde aanzoek is natuurlijk ook gewoon mogelijk. In dat geval bieden we geen voordeelpakketten, maar krijgt u wel 50% korting op onze fotografie diensten.

De afgelopen jaren hebben onze videograven door heel Nederland huwelijksaanzoekvideo’s geproduceerd, maar de video’s die in Rotterdam worden gemaakt zijn naar onze mening vaak het mooist. Niet omdat in andere steden de mogelijkheden minder zijn, maar vooral omdat Rotterdam prachtige locaties heeft voor zowel camerabeelden als drone shots en foto’s.

Een bijkomend voordeel van onze videograaf in Rotterdam voor zo’n soort dienst is dat onze specialisten erg bekend zijn in de stad. Wij hebben alle ervaring met veel gekozen locaties in Rotterdam. Hierdoor is voorverkenning van een locatie vaak niet nodig. Hieronder vertellen we u nog in het kort meer over het inhuren van een videograaf voor uw huwelijksaanzoek.

Videograaf Rotterdam inhuren, maar nog geen locatie voor uw aanzoek?

Indien u nog geen locatie in uw hoofd heeft, is het dus een enorm voordeel dat wij u hierbij als geen ander kunnen helpen in Rotterdam. We vertellen u graag op welke locaties we welke soorten video’s aanraden om te filmen. Op welke locaties zijn welke shots bijvoorbeeld erg mooi?

Wij helpen u graag verder dan enkel de opnames en de videomontage.

Doordat onze specialisten weten waar welke shots het mooist zijn kunnen wij u ook op dit vlak alle nodige advies geven voor uw video in Rotterdam en omstreken. Bij telefonisch contact helpen wij u hierbij ook graag.

Zoals gezegd zijn er ook locaties waar onze drone piloot huren mogelijk is. Op de diverse mogelijke locaties gaan we hieronder nog verder in!

Wat is er mogelijk bij een huwelijksaanzoek?

Een videograaf bij uw huwelijksaanzoek in Rotterdam kan de video zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorbereidingen voordat het aanzoek plaatsvindt. De keuze is aan u of dit wel of niet in de video terug zal komen. Uiteraard kunnen wij u hierbij wel advies geven op basis van de locatie van uw aanzoek en de omstandigheden.

Onder de voorbereiding valt bijvoorbeeld het klaarmaken van de rode loper, het ophangen van de ballonnen en het plaatsen van de “marry me” borden. Bij het ene aanzoek is het mooi om dit terug te laten komen in de video, terwijl het bij het andere aanzoek juist mooier is om alleen het moment van het aanzoek en de sfeer terug te laten komen in de video.

Onthoud: U huurt de videograaf Rotterdam in, dus alles wat u gefilmd wilt hebben, dat zal gefilmd worden!

Wij zorgen voor geweldige kwaliteit en een fantastische herinnering voor u met alle nodige creativiteit! Tot nu toe zijn er al talloze geweldige video’s van huwelijksaanzoeken ontstaan met voorbereidingen op beeld, maar ook zonder.

Meerdere diverse varianten bekijken van dit soort video’s? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina.

Videograaf Rotterdam bij uw trouwvideo

De volgende soort video waarvoor onze videograaf in Rotterdam vaak wordt ingehuurd, is eigenlijk een vervolg van de eerste uit dit rijtje. Het gaat hierbij namelijk om trouwvideo’s.

Vrijwel iedereen huurt bij zijn of haar bruiloft tegenwoordig een videograaf in. Het gaat hierbij immers om een zeer belangrijk moment. Een videoproductie is de ideale manier om van dit moment een herinnering te maken. In Rotterdam en omgeving zijn er dan ook diverse bekende trouwzalen. Ook wat betreft een keuze hierin helpen wij u graag. (Lees artikel: De 5 beste trouwzalen omgeving Rotterdam)

In de meeste situaties heeft de klant zijn trouwzaal echter al vastgesteld en is het enkel aan ons om te zorgen voor een mooie video van de dag of de avond. Een trouwvideo laten maken door de videograaf Rotterdam behoort dus ook tot de mogelijkheden!

Wij zorgen dat uw trouwvideo aan uw wensen zal voldoen. Als videograaf realiseren wij ons hoe belangrijk een dag als deze voor u is. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat u absoluut tevreden bij ons vertrekt.

Hoelang filmt onze videograaf bij uw bruiloft?

Onze videograaf in Rotterdam is op uw bruiloft aanwezig van begin tot eind om geen enkel belangrijk moment te missen. In sommige gevallen is dit al vanaf vroeg in de middag tot laat in de nacht.

Bij bepaalde specifieke bruiloften is onze filmploeg niet eens alleen tijdens de bruiloft, maar ook ervoor aanwezig. Bijvoorbeeld als het traditie is om de bruid op te halen.

Wij lopen de hele dag mee en zorgen dat alles zowel met camera als met een drone vanuit de lucht in beeld is. De combinatie van de beelden van onze drone piloot en onze videograaf zorgt uiteindelijk voor een video met mooie variatie erin.

Naast een video ook foto’s laten maken? Uiteraard heeft de videograaf Rotterdam ook voor fotografie de juiste specialisten in huis!

Wij stellen onze filmploeg zorgvuldig samen en sturen de juiste specialisten naar uw locatie. Indien u dit wenst is dus ook onze fotograaf onderdeel van de filmploeg bij uw bruiloft. Zwart wit fotografie is hierbij ook mogelijk!

Voordat uw bruiloft begint is het uiteraard ook mogelijk voor u om bepaalde belangrijke zaken met onze specialisten door te nemen. Klanten die speciale wensen hebben kunnen dit gerust bij ons aangeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde personen waarop u in de video extra de nadruk wilt leggen. Het komt regelmatig voor dat onze klanten bijvoorbeeld hun ouders extra vaak in beeld willen.

Een extra aanrader als het gaat om een trouwvideo in Rotterdam, is om voor de bruiloft alvast enkele beelden met onze videograaf te maken. Dit kan op een mooie locatie in Rotterdam. Hierbij zijn ook dronebeelden mogelijk. Een luchtfoto laten maken kan overigens als extra service ook een erg goed idee zijn.

Specifiek meer weten over een trouwvideo laten maken in Rotterdam? Lees dan: Trouwvideo laten maken

Videograaf Rotterdam voor commerciële doeleinden

Naast allerlei romantische videosoorten zijn er natuurlijk ook gewoon commerciële videoproducties in Rotterdam en omgeving mogelijk.

Een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam en omstreken behoort tot onze grootste specialiteiten!

Bij de productie van uw bedrijfsfilm zorgen wij niet alleen voor de best mogelijke kwaliteit, maar wij houden ook rekening met de marketingtechnische vlakken! Hoe kunnen we door middel van de bedrijfsfilm u de juiste doelen laten behalen?

Onze videograven, maar ook video editors zijn hier maximaal in gespecialiseerd. Wij maken klanten van uw kijkers!

Onze specialisten maken voor promotievideo’s gebruik van andere videoapparatuur dan voor trouwvideo’s. De kans bestaat ook dat u voor uw bedrijfsfilm of promotievideo zelfs een hele andere videograaf meegestuurd krijgt.

Wij stellen per opnamedag onze filmploeg samen.We kijken welke specialisten het best zijn voor de specifieke wensen die u heeft. Hoelang de opnamedag duurt en hoe deze er precies uit komt te zien hangt voor een groot gedeelte af van de soort promotievideo.

2. Waar kan onze videograaf u heenbrengen in Rotterdam?

Met onze videograaf Rotterdam kunt u wat betreft de soort video dus alle kanten op. De hierboven benoemde categorieën zijn enkel voorbeelden van veel voorkomende videoproducties in Rotterdam.

De kans is groot dat als u bij ons aanklopt, u zelf al weet wat voor soort video u ongeveer wilt hebben. Het volgende grote voordeel is zoals gezegd dat wij bekend zijn met de beste locaties om te filmen in Rotterdam en omgeving. Het kan natuurlijk best zo zijn dat u al weet waar in Rotterdam u onze videograaf wilt hebben, of dat u zelfs uw eigen pand heeft. Het kan echter ook zo zijn dat u nog niet weet op welke locatie u wilt filmen. In dat geval helpen wij u graag met wat advies.

Hieronder sommen wij een aantal aan te raden mogelijkheden op. Ook vertellen wij u meer over de soorten video’s die per locatie populaire mogelijkheden zijn.

Een mogelijkheid is ook om gedurende een bepaald dagdeel samen met onze videograaf langs diverse locaties in Rotterdam te gaan. Onze fotograaf en drone piloot zijn hierbij indien nodig ook aanwezig. Het uitkiezen van de locaties is uiteraard aan u! Echter helpen wij u ook hierbij graag.

De Erasmusbrug

We beginnen meteen met een erg populaire locatie. Huwelijksaanzoeken en promotievideo’s, maar ook andere soorten video’s worden in Rotterdam vaak opgenomen langs de Erasmubrug. Deze locatie heeft een fantastisch uitzicht over de Rotterdamse wateren. Het is mogelijk aan de noordelijke kant van de brug te staan en richting het zuiden te filmen, of andersom.

Op deze locatie vinden vaak huwelijksaanzoeken plaats. Ook vallen er hele mooie beelden vanuit de lucht te maken met de drone.

Een drone piloot huren behoort zoals gezegd tot de mogelijkheden. De combinatie van een drone piloot met een videograaf wordt dan ook vaak toegepast bij opnames langs de Erasmusbrug. Overigens is de Erasmusbrug vanuit veel plekken in Rotterdam te zien. Mogelijkheden met deze brug op de achtergrond zijn er dus aardig wat.

Zoals op de afbeelding hiernaast te zien is zijn er rond de Erasmusbrug ook verschillende wolkenkrabbers. Ook het afhuren van een hoge verdieping hiervan voor uw video is een mogelijkheid. Dit zorgt uiteraard weer op een andere manier voor mooie beelden waarop de brug te zien is. Onze videograaf filmt bij u op de hoge etage, maar maakt ook van buiten de mogelijke beelden.

SS Rotterdam

De SS Rotterdam is een enorm schip, gelegen aan de Rotterdamse wijk Katendrecht. Het schip vaart al jaren niet meer, maar in Rotterdam en omgeving is het nog altijd een populaire trekpleister. Zo zijn er bijvoorbeeld horeca gelegenheden aan boord. Daarnaast wordt het schip ook regelmatig gebruikt als een soort achtergrond voor video’s.

Ook in deze buurt behoren dronebeelden tot de mogelijkheden. Met onze videograaf in Rotterdam beelden maken rond de SS Rotterdam is dan ook een veelgemaakte keuze.

Vanaf de SS Rotterdam kan er ook op de watertaxi gestapt worden. Een tour door een deel van Rotterdam met onze videograaf kan dus ook best een goed idee zijn. Er worden dan bijvoorbeeld beelden gemaakt voor het schip, op het schip, maar ook op een taxiboot met het schip op de achtergrond.

Overigens kunnen de taxiboten ook langs de meeste andere bekende locaties in Rotterdam varen. Bijvoorbeeld onder de Erasmusbrug of vlak langs de Euromast. Zo kunt u dus ook door middel van een taxiboot kiezen voor een totale tour.

De Euromast

Ook de Euromast kan goed gebruikt worden voor uw videoproductie Rotterdam. Hierbij zijn er zelfs meerdere mogelijkheden. Onze videograaf kan beelden maken op de Euromast. Denk hierbij aan beelden in het restaurant, op het terras van de Euromast, vanaf het hoogste punt dat enkel met de lift bereikt kan worden of in het hotelgedeelte. Het is echter ook mogelijk om de Euromast enkel op de achtergrond in beeld te brengen. Er zijn meerdere locaties in Rotterdam waar vandaan dit prima gedaan kan worden. Ook wat dit betreft helpt onze videograaf u uiteraard graag. Zo is het park, meteen nabij de Euromast een mogelijkheid, maar kan er ook van een relatief verre afstand gefilmd worden met de Euromast op de achtergrond.

Onze videograaf in Rotterdam kan ook extra losse beelden maken van de Euromast om tussendoor te gebruiken bij uw video. Hier hoeft u uiteraard niet bij te zijn.

Bij bepaalde videoproducties kunnen dit soort shots voor de variatie een behoorlijke toegevoegde waarde hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zonsondergang die te zien is achter de Euromast. Dit soort beelden kunnen onze specialisten bijvoorbeeld op een losse opnamedag maken waar u zelf uiteraard niet bij hoeft te zijn.

De hierboven benoemde locaties zijn erg bekende en populaire locaties. Hiernaast zijn er uiteraard nog talloze andere opties. Zowel in Rotterdam als in de directe omgeving ervan. Het kan zijn dat u uw beelden liever op een rustige plek maakt en dat u hartje Rotterdam net iets te druk vindt. Ook in dit geval zijn er genoeg mogelijkheden.

Verder kan het natuurlijk ook zo zijn dat u uw eigen pand in Rotterdam heeft. In dat geval kan onze videograaf met de rest van onze filmploeg bij u op locatie langskomen om de nodige beelden te maken.

3. Wat na de opnamedag met onze videograaf in Rotterdam?

Nadat u met onze videograaf in Rotterdam alle nodige beelden heeft gemaakt, komt de zogenaamde “post-productie” van de video aan de beurt. De post-productie is eigenlijk alles wat plaatsvindt nadat de beelden zijn gemaakt. De belangrijkste factoren zijn hierbij de edit van de video en de kleurcorrectie.

Onze pakketten zijn zeer compleet. Dit houdt in dat u niet enkel onze videograaf inhuurt, maar ook alles wat eromheen nodig is. Alle nodige specialisten gaan voor u aan de slag!

Een videoproductie is natuurlijk geen videoproductie zonder de edit. Onze videograaf en editor zijn optimaal op elkaar ingespeeld. Van alle beelden wordt na afloop dus een vloeiend geheel gecreëerd. Onze video editor gaat hiermee aan de slag en zorgt dat u binnen de kortste keren uw video binnenkrijgt!

4. Hoelang duurt de edit?

Hoelang het duurt voordat uw video helemaal af is hangt af van de soort video. Voor de meeste bedrijfsfilms, huwelijksaanzoeken en bruiloftsvideo’s hanteren wij een leveringstijd van maximaal 2 weken

Voor een professionele videoproductie Rotterdam is een levertijd van 2 weken erg snel. Indien nodig zijn er echter ook spoedopdrachten mogelijk waarbij de levering nog sneller is.

Vaak wordt het werk en het aantal uren dat in de montage van een video zit enorm onderschat. Dit kunnen echter tientallen, in sommige gevallen zelfs honderden uren zijn.

Daarnaast vereist een goede videomontage uiteraard vakmanschap. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw beelden op de juiste manier achter elkaar worden geplakt, maar ook dat de video uiteindelijk alle extra’s krijgt die nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeiende toepasselijke titels, special effects en de juiste geluidseffecten. Indien nodig worden ook de juiste marketingtechnieken gebruikt.

Wij gaan zeer zorgvuldig te werk om u uiteindelijk de perfecte video te leveren. Uiteraard heeft u na de levering alle gelegenheid om eventuele wijzigingen door te geven.

De videomontage is een zeer uitgebreid proces. Mede hierdoor kan het aardig wat tijd in beslag nemen. Daarnaast werkt BEKA Media alleen met maximaal gespecialiseerde video editors.

Nadat alle beelden in ons videomontage-programma geïmporteerd zijn worden deze in de meeste gevallen op de beat gemonteerd. Tot in hoeverre alles op de beat wordt gezet is afhankelijk van de video. Ook speelt de achtergrondmuziek hierbij een rol. U heeft immers de optie om zelf uw achtergrond beat uit te kiezen.

Bij een bedrijfsfilm wordt er vaak meer op de beat gewerkt dan bijvoorbeeld bij een romantische bruiloftsvideo.

Nadat alles op de beat is gezet en alle andere basiszaken zijn voldaan worden alle overgangen gemaakt. Bij de ene videoproductie is dit veel werk en bij de ander valt het wel mee.

Ook de nodige special effects worden toegevoegd. Tevens dit is een onderdeel dat veel tijd kan vereisen.

Indien uw video een voice-over bevat wordt alles ook hiermee gesynchroniseerd. Beelden die niet erg stabiel zijn worden tijdens de montage gestabiliseerd en eventuele geluidsfouten worden verwijderd.

5. Na de edit

Uiteindelijk ontstaat er op deze manier van alle beelden die de videograaf in Rotterdam gemaakt heeft een geweldig geheel zoals het hoort.

Na de videomontage wordt de kers op de taart gezet, namelijk de kleurcorrectie. De kleurcorrectie zorgt er uiteindelijk voor dat uw video er een stuk levender uitziet. Ook heeft dit een grote impact op de sfeer van de video. De juiste kleuren worden door onze specialisten waar nodig versterkt om de juiste emoties los te maken bij de kijker. Video is namelijk emotie. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat de kijker volledig wordt meegetrokken in de video een in de sfeer ervan.

Als ook dit onderdeel klaar is ontvangt u uw video. Dit gaat in de meeste gevallen via de mail. U ontvangt een download linkje waar de video kunt terugvinden.

In sommige gevallen willen klanten hun video ook graag op een USB stickje of op een CD ontvangen. Ook dit is uiteraard geen probleem.

Nadat u uw video in 4K heeft ontvangen heeft u nog de mogelijkheid bepaalde wijzigingen aan ons door te geven. Ook deze voeren wij zo spoedig mogelijk door!

Nadat ook al uw wijzigingen zijn doorgevoerd is de videoproductie in principe afgerond.

Het zou natuurlijk ook best kunnen dat u voor het totale plaatje minder lang de tijd heeft. Bijvoorbeeld omdat u zelf een bepaalde deadline heeft. In dat geval kunt u er tevens voor kiezen een spoedopdracht videograaf Rotterdam aan te vragen bij ons. Op het moment dat u een offerte aanvraagt zult u vanzelf de vraag krijgen of het om een spoedopdracht gaat.

6. Kosten videograaf Rotterdam

Wat betreft de kosten kan het inhuren van een videograaf in Rotterdam nog behoorlijk variëren. Iedere videoproductie is natuurlijk anders. Hierdoor is het lastig om een algemene prijsindicatie te geven. Wel kunnen we u garanderen dat BEKA Media de best mogelijke kwaliteit/prijs verhouding biedt!

Uiteraard bieden wij “standaard” pakketten aan voor huwelijksaanzoeken of trouwvideo’s, maar ook voor bedrijfsfilms. Zelf adviseren wij onze klanten echter altijd om een offerte aan te vragen. Middels een offerte kunnen wij namelijk echt op basis van uw eigen wensen een prijs opmaken. Dit is dan ook vaak een voordeligere prijs dan als u voor een “standaard” pakket kiest. Hierbij kan het immers zo zijn dat uw productie door een simpel detail in het duurste pakket zou vallen, wat natuurlijk erg zonde is! Overigens is een offerte aanvraag geheel vrijblijvend.

Wat de kwaliteit/prijs verhouding betreft bieden wij de beste mogelijkheden! De meest uitgebreide en op maat gemaakte videoproducties voor betaalbare prijzen. Hieronder vertellen wij u meer over de factoren die een rol kunnen spelen in de videograaf kosten.

Aantal uren filmen + editen

De eerste factor die een rol speelt in de uiteindelijke prijs is natuurlijk het aantal uren dat in uw videoproductie gaat zitten. Het aantal uren wordt vaak enorm onderschat, wat begrijpelijk is. Hoelang onze videograaf in Rotterdam aanwezig is op de set zegt nog niet veel over het totaal aantal uren dat in de productie zit.

Om te beginnen krijgt onze filmcrew te maken met alle voorbereidingen die getroffen moeten worden. Hiervoor brengen wij echter geen kosten in rekening. Deze uren zijn volledig op onze kosten.

Vervolgens vinden natuurlijk de opnames plaats. Het aantal uren dat onze filmploeg op locatie is speelt hierbij wel een rol.

Bij een bedrijfsfilm is dit in veel gevallen 4 tot 6 uur. Er zijn uiteraard bedrijfsfilms waarbij dit veel korter is, maar er zijn ook bedrijfsfilms waarbij we zelfs meerdere opnamedagen moeten inplannen.

Bij de gemiddelde bruiloft is onze filmploeg zo’n 6 tot 8 uur aanwezig op locatie. Dit is inclusief de uren voordat de trouwzaal vol zit. Huwelijksaanzoeken duren wat het filmen betreft vaak het kortst. Een huwelijksaanzoek organisatie video is in de meeste gevallen binnen een uur volledig gefilmd.

Nadat onze videograaf in Rotterdam alle nodige opnames achter de rug heeft vindt de edit, oftewel de videomontage plaats. Hoeveel uur hierin gaat verschilt heel erg per soort video. Wel zitten hier in de meeste gevallen verreweg de meeste uren in.

Videoapparatuur videograaf Rotterdam

De type videoapparatuur die onze videograaf nodig heeft voor uw video speelt ook een rol in de prijsbepaling. Omdat wij van BEKA Media als één van de weinige mediabedrijven specialisten in huis hebben voor vrijwel alle soorten videoproducties, moet er per productie zorgvuldig gekeken worden naar de type videoapparatuur.

Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de videograaf die we naar uw set sturen. Op basis van de soort video die u wilt laten maken stellen wij onze filmcrew en de filmapparatuur samen. Hoe duurder de filmapparatuur is die wij moeten inzetten voor uw productie, hoe duurder de video uiteindelijk dus zal worden.

Verder valt ook onze drone onder filmapparatuur. Wij raden het bij vrijwel iedere soort videoproductie aan om gebruik te maken van drone shots. Dit maakt uw video een stuk mooier en aantrekkelijker.

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt maken wij altijd een prijs op, op basis van de best mogelijke kwaliteit. Hierbij kiezen wij dus niet voor “goedkoper” filmapparatuur om de prijs laag te houden.

Wij geven u in eerste instantie een prijs voor het beste van het beste. Indien u liever wel een video laat maken binnen een specifiek budget, dan houden wij hier rekening mee wat betreft apparatuur.

Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor iets minder geavanceerde camera’s en belichting. Hierbij wordt uiteraard nog steeds 4K kwaliteit geleverd. Het enige verschil is dat deze videoproducties iets minder cinematische beelden bevatten en er wat minder diepte in zit.

Totale kosten gemiddeld

Wat de totale kosten betreft kunnen de bedragen dus enorm variëren. Hieronder geven wij u toch een indicatie van hoeveel een gemiddelde productie kan kosten, zonder specifieke extra’s. Voor de pakketten kut u kijken op de pagina’s van deze specifieke diensten!

Bedrijfsfilms/promotievideo’s:
€1199,- exclusief btw.: 4 uur filmen, de best mogelijke filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.
€999,- exclusief btw.: 4 uur filmen, minder geavanceerd filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.
€1399,- exclusief btw.: 8 uur filmen, minder geavanceerd filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.

Bruiloftsvideo’s:
€1899,- exclusief btw.: 6-8 uur filmen, de best mogelijke filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.
€1449,- exclusief btw.: 6-8 uur filmen, minder geavanceerd filmapparatuur & geen drone piloot.

Huwelijksaanzoeken:
€799,- exclusief btw.: 2 uur filmen, de best mogelijke filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.
€649,- exclusief btw.: 3 uur filmen, minder geavanceerd filmapparatuur + drone piloot voor 4K beelden & foto’s vanuit de lucht.

7. Videograaf Rotterdam meteen inhuren

Al met al kunt u bij ons dus voor vrijwel iedere situatie terecht als het gaat om een videograaf in Rotterdam en omstreken.

Heeft u na dit artikel nog bepaalde vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Meteen een afspraak maken met één van onze videograven? Ook dat kan telefonisch of via de mail.

Ook kunt u direct een gratis offerte aanvragen! Een offerte aanvraag is de snelste een voordeligste manier om een op maat gemaakte prijs te krijgen op basis van uw eigen wensen.

Zodra wij u een offerte hebben toegestuurd zal één van onze specialisten overigens contact met u opnemen om de offerte door te nemen.

Aanrader: Lees ook onze blog over het inhuren van een cameraman!

Loading...