Video laten maken is een erg breed begrip. Wij van BEKA Media hebben voor vrijwel iedere soort videoproductie de juiste specialisten in huis.
We vertellen u graag meer over de soorten video’s, de processen en de kosten van een video laten maken! Zeker het lezen waard dus!

Vraag gratis offerte aan!

Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Video laten maken

vinkje 4K video laten maken naar wens
vinkje 4K drone beelden mogelijk
vinkje Voor alle soorten videoproducties de juiste vakmensen
vinkje Diensten door heel NL & BE
vinkje Mannelijke & vrouwelijke voice-overs beschikbaar
vinkje Snelle leveringen
vinkje Gratis wijzigingen na productie

De ontwerpers van de video volgen precies je wensen en door hun creativiteit en het vermogen om gevoel en ervaring in beeld vast te leggen, is het een prachtig resultaat geworden.

Wij en onze client, waar de video over gaat, zijn ontzettend tevreden met deze samenwerking.

ZorgMies Nederland

Evelien Kraakman

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online.

Jongens bedankt voor alles!
Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan


Bijzonder flexibel en een uitstekend eindresultaat, kan ze van harte aanraden voor je volgende video project! ?
 

i3D Net

Maurice Klapwijk

Video laten maken? Vraag een gratis offerte op maat aan

Soort video

Welke van de volgende opties wilt u?

Welke van de volgende opties wilt u:

Wilt u opnames inplannen of enkel een trailer laten editen met bestaande beelden?

Wilt u uw video boodschap enkel aan ons laten editen of ook laten filmen?

Wilt u naast uw trouwvideo ook trouwfoto’s laten maken?

Wilt u bij uw bedrijfsfilm ook bedrijfsfoto’s laten maken? Op deze optie geldt een korting van 50% bij de afname van een bedrijfsfilm.

Wilt u naast uw productvideo ook productfoto’s laten maken? Op deze optie geven wij een korting van 50% bij de aanschaf van een productvideo!

Is er licht op locatie?

Wilt u een van de volgende extra’s?

Is het een spoedvideo?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Video laten maken? Wij helpen u graag!

Een video laten maken van de best mogelijke kwaliteit en tegenover de voordeligste tarieven doet u bij BEKA Media! In dit artikel nemen we u mee in het proces dat bij kijken komt tijdens de productie van uw eigen video.

Een video laten maken kan immers op talloze verschillende manieren. Uw eigen video laten maken hoeft helemaal niet lang te duren of extreem duur te zijn!

Wij van BEKA Media hebben als één van de weinige Nederlandse bedrijven de juiste specialisten in huis voor iedere soort videoproductie. Daarnaast beschikken wij ook over de beste marketeers, die bijvoorbeeld in het geval van een bedrijfsfilm meekijken en meedenken hoe we uw bedrijfsvideo de juiste doelen kunnen laten behalen.

Is uw doel bijvoorbeeld om meer klanten binnen te halen met de video? Dan wordt uw bedrijfsvideo dusdanig geproduceerd dat we van uw kijkers klanten maken!

Heeft u geen behoefte aan alle uitgebreide informatie, maar wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen?

Dan kunt u ook meteen een gratis offerte aanvragen! Ook telefonisch contact voor een snelle prijsindicatie of voor andere vragen is mogelijk.

Wel benieuwd naar de werking van het laten maken van een video? Dan nodigen wij u vooral uit om op uw gemak verder te lezen!

1. Video laten maken met de beste kwaliteit

Een video laten maken is naar onze mening iets dat kwalitatief op een zo goed mogelijke wijze gedaan moet worden! Of u de video nu voor uzelf laat maken om te bewaren, of dat het om een bedrijfsfilm gaat die meer klanten moet aantrekken. Hoe beter de beeldkwaliteit hoe mooier en hoe effectiever natuurlijk!

Zoals gezegd hebben wij van BEKA Media voor iedere soort videoproductie de juiste kennis en ervaring in huis. Dit zorgt ervoor dat wij u ten eerste garantie kunnen geven op een topkwaliteit videoproductie, maar dat we u ook een uitstekende prijs geven tegenover de productie. Wij zorgen dat onze klanten aan het einde van de rit altijd tevreden bij ons weggaan. Een video laten maken gaat bij ons naar uw wensen, maar met onze creativiteit!

Onze hoogste prioriteiten zijn het leveren van topkwaliteit video’s die uw doelen behalen, en een goede service, maar wat valt hier allemaal onder in onze ogen? En hoe zorgen wij dat u tevreden bij ons weggaat?

Een video laten maken van topkwaliteit, wat valt er onder “kwaliteit”?

Het begrip kwaliteit is in de videobranche erg breed. Wij hechten er enorme waarde aan een dienst te leveren waar onze klanten daadwerkelijk iets aan hebben.

Een kwalitatief slechte dienst zal ook zorgen voor slechte resultaten. Hieronder gaan we in op een aantal Belangrijke factoren die wat ons betreft vallen onder het woord “kwaliteit”. Wat leveren wij aan u? Hoe zorgen wij dat alles wat we leveren ook als “topkwaliteit” bestempeld kan worden?

4K beelden

Om te beginnen valt onder het kopje kwaliteit wat ons betreft het leveren van 4K beeldmateriaal. We leven in een steeds modernere tijd met meer en meer technologie. 4K beeldmateriaal is hierbij wat ons betreft geen luxe, maar eerder een vereiste in de huidige tijdperk! Het is een extreme scherpte en zorgt voor een zeer realistische beleving!

Iedere video die onze filmploeg produceert wordt volledig in 4K gemaakt. Dit begint al tijdens de opnames.

Wij analyseren per opnamedag wat de beste apparatuur is om mee te nemen naar de shoot. Deze beslissing maken wij op basis van de soort video die u wilt laten maken, maar ook op basis van de locaties waar we gaan filmen. Alle apparatuur die wij gebruiken hebben 1 overeenkomst: Het is in staat 4K te filmen.

Gedurende de volledige opnamedag worden er 4K beelden geschoten, zowel vanuit de lucht door onze drone piloot, als vanaf de grond door onze cameraman. Een resolutie van 4K leveren wij bij iedere productie.

4K videomontage

De volgende stap is om de edit ook in 4K te doen. Nadat alle beelden op locatie zijn gemaakt gaan deze naar onze video editors. Onze video editors zetten altijd een zogenaamde tijdlijn klaar in 4K kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat alle beelden die zijn gemaakt, ook worden bewerkt in 4K.

Nadat de videomontage erop zit wordt het uiteindelijke bestand ook geëxporteerd in 4K. Hierdoor wordt het MP4 bestand dat u uiteindelijk als eindresultaat ontvangt ook aan u geleverd in deze kwaliteit.

Kortom, het volledige proces gaat bij ons in 4K om uiteindelijk het beste resultaat te bereiken!

Omdat bepaalde platformen 4K niet aankunnen en omdat bepaalde beeldschermen nog niet over deze kwaliteit beschikken kunt u als service van de zaak ook een Full HD versie van uw videobestand aanvragen. Deze krijgt u er kosteloos bij. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn om te delen om social media.

Wel raden we het aan om ook altijd de 4K video te bewaren. Deze is een stuk mooier op grote televisies!

Goede kwaliteit video laten maken = goede marketing

Verder behoort het in onze ogen ook tot de kwaliteit dat de productie het juiste doel behaalt. Wat voor soort video u ook wilt laten maken, er is altijd een bepaald doel. In het ene geval is het doel om een mooie herinnering over te houden, in het andere geval is het een commercieel doel. Het doel verschilt per soort video.

Zo kan het doel van een promotievideo of bedrijfsfilm bijvoorbeeld zijn om meer klanten binnen te halen of om potentiële en huidige klanten te informeren over de werkwijze van uw bedrijf.

Wij zorgen er met de video die u aan ons laat maken dan ook voor dat dit doel wordt behaald. Dit doen we bijvoorbeeld door voor de productie een overleg aan te gaan met onze eigen marketeers. We laten aan de kijkers zien wat belangrijk is om aan hen te laten zien.

We starten uw video met een uitgedacht shot zoals een aantrekkelijk drone beeld en zorgen dat de kijker zijn of haar aandacht erbij houdt. Verder passen we bijvoorbeeld tijdens de video toepasselijke titels en effecten toe. 

We kijken hoe we de pluspunten van uw bedrijf zodanig naar voren kunnen brengen dat er daadwerkelijk meer klanten uw kant op komen of dat er meer klanten geïnformeerd worden over uw werkwijze. 

Een video starten met drone beelden is een klein voorbeeld van een simpele marketingtruc. Een drone shots waarbij de drone langzaam maar zeker iets dichterbij het pand komt is een perfecte manier om de interesse van de kijker te trekken. Dit passen wij bij vrijwel alle promotievideo’s toe.

Op het moment dat een promotievideo start met een shot vanuit de lucht pakt dit vaak meteen de aandacht van de kijker. Hij of zij krijgt een betere eerste indruk.

Ook is de kijker eerder geneigd verder te kijken. In veel gevallen zelfs als hij of zij eigenlijk niet geïnteresseerd was.

Dit geeft ons in de secondes erna de gelegenheid om de boodschap die we willen over te brengen in de video naar voren te schuiven.

Als u heeft gekozen voor een video laten maken met een voice-over, dan wordt dit ook nog eens zodanig gedaan dat de voice-over en de beelden optimaal op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor de beste ervaring bij de kijker!

Voorbeeldvideo: De bedrijfsfilm van NedCap Reclame, waarin de kijker op de juiste manier geïnformeerd wordt ver de werkwijze van het bedrijf! Ook deze video start met een drone shot.

Voorbeeldvideo: Huwelijksaanzoek Esma & Celal

Het raken van emoties

Zoals gezegd zijn er talloze verschillende soorten video’s, die ook talloze verschillende doelen kunnen hebben. Het doel van een huwelijksaanzoek video kan in tegenstelling tot een promotievideo weer heel anders liggen.

Ook in dit geval draagt de mate waarin het doel wordt bereikt wat ons betreft bij aan hoe goed alles kwalitatief is uitgevoerd. Met alleen goede beeldkwaliteit komen we er niet! Tot in hoeverre kijkt u uw eigen huwelijksaanzoek video bijvoorbeeld terug met een “wauw-gevoel”? Ook dit is namelijk erg belangrijk bij een video laten maken!

Een huwelijksaanzoek organisatie laat men in de meeste gevallen filmen om een mooie herinnering van dit moment te hebben. Voor velen is dit immers een zeer waardevol en belangrijk moment.

Hierbij stellen wij als doel uw video dusdanig te maken dat de juiste emoties vrijkomen bij het bekijken ervan. Mooie sfeerbeelden en het belangrijkste moment misschien zelfs wat vertraagd in beeld brengen dragen hier enorm aan bij.

Momenten zoals bruiloften en aanzoeken behoren voor sommigen tot de belangrijkste momenten van hun leven. Het is daarom de bedoeling dat wanneer iemand zijn of haar video terugkijkt, hij of zij dit moment daadwerkelijk opnieuw beleeft.

U kunt zelf kiezen of u een trouwvideo laten maken wilt die de volledige bruiloft in enkele minuten samenvat, of dat u een uitgebreidere variant wilt die bijvoorbeeld een uur duurt.

Wat valt er onder onze service?

Naast kwaliteit is service dus ook één van onze topprioriteiten, maar wat valt er allemaal onder service?

Allereerst is flexibel klantcontact een service punt waar u gerust op kunt rekenen bij ons! Telefonisch zijn onze specialisten 7 dagen per week 12 uur per dag bereikbaar.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid ons via de mail te bereiken. Antwoord op uw email kunt u in bijna alle gevallen ook binnen 24 uur verwachten! Komt u liever bij ons op kantoor langs voor een persoonlijk gesprek met één van ons? Ook hiervoor kan een afspraak worden gemaakt!

Gratis video wijzigingen

Naast goed klantcontact hechten wij ook enorme waarde aan het tevreden laten vertrekken van al onze klanten. Wij geven al onze klanten dan ook na de productie de mogelijkheid wijzigingen door te geven. Zijn er bepaalde punten die u liever anders heeft? Of bepaalde shots die u liever uit de video verwijderd wilt hebben? Dan krijgt u na de levering van ons de mogelijkheid al uw punten naar ons op te sturen.

Wij zullen deze wijzigingen vervolgens vrijblijvend voor u uitvoeren en hierbij komen dus geen extra kosten bij kijken. 

3. Video laten maken binnen uw budget

Wanneer u in eerste instantie een offerte bij ons aanvraagt leveren wij deze offerte op basis van de best mogelijke kwaliteit. Hieronder vallen alle nodige uren voor de opnames en de videomontage zonder beperkingen. Ook valt hieronder de best mogelijke apparatuur zonder beperkingen.

Mocht deze prijs u toch te duur zijn, dan kijken we graag met u wat er wel in uw budget past. Op deze manier kunnen we het kostenplaatje verkleinen. Zo kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om iets minder cinematisch filmapparatuur mee te nemen. Ook in dit geval is er sprake van 4K beeldmateriaal, maar dan met net iets minder diepte en net iets minder cinematische effecten.

Een andere mogelijkheid is om bepaalde grote special effects weg te laten. Deze zorgen er namelijk voor dat onze video editor behoorlijk wat extra uren in de videomontage moet stoppen.

Wij maken iedere prijs op maat en kunnen dus ook voor u een goedkoper pakket samenstellen als het beste pakket buiten uw budget valt.

Of u uiteindelijk voor de best mogelijke optie gaat, of voor een wat goedkopere optie, op een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding heeft u ten alle tijden garantie. Onze specialisten denken graag met u mee en voeren uw wensen exact uit.

Laag geprijsde extra’s

Tot slot valt onder een goede service ook een mooi pakket aan laag geprijsde extraatjes. Laat u een video maken bij ons? Dan kunt u voor slechts €150 extra per opnamedag onze drone piloot huren. Beelden vanuit de lucht maken uw filmpje een stuk aantrekkelijker en mooier.

Daarnaast geven wij bij afname van een videoproductie standaard 50% korting op al onze fotografie diensten! Ook zwart wit fotografie valt hieronder!

4. Hoelang duurt een video laten maken?

Een video laten maken kan kort of lang duren. De exacte duur hangt maar net af van de video en de soort opnames. Zo kan de productie van een bedrijfsvideo bijvoorbeeld een week zijn, maar er kunnen ook enkele weken nodig zijn. De hoeveelheid aan beelden die nodig is en hoelang de edit zal duren spelen een grote rol. normaal gesproken geven wij na de opnames een levertijd van maximaal 2 weken. Opnames kunnen vaak direct worden ingepland.

Als het gaat om een bedrijfsvideo waarbij sprake is van slechts 1 opnamedag, dan kunt u er vanuit gaan dat de videomontage 1 tot 2 weken zal duren. Bij bedrijfsfilms die 2 opnamedagen vereisen is dit vaak ook nog wel het geval.

Bij erg grote bedrijfsvideo’s kan er wat meer tijd nodig zijn voor de edit. Videoproducties die langer dan 5 minuten moeten duren, maar wel uit hele korte shots bestaan kunnen levertijden hebben van wel 3 weken.

Omdat wij bij iedere videoproductie ook de kleurcorrectie erbij leveren bestaat de kans dat u op het uiteindelijke eindresultaat iets langer moet wachten. Wel heeft u ten alle tijden de mogelijkheid een spoedopdracht aan te vragen.

Promotievideo’s, huwelijksaanzoeken en trouwvideo’s kunnen kort en bondig of uitgebreid zijn, maar het feit blijft dat dit nooit extreem grote videoproducties zijn. De levertijd hiervan zal dan ook zelden langer dan 4 weken zijn. Het kan echter ook zo zijn dat u een erg grote productie heeft aangevraagd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speelfilm of een documentaire laten maken. Een documentaire laten maken is een proces dat weken, maanden en in sommige gevallen zelfs jaren kan duren.

Ook hierbij is een spoedmontage mogelijk, maar in de meeste gevallen duurt de edit van een documentaire een stuk langer dan die van kortere video’s. Hoelang de opnames duren is bij een documentaire vaak aan u. Als u een bepaald proces in beeld wilt brengen is de vraag met name over wat voor periode u dit proces in beeld wilt brengen. 

Een goed voorbeeld is de documentaire die wij produceerden voor influencer Dietim. Het proces duurde ruim een half jaar. Bekijk hier de volledige documentaire.

Duren de opnames zelf lang?

De opnames zelf duren vaak niet erg lang. Het overgrote deel van de uren besteden wij in de meeste gevallen aan de videomontage.

Bij een bedrijfsvideo hangt de lengte van de opnamedag af van hetgeen dat u op beeld wilt hebben en de grootte van uw pand. In de meeste situaties hoeft er voor de gemiddelde promotievideo of bedrijfsvideo niet langer dan 4 uur gefilmd te worden. 

Bij opnames van bruiloften en evenementen zijn wij in de meeste gevallen van begin tot eind aanwezig om niets belangrijks te missen.

Stel, u huurt bijvoorbeeld een videograaf Rotterdam bij ons in voor uw bruiloft, dan kan het zelfs zo zijn dat u voor de bruiloft nog langs enkele locaties gaat met onze videograaf om daar mooie beelden te maken. Veel klanten willen graag wat extra beelden op de dag van hun bruiloft of huwelijksaanzoek. Dit kan overigens ook in de trouwzaal.

U kunt naast de video die u laat maken overigens ook professionele foto’s laten maken. Indien u hiervoor kiest zullen de opnames waarschijnlijk wat langer duren. Dit komt doordat onze cameraman en fotograaf niet op ieder moment tegelijk aan de slag kunnen.

5. Wat voor soort video’s kunt u laten maken?

Als één van de weinige mediabedrijven zijn wij gespecialiseerd in de productie van alle soorten video’s. Dit zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit die wij leveren. Wij kijken per opdracht welke van onze specialisten we het best kunnen inzetten en welke apparatuur we het best kunnen gebruiken. U hoeft dus geen twijfels te hebben over of de video die u wilt laten maken mogelijk is.

Hieronder benoemen we enkele populaire soorten videoproducties die tot de mogelijkheden behoren. 

Promotiefilms/bedrijfsfilms

Een video laten maken in de vorm van reclame? Dan is een promotiefilm of bedrijfsfilm waarschijnlijk de ideale optie voor u.

Zoals gezegd vinden wij het erg belangrijk dat de video die u laat maken aan ons het juiste doel behaald. Bij een promotievideo zijn er 2 doelen die vaak voorkomen.

Het eerste doel is het binnenhalen van meer klanten. De tweede mogelijkheid is dat u simpelweg de klanten die u al heeft wilt informeren.

Andere doelen komen uiteraard ook voor, maar deze twee doelen steken er bij de meeste bedrijfsvideo’s bovenuit.

Als u de kijker wilt informeren is een voice-over onder de video vaak een erg goede optie. Bedrijfsfilms zonder voice-overs kunnen bijvoorbeeld korte titels bevatten. Deze titels vertellen kort iets over grote pluspunten van uw bedrijf. Waarom zou de kijker uw klant moeten worden?

Een bedrijfsfilm laten maken gaat bij ons 100% op maat. Wij leveren een video die past bij uw bedrijf en branche!

De promotievideo van Hacer & Yasin is een voorbeeld van een variant zonder voice-over.

Marry Me

Naast bedrijfsfilms en promotievideo’s behoren zogenaamde marry me video’s toch wel tot de meest populaire soorten videoproducties. In deze categorie vallen bij ons alle video’s op het vlak van huwelijk. Sinds 2023 vallen alle videoproducties rondom het huwelijk onder de afdeling BEKA Weddings.

Huwelijksaanzoeken, maar dus ook verlovingsvideo’s en natuurlijk bruiloften horen hierbij.

De opnames van huwelijksaanzoeken duren vaak het kortst. Wij bieden in samenwerking met onze partner Lichtletters XXL zeer voordelige pakketten aan wat aanzoeken betreft. Deze pakketten zijn inclusief de volledige organisatie van uw aanzoek, een professionele video- en fotograaf van BEKA Media en een drone piloot! U heeft hierbij zelf de keuze uit verschillende pakketten. Onze pakketten zijn de bekijken via huwelijksaanzoek organisatie.

Bij trouwvideo’s is onze filmcrew vaak de hele avond aanwezig om niets belangrijks te missen.

Ook in deze categorieën leveren wij uw video uiteraard exact naar uw wens, maar met onze creativiteit! Als u speciale wensen heeft rondom uw productie op dit vlak kunt u ook hiervoor gerust contact met ons opnemen! Wij helpen u graag!

Animatievideo’s

Animatievideo’s zijn de enige video’s waarbij geen opnamedagen nodig zijn.

Dit komt omdat alles, van de karakters tot aan de omgevingen, volledig worden ontworpen en getekend. Dit gebeurt in daarvoor bestemde programma’s. Wij maken het script exact naar uw wens en ook onder animatievideo’s zitten vaak voice-overs. Deze ondersteunen het beeld. 

Animaties hebben het enorme voordeel dat ze zeer overzichtelijk zijn. Het is een optimale manier om uitleg en duidelijkheid te geven aan uw kijkers en potentiële klanten. Ook marketingtechnisch kunnen we met animaties erg ver komen!

Een animatievideo laten maken kan een goed alternatief zijn voor een bedrijfsfilm of promotievideo. Ook hiermee kunt u immers van kijkers klanten maken.

Verder zijn animaties uitstekende keuzes om uw klanten te informeren. Bijvoorbeeld over de werkwijze van uw bedrijf.

Voorbeeldvideo: De animatie van Rijschool Concept

Films & documentaires

Films en documentaires hoeven geen commercieel doel te hebben. Deze kunnen bijvoorbeeld ook als entertainment bedoeld zijn. Zoals gezegd zijn dit echter wel producties die een heel stuk langer duren dan promotievideo’s of huwelijksaanzoeken. Wel kan een film of documentaire zo uitgebreid zijn als u wilt. Er zijn vaak behoorlijk wat opnamedagen nodig voor deze producties, maar de resultaten zijn uiteindelijk dan ook geweldig!

Aftermovies

Verder zijn ook de productie van aftermovies mogelijk. Aftermovies zijn korte samenvattingen van bepaalde evenementen. Wanneer er sprake is van zo’n evenement is onze filmploeg in de meeste gevallen van het begin tot het einde aanwezig. Alle beelden kunnen nodig zijn om uiteindelijk een samenvatting te maken van het evenement. Aftermovies kunnen zeer kort en krachtig zijn, maar ze kunnen ook een aantal minuten duren. Dit hangt maar net af van uw soort evenement en van uw eigen wensen.

Staat de soort video die u wilt laten maken niet tussen de hierboven genoemde voorbeelden? Niet getreurd! Dit zijn slechts enkele veel voorkomende voorbeelden. Om meteen meer informatie te krijgen over de specifieke soort video die u zelf wilt laten maken kunt u direct contact met ons opnemen. Neem vooral ook een kijkje bij onze andere artikelen en laat hieronder een reactie achter met waarover u de volgende keer graag meer informatie krijgt!

Loading...