Op zoek naar een losse video editor voor bijvoorbeeld uw zelfgemaakte beelden? Ook daarbij helpen wij u graag!
Een video editor inhuren kan voor alle soorten edits. Wij geven u de meest scherpe prijzen en leveren uw gemonteerde
Video binnen de kortste keren!

Vraag gratis offerte aan!

Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew behoort tot de populairste pakketten die wij als bedrijf bieden. Wij zorgen niet alleen dat uw huwelijksaanzoek
naar wens wort georganiseerd, maar we zorgen ook dat onze filmploeg u een geweldige herinnering bezorgt. Wij bieden verschillende pakketten op dit vlak!
Neem vooral even een kijkje.

Video editor inhuren

vinkje Professionele BEKA Media video editor
vinkje Zeer scherp geprijsd
vinkje Snelle levertijden
vinkje Gratis kleurcorrectie
Video editor inhuren

Bijzonder flexibel en een uitstekend eindresultaat, kan ze van harte aanraden voor je volgende video project! ?

Maurice Klapwijk

i3D.net

Goede service en open om te luisteren naar de klant. Blij met het resultaat en precies wat ik wou.

Suently Alberto

Nationaal Curaçaos Voetbalelftal

Ze werkten voor de beste prijs voor mij en hebben geweldig werk geleverd! De video’s zien er geweldig uit, heel erg bedankt! We zullen jullie diensten in de toekomst inhuren en aanbevelen bij onze collega’s.

Victor

MaxValue B.V.

Vraag gratis een video editor inhuren offerte op maat aan

Gaat u de afbeeldingen/beelden zelf aanleveren, of wilt u dat wij deze opzoeken en zelf downloaden?

Wat moet er geëdit worden?

Wilt u een ondertiteling in de video?

ontvangen op uw offerte? Meld u dan aan om GRATIS op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanbiedingen!

Video editor inhuren? Wij helpen u graag!

Video editor inhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met de beste kwaliteit/prijs verhouding en een zeer snelle levering voorzien wij u van de ideale video edit naar wens!

Uw beelden kunnen nog zo mooi zijn, als de edit niet optimaal wordt uitgevoerd zal het eindresultaat nooit maximaal zijn.

Iedereen kan dan misschien wel met zijn of haar smartphone mooie beelden maken, maar niet iedereen is natuurlijk in staat een video professioneel te editen.

Daarnaast zitten er ongelofelijk veel uren in een professionele video edit.

Een video editor inhuren bij BEKA Media ontzorgt u op dit vlak volledig!

Wij van BEKA Media beschikken over gespecialiseerde professionals die uw video naar wens editen! Daarnaast voorzien wij u van een snelle levering en werken wij voor de scherpste prijs!

Direct een video editor inhuren? Vraag dan meteen een gratis offerte aan.

Vul uw wensen in en wij nemen vrijwel direct contact met u op!

1. Video editor inhuren voor iedere soort video!

Video editor inhuren kan bij ons voor vrijwel alle soorten video’s!

Wanneer we het hebben over het inhuren van enkel een video editor, dan is de kans groot dat u zelf de beelden die u wilt laten editen al hebt. Indien dit niet het geval is geven wij u later in dit artikel enkele tips voor als u de beelden nog niet hebt gemaakt.

Een video editor inhuren kan uiteraard ook combinatie met een cameraman inhuren, maar in dat geval neemt u simpelweg een volledige videoproductie bij ons af. Hieronder vertellen we u enkel meer over het inhuren van onze video editor los voor uw eigen beelden of foto’s.

Een video editor inhuren kan voor allerlei verschillende projecten. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u gedurende een bepaald evenement of tijdens een bruiloft zelf allerlei beelden heeft gemaakt en hiervan een complete video wilt.

Ook kan het zo zijn dat u verschillende beelden die door de afgelopen weken, maanden of jaren heen zijn gemaakt tot 1 vloeiende video wilt brengen.

Een aftermovie laten maken van uw zelf gemaakte beelden is ook een optie!

In alle gevallen helpen wij u graag! Onze specialisten beschikken over bakken aan ervaring en zorgen dat u absoluut tevreden bij ons weggaat!

Een video editor inhuren gaat naar uw wensen, maar met onze creativiteit!

Video editor inhuren naar uw wensen, met onze creativiteit

Als u een video editor gaat inhuren bij ons, dan zult u ongetwijfeld bepaalde wensen hebben. U heeft beelden of foto’s en wilt die tot 1 vloeiende video laten editen. Wij luisteren hierbij graag naar wat u belangrijk vindt.

Specifieke wensen kunnen bijvoorbeeld zijn: Hoelang u de video zou willen hebben, wat voor beat u op de achtergrond van de video zou willen terughoren en of er titels in beeld zouden meoten komen gedurende de video.

Al deze zaken kunt u gerust naar wens aan ons doorgeven.

Het zou ook kunnen dat u enkel de beelden heeft, maar de rest volledig aan ons wilt overlaten. Ook dit is natuurlijk geen enkel probleem. Onze video editor zal in dat geval met alle creativiteit kijken hoe we u het mooiste eindresultaat kunnen geven.

Zijn er achteraf dan toch enkele punten die u anders zou willen? Dan kunt u dat na de edit aangeven. Uw wijzigingen worden allemaal in 1 keer doorgevoerd na het afleveren van de eerste versie!

Een video editor inhuren zal hoe dan ook een goede keuze zijn om tot het resultaat te komen dat u wenst!

2. Hoe werkt een video editor inhuren?

Een video editor inhuren hoeft helemaal niet lang te duren of ingewikkeld te zijn. In principe kan één van onze video editors indien nodig vandaag nog aan de slag gaan met uw project!

Hieronder vertellen wij u in het kort wat wij van u verwachten indien u een video editor wilt inhuren, en uiteraard wat u van ons kunt verwachten. Het proces uitgelegd in 3 simpele stappen!

Stap 1: Uw video editor aanvraag

De eerste, maar de belangrijkste stap, is natuurlijk het indienen van uw aanvraag. Wanneer u een video editor wilt inhuren zijn er twee manieren waarop u uw aanvraag kunt indienen.

De eerste en meest efficiënte mogelijkheid is door gratis een offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt het offerte formulier hierboven ook invullen.

Dit houdt in dat u geen cameraman inhuurt, maar enkel een edit bij ons wilt laten doen.

Vervolgens vult u de antwoorden in op een aantal simpele vragen. Hierna klikt u op verzenden.

Onze specialisten sturen u zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte voordelige offerte met de vraagprijs.

Wij bieden u een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding! Daarnaast nemen wij ook meteen contact met u op om de offerteprijs te bespreken.

De kans bestaat dat wij voordat we u een op maat gemaakte prijs toesturen, u vragen de beelden die geëdit moeten worden naar ons toe te sturen. Zo kan onze video editor deze even bekijken en kunnen wij op basis hiervan een prijs opmaken. Het kan immers best lastig in te schatten zijn hoeveel werk een bepaald project kost zonder de beelden te ontvangen.

De tweede optie om uw aanvraag in te dienen is door telefonisch contact met ons op te nemen! Wij zijn 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 bereikbaar. Indien u ervoor kiest telefonisch contact met ons op te nemen zal een collega u verder begeleiden!

Stap 2: Rond maken en starten!

Wanneer wij u een op maat gemaakte offerte hebben toegestuurd of telefonisch tot een akkoord zijn gekomen is het aan u om digitaal een handtekening te zetten. Indien u een offerte had aangevraagd kan dit meteen via de toegezonden offerte.

Als we telefonisch tot een akkoord zijn gekomen krijgt u direct na ons gesprek ook een offerte binnen met alle gemaakte afspraken erin. Wat u van ons zult ontvangen staat duidelijk in de offerte beschreven!

Zodra de offerte is ondertekend is de opdracht officieel verstrekt. bevestiging en de betaallink binnen om uw bestelling te betalen. Zodra ook dit is voldaan gaat meteen één van onze video editors aan de slag met uw project. Deze wordt vervolgens binnen de afgesproken termijn geleverd!

Stap 3: Aflevering & wijzigingen

Uiteindelijk krijgt u uw video per e-mail van ons binnen. Indien anders gewenst kunt u dit ook gerust aangeven. Zo zijn er bijvoorbeeld klanten die het project liever op een USB-stick ontvangen.

Nadat u de video heeft bekeken heeft u de gelegenheid wijzigingen door te geven. Wij verzoeken u dan om alle wijzigingen in 1 mailtje naar ons toe te sturen. Ook deze worden vervolgens gratis doorgevoerd, waarna u de eindversie van het project ontvangt!

3. Video editor inhuren met spoed

Video editor inhuren met spoed? Ook dit is bij ons mogelijk! Wanneer het gaat om een spoedopdracht raden wij het u aan meteen contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen direct een video editor voor u aan het werk te zetten om uw project voor de gewenste deadline te realiseren.

Ook bij een offerte aanvraag kunt u aangeven dat het om een spoedopdracht gaat, maar omdat het hierbij enkele uren kan duren tot u een offerte binnenkrijgt, is het een aanrader om bij spoed telefonisch contact op te nemen. Hierbij wordt u overigens ook als al onze medewerkers in gesprek zijn in bijna alle gevallen binnen een uur teruggebeld.

Levertijden zonder spoed

De logische vragen die velen nu natuurlijk zullen hebben is: Wanneer is het spoed? En wat zijn dan de ‘gewone’ levertijden?

Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de levertijd van een gemiddelde video edit 2 weken is. Hiermee zijn wij als BEKA Media zijnde een bedrijf met een erg snelle service!

Met name als we kijken naar de gigantische hoeveelheid uren die een video editor in een professionele montage moet stoppen.

Een video editor inhuren heeft natuurlijk als doel om u op het vlak van deze uren en de nodige kennis te ontzorgen.

De exacte levertijd hangt af van de grootte van uw project. Zo kan het zo zijn dat u dusdanig simpele wensen heeft dat we uw project na enkele werkdagen al kunnen leveren. Het kan echter ook zo zijn dat u juist een zeer grote opdracht wilt verstrekken en dat de levertijd nog meer dan 2 weken zal bedragen.

Hierdoor is het lastig een standaard levertijd aan te geven wanneer het gaat om een project dat niet door onze eigen cameraman is gefilmd. Wel geven wij de levertijd ten alle tijden vooraf aan.

Alleen wanneer is het dan spoed als levertijden zo enorm kunnen variëren?

Levertijden bij spoed

Een video editor inhuren met spoed is het geval wanneer u de video sneller nodig heeft dan hoe snel wij deze onder normale omstandigheden zouden leveren.

Natuurlijk zijn wij hierin als bedrijf zijnde flexibel naar u toe. Onze nummer 1 prioriteit is immers dat u tevreden bij ons weggaat. Dit houdt in dat als wij u bijvoorbeeld een levertijd geven van 14 dagen, maar u het project na 12 dagen al nodig heeft, wij dit project niet meteen een spoedopdracht zullen noemen.

Waar mogelijk komen wij u tegemoet. Indien u een deadline heeft die iets sneller is dan wat wij normaal zouden kunnen leveren, dan houden wij hier rekening mee en brengen we geen extra kosten in rekening.

Er is sprake van spoed bij een video editor inhuren, wanneer u de edit veel eerder nodig heeft dan wat onze levertijd geweest zou zijn.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een edit die u binnen 5 dagen nodig heeft, terwijl onze levertijd 14 dagen geweest zou zijn. Hetzelfde geldt dan bijvoorbeeld weer voor een video die u binnen 14 dagen nodig heeft, als wij u de zeldzame levertijd van een maand gegeven zouden hebben.

De extra kosten die een spoedopdracht met zich meebrengt zijn overigens niet extreem veel.

4. Kosten video editor inhuren

Kosten video editor inhuren zijn zoals gezegd erg variërend. Wij hebben hierin geen standaard pakketten, omdat wij ernaar streven iedere klant een voordelige prijs te geven op basis van zijn of haar eigen wensen. Iedereen zijn of haar wensen kunnen vooral op dit vlak erg variëren.

Kosten video editor inhuren hangen af van een aantal factoren. Allereerst speelt het een grote rol hoeveel beelden of foto’s u ongeveer heeft. Moet onze video editor bijvoorbeeld van 5 tot 15 beelden/foto’s een video produceren? Of gaat het om 50 of meer beelden/foto’s? Deze zaken spelen een grote rol in het kostenplaatje.

Verder is de vraag of u bepaalde bijzondere wensen heeft. Denk bijvoorbeeld aan een voice-over die onder de video moet komen of bepaalde special effects. Vaak worden video editor prijzen enkel gebaseerd op hoelang een video duurt. Dit doen wij niet, omdat wij van mening zijn dat u hierdoor als klant onnodig veel kunt gaan betalen. Een video kan immers 30 minuten gaan duren, maar veel minder werk zijn dan een edit van 1 minuut omdat deze bijvoorbeeld maar uit 3 beelden bestaat. De video van 1 minuut kan in dat geval bijvoorbeeld uit ruim 10 beelden bestaan.

Video editor inhuren starttarieven

U kunt er vanuit gaan dat een video van 1 minuut, bestaande uit 6 beelden, al gerealiseerd kan woorden vanaf een bedrag van €129,- exclusief btw.

Houdt u er echter rekening mee dat dit slechts een indicatie is van het starttarief.

Vanaf dit bedrag kunnen er simpele montages worden gemaakt door onze video editor.

Wel is dit inclusief de kleurcorrectie. Kleurcorrectie is een erg belangrijke factor om uw video een goede sfeer en uitstraling te geven. Het kan gezien worden als een soort op maat gemaakt filter.

Dienen hier bijvoorbeeld effecten bij te komen? Of moeten er toepasselijke titels in beeld komen? Dan kunt u rekenen op bedragen vanaf de €169 exclusief btw.

Geavanceerdere montages

Gaat het om een video die bijvoorbeeld 5 minuten moet duren en bestaat uit gemiddeld 20 beelden? Dan kunt u rekenen op een starttarief van zo’n €219,-.

Een video editor inhuren voor een zeer complete en geavanceerde montage voor een video van 5 tot 10 minuten kan gemiddeld oplopen richting de €395 exclusief btw. Wel zijn deze pakketten verder all-inclusive.

Bij zo’n all-inclusive pakket kunt u rekenen op:

– Een complete videomontage, een vloeiend geheel van de door u toegestuurde beelden/foto’s
– De kleurcorrectie
– De video creatief afgewerkt, waar nodig effecten & titels op toepasselijke wijze toegevoegd
Toepasselijke beat onder de video, video op de beat gemonteerd
– Een gratis wijzigingsronde na de levering

Kosten kunnen hoger oplopen als het gaat om een situatie waarin wij zelf beeldmateriaal van het internet moeten halen.

5. Tips bij het zelf filmen

Een video editor inhuren, maar heeft u momenteel de beelden nog niet? Dan kunnen we deze kans benutten door u meteen wat tips te geven! Stel, u wilt geen cameraman inhuren, maar wel een video editor inhuren in de periode nadat u de beelden heeft gemaakt. Dan zijn er een aantal zaken waar het handig is rekening mee te houden tijdens het maken van de beelden. Natuurlijk zal het eindresultaat niet hetzelfde zijn als wanneer u daadwerkelijk een cameraman inhuurt, maar het kan er in ieder geval voor zorgen dat onze editor een stuk meer kan met uw beelden! Hieronder dus enkele tips!

1. Film liggend

Het is een aanrader om indien u de beelden met een smartphone maakt, deze liggend vast te houden. oftewel, horizontaal. Op deze manier zijn de beelden het meest geschikt om tijdens de edit te gebruiken. De kans is immers groot dat uw eindresultaat horizontaal zal zijn!

2. 4K kwaliteit

Heeft u een smartphone of camera die in 4K kwaliteit kan filmen? Doe dit dan ook. Ook als u achteraf de video in Full HD wilt, is de kwaliteit toch nog iets beter als het wel in 4K is gefilmd3,!

3. Stabiliteit

Tot slot: zorg dat u stabiel staat tijdens het filmen. Shakende beelden kunnen deels gerepareerd worden, maar indien het te extreem is kan dit nog best lastig worden. Probeer dus zo min mogelijk te bewegen tijdens het filmen!

Video editor inhuren? Dien direct uw aanvraag in!

Weet u inmiddels voldoende en wilt u meteen uw video editor inhuren? Dien dan meteen uw aanvraag in via een gratis offerte! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Loading...