fbpx

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen. Wij proberen u op iedere vraag een zo helder mogelijk antwoord te geven!

Waarop wordt de prijs van een video gebaseerd?

De prijs van een video wordt gebaseerd op apparatuur, locaties en tijd in uren.

Waarop worden bedrijfsfilm kosten gebaseerd?

De bedrijfsfilm kosten worden gebaseerd op de locaties waar er gefilmd moet worden, de hoeveelheid tijd die er in de video en montage gaat en de apparatuur die nodig is. Ook de prijzen van alle andere soorten video’s worden hierop gebaseerd. 

Waarop wordt de prijs van een website/webshop gebaseerd

De prijs van een website/webshop wordt berekend door onze web developer die kijkt naar de aantal pagina’s, foto’s, video’s en producten voor de website. Per pagina van de website wordt het bedrag hoger.

Filmen jullie alleen in Nederland?

Nee, wij filmen wereldwijd voor onze klanten.

Maken jullie ook beelden vanuit de lucht?

Ja, BEKA Media produceert ook beelden vanuit de lucht door middel van een drone met kwaliteit 4k video.

Van welke camera’s en drones maken jullie gebruik?

Vaak gebruiken wij de Sony FS5 of Sony FS7 en de DJI Mavic Air. Ook kan een DJI Mavic Mini worden gebruikt. 

Hoelang duurt het voordat de edit van een video af is?

De montage van een video kan tussen de 1/2 weken duren. Indien er spoed is kunnen wij de video ook sneller editen.

Hoelang duurt het voordat de edit van een video af is?

De montage van een video kan tussen de 1/2 weken duren. Indien er spoed is kunnen wij de video ook sneller editen.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Dit ligt erg aan hoe groot de website is qua pagina’s etc, maar meestal leveren wij een website binnen 1/2 weken.

Doen jullie ook aan kleurcorrectie?

Ja, wij doen ook aan kleurcorrectie los leveren buiten het monteren en/of filmen.

Doen jullie ook aan losse edits waarbij de beelden al gefilmd zijn?

Wij doen zeker ook aan losse edits. Wel kan de kwaliteit van uw video dan lager uitvallen dan als onze eigen filmploeg de beelden maakt. Onze filmploeg filmt immers altijd in 4K resolutie en op een dusdanige manier dat de edit zeer professioneel uitgevoerd kan worden met goede beelden. 

Geeft BEKA Media ook advies bij de visualisatie van een video?

Wij geven graag onze klanten advies over de visualisatie van een video om de kwaliteit en het verhaal te verbeteren.

Staan jullie ook open voor langdurige samenwerkingen?

Ja, BEKA Media is een bedrijf dat open staat voor langdurige samenwerkingen waarin wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Welke programma’s gebruiken jullie om te editen?

De programma’s die wij gebruiken voor onze edits zijn Adobe Premiere Pro, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en After effects.

Is een timelapse toevoegen aan een video mogelijk?

Een timelapse toevoegen aan een video is zeker mogelijk! Wij hebben van verschillende steden al timelapses klaarliggen die in video’s gebruikt kunnen worden, maar een nieuwe timelapse filmen is ook zeker mogelijk. Ook dit is in 4K video. 

Filmen jullie ook crematie ceremonies?

Een cameraman inhuren voor een ceremonie is ook zeker mogelijk. BEKA Media is in staat van iedere ceremonie een 4K video te maken naar uw wensen.

Filmt BEKA Media ook erotische video’s?

Wij krijgen vaak de vraag, maar BEKA Media filmt geen erotische video’s. Daarnaast behoort het tijdens opnames van video’s ook tot onze voorwaarden dat er geen naaktmodellen in mogen voorkomen. Wij proberen beeldmateriaal dat als schokkend ervaren kan worden te voorkomen.

Doen jullie ook aan ondertiteling toevoegen aan video?

Ondertiteling toevoegen aan video is altijd mogelijk! Het is hierbij het makkelijkst dat u als klant zijnde de teksten aanlevert. Wij kunnen ook de ondertiteling toevoegen aan video en de teksten zelf schrijven, maar dit zal de prijs wel omhooghalen.

Filmen jullie in resolutie 4K?

Wij filmen vrijwel iedere video in resolutie 4K! BEKA Media gebruikt voor iedere video een videocamera 4K.

Is een drone huren met piloot mogelijk?

U kunt bij ons zeker een drone huren met piloot. In de meeste gevallen maken wij gebruik van de DJI Mavic Air drone. Een bedrijfsfilm maken met drone is ook een absolute aanrader.

Kunnen jullie ook voor Behind The Scenes video’s zorgen tijdens shoots?

Dat is zeker mogelijk! Behind The Scenes video’s raden wij ook zeker aan ter opvulling van uw sociale media.

Via waar kun je het best contact opnemen met BEKA Media?

De beste en snelste contactopties zijn bij ons de mail, of het 06-nummer van onze klantenservice. Ook kunt u telefonisch een directe prijsindicatie krijgen nadat wij antwoord hebben gekregen op enkele vragen.

Editen jullie ook in Instagram Story formaat?

Wij editen zeker in Instagram story formaat! Bij de levering van uw video kunt u ernaast ook een soort trailer ontvangen in Instagram story formaat.

Is het ook mogelijk om alle ruwe beelden los te ontvangen?

Dat is zeker mogelijk. Wel komt er hierbij zo’n 10% boven op het oorspronkelijke factuurbedrag.

Is het mogelijk om de rechten van een video over te kopen?

Dat is mogelijk! Vanaf het moment dat u de rechten van ons overkoopt mogen wij de video niet meer op onze sociale media gebruiken.

Kan de video de dag na de opnames al worden geleverd?

Een spoedservice is mogelijk. Afhankelijk van de video zal de prijs voor de spoedservice worden bepaald. Wel werkt BEKA Media hierbij met een voorafbetaling. 

Is een luchtfoto laten maken ook los mogelijk zonder videoproductie?

Een luchtfoto laten maken zonder er een video bij te nemen is ook zeker mogelijk. Wel is een luchtfoto laten maken kosteloos als u al een video met drone beelden laat maken aan ons. Indien u enkel losse luchtfoto’s wilt betaalt u hier los voor. 

Wat zijn de grootste voordelen van een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo laten maken kan leiden tot een stuk meer klanten, een betere online vindbaarheid, betere social media prestaties en uiteindelijk ook meer omzet en vertrouwen. Daarnaast is een bedrijfsvideo de ideale manier om te laten zien waarom mensen juist bij uw bedrijf langs moeten komen of een product of dienst moeten kopen. Wel is bij een bedrijfsfilm ons advies vaak een bedrijfsfilm maken met drone. Voor uitgebreidere informatie over de voordelen van een bedrijfsvideo kunt u onze blog lezen!

Werkt een commercial laten maken beter dan een bedrijfsfilm laten maken?

Dit hangt enorm af van de situatie. Wat u met de video wilt bereiken, wie uw doelgroep is en wat voor producten of diensten u levert spelen hierbij een belangrijke rol. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies qua wat in uw situatie de beste optie is. Tevens vertellen wij meer over bedrijfsfilms, commercials en de voordelen ervan in onze blogs. 

Is bij het bedrijf promoten een videoproductie altijd de beste optie?

Bij het bedrijf promoten is een videoproductie erg vaak een goede optie. Altijd is natuurlijk een groot woord. Het is van groot belang social media en uw website op orde te hebben, maar ter reclame is een bedrijfsvideo/bedrijfsfilm laten maken of een commercial laten maken vaak de beste optie. 

Is een bedrijfsfilm Amsterdam duurder dan in een andere stad?

Nee zeker niet! De bedrijfsfilm Amsterdam is evenduur wat betreft de video zelf. Er kunnen wel prijsverschillen zijn qua reiskosten en reistijd. 

Kunnen jullie ook een aftermovie maken van evenementen in coronatijd?

Een aftermovie maken in coronatijd is zeker mogelijk! Uiteraard zijn ook wij ons verplicht aan de maatregelen te houden, maar dit weerhoudt ons niet om alsnog een aftermovie te kunnen maken. 

Kunnen bedrijfsfilm tarieven lager worden als ik er meerdere wil?

Bedrijfsfilm tarieven worden zeker voordeliger bij de afname van meerdere video’s! Wij kunnen meerdere video’s op maat voor u maken naar wens met een mooie korting eraan. Ook bieden wij zeer voordelige pakketen waar al grote kortingen aan gebonden zitten. 

Hoe regelen jullie belichting?

De belichting is afhankelijk van de locaties. Wel zorgen wij altijd voor meer dan genoeg professioneel licht. Vaak doen we dit in de vorm van led tubes op statieven

Is een cameraman inhuren ook in de nacht mogelijk?

Een cameraman inhuren van BEKA Media kan 24/7. Hetzelfde geldt voor een volledige filmploeg. In sommige situaties willen klanten immers beelden in de nacht, of zijn er shots in het donker nodig. Dit is zeker mogelijk. 

Is een documentaire maken bij BEKA Media mogelijk?

Ook een documentaire maken behoort tot onze diensten. Hierbij kan onze cameraploeg de gewenste periode met u meelopen en alles wat u in de documentaire wilt vastleggen. Dit is ook internationaal mogelijk. 

Hoe wordt geluidsopname gerealiseerd?

De geluidsopname apparatuur die we gebruiken is afhankelijk van de opnames en de locaties. Geluidsopname apparatuur die we in de buitenlucht gebruiken verschilt enorm van wat we binnen gebruiken. Voor uitgebreidere informatie over geluidsopname en microfoons die we gebruiken kunt u onze blog lezen. 

Wanneer wordt een gimbal gebruikt?

Een gimbal zetten wij met name in als er hele lange, vloeiende beelden vanaf de grond nodig zijn. 

Is er ook advies mogelijk qua hoe een video het best online gebruikt kan worden?

Onze media expert kan op dit vlak alle nodige advies geven. Hierover kunt u meer lezen in onze blog over waarom een media expert zo handig is. 

Is mijn nieuwe website online updaten mogelijk?

Absoluut. Nadat wij uw nieuwe website online hebben gezet als deze klaar is kunnen wij u leren hoe u bijvoorbeeld foto’s en teksten kunt toevoegen. Ook kunt u ervoor kiezen dit aan ons uit te besteden. 

Welke soorten websites zijn er allemaal mogelijk?

Vrijwel alle soorten websites behoren tot onze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan informatieve websites, webshops en onepage websites. 

Waarop worden voice-over tarieven gebaseerd?

Voice-over tarieven hangen met name af van de lengte van de voice-over. 

Is een videoboodschap maken met eigen invulling mogelijk?

Uw videoboodschap produceren behoort zeker ook tot onze diensten! Neem gerust contact op om uw eigen videoboodschap te laten maken. Ook kunt u hierover meer lezen in onze blog

Zijn bedrijfsvideo voordelen met drone groter dan zonder drone?

In veel gevallen wel. Wij raden zelf ook bij vrijwel iedere bedrijfsvideo drone beelden aan. Hierover kunt u in onze blog uitgebreid informatie vinden. 

Loading...