Als videograven die onder andere actief zijn bij trouwerijen krijgen we vaak de vraag: Wat zijn de beste trouwzalen in Rotterdam
en omstreken? Speciaal om deze vraag zo duidelijk mogelijk te beantwoorden hebben wij een top 5 voor jullie gemaakt!
De top 5 mooiste trouwzalen in Rotterdam en omstreken!

Trouwzalen omgeving Rotterdam

Op zoek naar Trouwzalen omgeving Rotterdam? Dan heeft u het juiste artikel voor u! Als bruiloft videograaf zijnde kunnen wij u immers als geen ander advies geven wat betreft de beste trouwzalen in Rotterdam en omgeving. Lees vooral op uw gemak verder en vind de trouwzaal Rotterdam die het best bij u past!

Van de beste trouwzalen in Rotterdam en omstreken hebben wij hieronder een overzichtelijke top 5 gemaakt. Iedere trouwzaal heeft natuurlijk unieke voordelen. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een behoorlijk grote en uitgebreide trouwzaal, maar het zou ook best kunnen dat u het liever compact houdt.

Met de top 5 die wij voor u hebben samengesteld kunt u zelf kijken wat voor u de ideale trouwzaal Rotterdam is!

In deze top 5 vindt u voor vrijwel iedere soort trouwerij de juiste trouwzaal! De meeste zalen zijn ook af te huren voor andere evenementen dan alleen trouwerijen. Ook uw huwelijksaanzoek organisatie plannen in een trouwzaal is mogelijk!

1. Feestzaal Schalmei Rotterdam

Als trouwzaal Rotterdam en omgeving is Feestzaal Schalmei wat ons betreft één van de absolute aanraders. Feestzaal Schalmei biedt diverse voordelen.

Zo kunt u niet alleen de zaal huren voor uw trouwerij, maar zit de catering ook bij het pakket inbegrepen. Dit scheelt in de kosten en zorgt er ook voor dat u zelf heel wat tijd bespaart!

Andere accommodaties en extraatjes kunnen in overleg met de trouwzaal ook van te voren worden geregeld!

Verder is een groot voordeel van deze locatie is dat er om de trouwzaal heen ruim voldoende parkeerplaatsen zijn. Een probleem waar we vandaag de dag vaak mee te maken hebben. De parkeerplaatsen zijn niet betaald en bevinden zich op het terrein van de zaal zelf.

Feestzaal Schalmei krijgt gemiddeld 4,3 van de 5 sterren uit klantbeoordelingen.

Verder is er in Feestzaal Schalmei een kantine aanwezig en kunt u zelf in overleg met de trouwzaal kijken wanneer en hoelang u de zaal wilt huren. Ook voor uw trouwvideo raden wij Schalmei zeker aan!

Deze zaal biedt ons als videospecialisten de mogelijkheid een geweldige bruiloftsvideo te maken met veel variatie erin.

Ook kan onze drone piloot bij deze zaal zonder problemen de aankomst van het bruidspaar filmen.

Bij sommige trouwzalen is dit niet mogelijk of is de omgeving er niet optimaal geschikt voor. 

Het geluidssysteem zit bij de huur van de zaal in het pakket inbegrepen. Voor de gelovige bezoekers heeft feestzaal Schalmei ook een aparte gebedsruimte.

2. Trouwzaal The Crown

Wat betreft trouwzalen in Rotterdam en omgeving is een andere erg populaire trouwzaal The Crown.

Ook Trouwzaal The Crown bied u voor uw bruiloft een grote ruimte en een uitstekende sfeer. Met name wat betreft de inrichting is The Crown een absolute aanrader.

De vloer en spiegelwanden in de zaal zijn van marmer en geven hiermee een erg luxe uitstraling.

Ook onze videograaf Rotterdam kan hier uitstekend gebruik van maken om de sfeer in uw video nog mooier te maken.

Verder is de zaal deels bekroond met kristallen kroonluchters, erg toepasselijk bij de naam van de zaal: The Crown

Ook bij zeer uitgebreide bruiloften is deze trouwzaal in Rotterdam een uitstekende optie. De capaciteit is geschikt tot 900 personen, wat deze trouwzaal één van de grotere evenementenruimtes maakt van Nederland.

Verder heeft ook The Crown net zoals vele andere trouwzalen uit dit rijtje een eigen parkeerterrein. Dit zorgt niet alleen dat u veel makkelijker een parkeerplaats kunt vinden, maar ook dat u geen parkeerkosten hoeft te betalen. Ook voor uw gasten is dit een erg prettig pluspunt.

Trouwzaal The Crown bevat daarnaast ook een ruime bruidskamer, een ontvangstruimte, een speelruimte voor de kinderen en een gebedsruimte voor de gelovigen. Uiteraard is er ook een geluidssysteem aanwezig waar u tijdens uw bruiloft gebruik van kunt maken.

Voor wie de zaal voor het afhuren graag nog even komt bekijken is er ook de mogelijkheid een rondleiding aan te vragen. Trouwzaal The Crown krijgt gemiddeld 4,3 sterren uit bijna 300 klantbeoordeligen.

3. Trouwzaal Diamond Plaza

Diamond Plaza Rotterdam is de volgende trouwzaal uit dit rijtje. Een groot voordeel van Diamond Plaza is dat er niet 1, maar 2 trouwzalen zijn in 1 gebouw.

U kunt zelf op basis van de grootte van uw bruiloft kiezen welke zaal u het liefst huurt.

De kleine zaal genaamd ‘Emerald’ biedt plek voor zo’n 200 gasten.

De grote zaal heeft een capaciteit van maximaal 800 gasten. Aan zitplaatsen is in de grote zaal dus geen gebrek!

Een ander mooi voordeel van deze trouwzaal is het feit dat u zelf kunt kiezen wat voor soort catering u wilt. Er kan catering geleverd worden met gerechten uit diverse culturen.

Voordat u de zaal huurt kunt u hierover in overleg met de zaal een beslissing nemen. Met name Turkse, Surinaamse en Marokkaanse gerechten behoren tot de populaire keuzes. 

Verder wordt binnen Trouwzaal Diamond Plaza de sfeer uniek versterkt door de paarse sfeerverlichtingen in de zaal. Het geluidssysteem zit bij de zaal inbegrepen.

Parkeergelegenheid is ook aanwezig, maar tot 18:00 doordeweeks is het wel betaald parkeren. Heeft u een bruiloft na 18:00? Dan kunt u gratis parkeren nabij de trouwzaal.

Uit ruim 200 klantbeoordelingen krijgt Diamond Plaza gemiddeld 3,9 sterren.

Een trouwvideo laten maken of voor uw verlovingsfeest een cameraman inhuren kan ook prima in Diamond Plaza! Een ideale zaal voor een prachtige videoproductie!

4. Trouwzaal Het Paleis

Tussen de beste trouwzalen omgeving Rotterdam kon Het Paleis niet ontbreken. Het Paleis is voor velen een geweldige zaal. Met unieke ‘paleisachtige’ decoraties onderscheidt Het Paleis zich van veel andere zalen. Ook deze trouwzaal heeft niet 1, maar meerdere zalen beschikbaar.

Daarnaast is er een erg ruime kamer beschikbaar waar de bruid zich kan klaarmaken voordat de bruiloft begint. Zelfs deze ruimte is ondanks dat er niet veel mensen zullen komen erg uniek en paleisachtig ontworpen.

Verder heeft ook deze trouwzaal ruime parkeermogelijkheden.

In totaal is er in de zalen plek voor maximaal 800 gasten.

Van binnen is de trouwzaal zeker 6 meter hoog, wat zorgt voor een bijzondere ervaring. De kroonluchters en de sfeerverlichting in de zaal dragen tevens bij aan een geweldige sfeer.

Overigens is ook Het Paleis ideaal voor een trouwvideo laten maken. Er ontbreken geen details en onze cameramannen hebben genoeg ruimte om te bewegen zonder u te belemmeren.

De geluidsinstallatie, maar ook een beamer zitten bij het pakket inbegrepen net zoals de catering. Indien u andere bijzondere extra’s wilt kunt u dit in overleg met de zaal regelen.

Het Paleis biedt de mogelijkheid via de website in 1 oogopslag de beschikbaarheid te bekijken. Dit kan het voor u erg eenvoudig maken om te kijken of er op de dag van uw bruiloft plek is. Ook kan er online direct een offerte worden aangevraagd. U kunt zelf kiezen uit de kleine zaal of de grote zaal. Het Paleis krijgt als trouwzaal gemiddeld 4,2 sterren uit ruim 600 beoordelingen.

Zodra de datum van uw trouwerij bekend is kunt u ook meteen een trouwvideo laten maken pakket bij ons aanvragen! Als extraatje kunt u hierbij zwart wit fotografie afnemen naast de normale fotografie.

5. Diva Party Centre

De laatste trouwzaal uit de omgeving van Rotterdam is in dit rijtje Diva Party Centre. Diva Party Centre omschrijft zichzelf als een warme en exclusieve feestzaal. Ook deze zaal biedt erg ruime mogelijkheden.

Net zoals een aantal andere trouwzalen in Rotterdam uit dit rijtje, kunt u ook bij Diva zelf kiezen wat voor catering u wilt gedurende uw trouwerij.

Er zijn genoeg accomodaties beschikbaar en de sfeer in de zaal is geweldig als u gaat trouwen.

De zaal biedt ondergronds parkeergelegenheid voor 30 auto’s, maar daarnaast is er om de zaal heen ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

Voor de kinderen is er een aparte speelruimte.

Ook de bruidskamer is goed uitgerust. Zo is er bijvoorbeeld een grote spiegel aanwezig zodat de bruid haar voorbereidingen optimaal kan treffen. Daarnaast kan er vanaf de bruidskamer live worden meegekeken met de trouwzaal.

Verder biedt Diva Party Centre de mogelijkheid vrouwen en mannen gescheiden in zalen te plaatsen voor degenen die dat liever hebben.

Ook zijn er aparte gebedsruimten beschikbaar voor gelovige bezoekers.

Lees ook: Originele video boodschap maken of huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew

Kortom, tal van mogelijkheden in Rotterdam en omstreken als het gaat om een mooie trouwzaal! Wilt u meer informatie over het inhuren van onze filmcrew voor uw trouwvideo? Lees dan even het artikel trouwvideo laten maken of neem direct contact met ons op!

Trouwzalen omgeving Rotterdam
Loading...