fbpx

Trouwvideo laten maken

Trouwvideo laten maken

Een trouwvideo laten maken kan een ideale optie zijn als u een waardevol moment wilt bewaren. Trouwfilmpjes zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het zou best kunnen dat u tijdens het scrollen op internet uitgebreide trouwvideo’s voorbij heeft zien komen. Bijvoorbeeld een Turkse bruiloft of een Marokkaanse bruiloft. Deze bruiloften zijn vaak zeer uitgebreid. Er komt dan ook vaak een videograaf bij kijken die de avond vastlegt. Omdat deze avonden en dagen vaak zeer uitgebreid zijn, is het begrijpelijk dat de videograaf bruiloft goedkoop moet zijn. Wij van BEKA Media filmen uw huwelijk graag voor vlijmscherpe prijzen!

Uiteraard zijn er talloze manieren waarop u kunt trouwen. Trouwen in het bos is bijvoorbeeld een leuk idee, maar ook in een Turkse Bruiloft zaal is een populaire optie. Vaak worden er bij bruiloften ook mooie auto’s gehuurd. U ziet bijvoorbeeld dat mensen een Limousine huren Rotterdam of een Porsche huren. Het bruidspaar wordt hier dan mee vervoerd. Een drone huren met piloot om dit zo mooi mogelijk vast te leggen is hierbij ook een leuke optie. Uiteindelijk komt het paar aan op de locatie van de bruiloft. In Rotterdam wordt een bruiloft vaak gehouden bij zalen zoals The Crown Rotterdam. In de trouwvideo ziet u natuurlijk hoe het bruidspaar aankomt bij bijvoorbeeld The Crown Rotterdam. De manier waarop ze binnenkomen, iets eten, taart snijden etc. Een cameraman inhuren om deze hele avond vast te leggen zorgt dus dat u later een geweldige herinnering heeft. 

Alle belangrijke momenten worden op beeld gezet. In trouwfilmpjes is het heel belangrijk dat de kwaliteit van de video hoog is. Daarom filmt BEKA Media altijd in 4K resolutie. Dit zorgt ervoor dat de waardevolle momenten zo mooi mogelijk opgeslagen worden. Bij een 4K video ziet alles er veel echter, cinematischer en mooier uit. Ook als u kiest voor een drone huren met piloot krijgt u vloeiende 4K beelden vanuit de lucht. 

Trouwfilmpjes laten maken

Een videograaf bruiloft goedkoop is als u gaat trouwen natuurlijk wat u zoekt. BEKA Media levert 4K video trouwfilmpjes met de mooiste beelden vanuit de lucht en vanaf de grond. Als gaat trouwen in het bos of bij een Turkse bruiloft zaal is het natuurlijk prachtig om 4K video beeld vanuit de lucht te hebben. Door middel van een drone kunnen wij ook de luxe auto’s waarmee het bruidspaar naar de Marokkaanse of Turkse bruiloft zaal gaan goed filmen. Een videograaf bruiloft goedkoop vinden kan soms wel wat lastig zijn, maar BEKA Media probeert altijd klanten tegemoet te komen qua budget. Wij passen ons aan naar uw wensen en we voegen alle creativiteit toe om een mooie video voor u te maken. 

Een cameraman huren of onze volledige filmploeg huren voor uw bruiloft, of heeft u andere vragen over een trouwvideo laten maken? Neem meteen contact met ons op!

Loading...