Trouwvideo laten maken? Wij bieden u den scherpste prijzen en uiteraard de beste kwaliteit! Uw bruiloft gefilmd, gefotografeerd en uiteraard
gemonteerd. Lees vooral op uw gemak verder en bekijk onze trouwvideo pakketten. Ook het indienen van uw aanvraag is in een aantal
muisklikken gedaan!

Trouwvideo laten maken

vinkje Uw 4K trouwvideo op maat
vinkje Professionele video- en fotograven op locatie
vinkje Professionele videomontage en fotobewerking
vinkje Professionele kleurcorrectie
vinkje Geen voorrijkosten
vinkje Geen reiskosten
vinkje Geen parkeerkosten
Trouwvideo tarieven

Onze trouwvideo pakketten

Pakket op maat aanvragen

Wilt u ook voorafgaand aan de bruiloft opnames op een bijzondere locatie? Bv. trouwkleding in een park.

Wilt u alleen een trouwvideo of ook foto's?

Trouwvideo laten maken doet u bij BEKA Weddings


Altijd Gratis
Wijzigingen

BEKA WEDDINGS

Trouwvideo laten maken? Wij van BEKA Media bieden de beste kwaliteit/prijs verhouding! Een videograaf bruiloft goedkoop vindt u bij ons!

Meteen onze trouwvideo pakketten bekijken? Klik dan hier!

Een trouwvideo laten maken bij ons gaat met de beste kwaliteit en uiteraard naar uw wensen. Onze videospecialisten gebruiken alle nodige creativiteit bij het maken van uw trouwvideo en daarnaast bieden wij ook nog eens de meest voordelige prijzen!

Een trouwvideo laten maken heeft 1 belangrijk doel. Namelijk dat u achteraf een zodanig geweldige herinnering van uw dag heeft dat u de trouwerij bijna opnieuw beleeft!

Een trouwvideo laten maken is wat ons betreft op zo een speciale dag een absolute must! Het is de mooiste manier om terug te blikken op uw dag en u hoeft er zelf bijna niets voor te doen. Natuurlijk behalve het genieten van uw bruiloft!

Een videograaf bruiloft goedkoop klinkt gezien de ‘gemiddelde prijzen‘ best onrealistisch, maar door efficiënt te werk te gaan kunnen wij u zeker voorzien van een videograaf bruiloft goedkoop binnen uw eigen budget!

Daarnaast zult u vanzelf merken dat de prijzen die wij bieden lager dan gemiddeld zijn, maar dat onze kwaliteit en service van het hoogste niveau zijn!

Trouwvideo laten maken: pakketten & mogelijkheden

Stel, u wilt een trouwvideo laten maken, maar u weet nog niet wat voor soort pakket u wilt. Dan helpen wij u graag met onze opties!

Wij bieden in principe 2 mogelijkheden: Bij de eerste mogelijkheid kunt u kiezen uit onze 6 verschillende pakketten. Deze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld om u te voorzien van een videograaf op uw bruiloft, goedkoop en naar wens.

Er komen diverse combinaties voor in de pakketten. Zo kunt u bijvoorbeeld los een trouwvideo laten maken, maar u kunt hiernaast ook uw trouwfoto’s laten maken. Zwart wit fotografie is ook een mogelijkheid! Daarnaast bevatten sommige pakketten zelfs een drone piloot die zorgt dat er in uw video ook geweldige beelden vanuit de lucht voorkomen. Wanneer u kiest voor een pakket met drone beelden kunt u hierbij ook altijd gratis een luchtfoto laten maken.

Kortom, de 6 pakketten die wij bieden zijn op zich al best veelzijdig. Naast deze pakketten bieden wij echter ook de mogelijkheid een trouwvideo op maat te laten maken.

Trouwvideo laten maken op maat

Een trouwvideo laten maken op maat is dus de tweede mogelijkheid. Dit is bijvoorbeeld een goede optie als u zelf bijzondere wensen heeft. Wensen die zich niet in de 6 pakketten bevinden.

Om uw op maat gemaakte trouwvideo pakket aan te vragen kruist u bij onze pakketten de optie “Trouwvideo op maat” aan.

Onze pakketten zijn zeer voordelig en hebben een geweldige kwaliteit/prijs verhouding!

Op deze kwaliteit/prijs verhouding heeft u ook garantie als u ervoor kiest een trouwvideo op maat te laten maken.

Is uw budget beperkt? Dan kijken wij graag voor u wat er eventueel in uw budget zou passen en wat de mogelijkheden zijn.

Meer lezen over het onderwerp trouwvideo laten maken? Hoe het proces eruit ziet en wat voor soort trouwvideo’s wij voor u kunnen maken? Neem dan vooral de tijd om op uw gemak dit artikel door te kijken!

Heeft u helemaal geen behoefte aan meer informatie, maar wilt u direct te weten komen voor welk bedrag wij uw trouwvideo kunnen produceren? Klik dan hier om onze pakketten te bekijken of vraag dus een gratis offerte aan door op ” Trouwvideo op maat ” te klikken! Neem voor vragen gerust contact met ons op!


Altijd Gratis
Wijzigingen

Trouwvideo laten maken, hoe werkt het?

Een trouwvideo laten maken kan op verschillende manieren. Als bedrijf zijnde bieden wij dan ook diverse mogelijkheden.

Wanneer u een trouwvideo wilt laten maken hoeft u hier zelf in principe niet veel voor te doen. Als wij eenmaal een akkoord hebben bereikt is het voor ons een kwestie van voorbereiden en op de dag van de bruiloft natuurlijk alle nodige beelden maken.

Hieronder gaan we toch nog even kort in op iedere stap in het proces. Vanaf het moment dat we een akkoord hebben bereikt tot aan het moment dat u uw trouwvideo geleverd krijgt.

Trouwvideo laten maken: de eerste stap

U wilt een trouwvideo laten maken en de datum van uw bruiloft is inmiddels ook al bekend. Dan is in principe de eerste stap die u vanuit uw kant zou moeten ondernemen het aanvragen van één van onze pakketten of een gratis offerte. Wanneer u een pakket of offerte aanvraagt zit u niet meteen aan iets vast! U dient enkel uw aanvraag in. 

Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Dit doen wij door u als eerst per email een offerte op te sturen en u vervolgens te bellen om deze offerte met u door te nemen. Als u één van onze standaard pakketten heeft uitgekozen zult u dit bedrag en alles wat in dit pakket zit in de offerte terugvinden. Als u een op maat gemaakte offerte heeft aangevraagd zullen wij een prijs maken op basis van uw eigen wensen.

Ruim voordat uw bruiloft plaatsvindt hebben wij als het goed is al een akkoord met u bereikt. Wanneer dit het geval is plannen wij u in voor op de juiste datum. Hierdoor heeft u de garantie dat onze videograaf (en eventueel fotograaf) op de aangevraagde datum aanwezig zal zijn op uw trouwfeest. 

Heeft u nog geen trouwzaal gevonden? Neem dan vooral eerst even een kijkje in onze top 5 trouwzalen Rotterdam en omgeving. Het is geen probleem als u op het moment van de boeking nog niet weet in welke zaal de bruiloft plaats zal vinden.

Onze voorbereidingen

Nadat de datum vast staat stellen wij afhankelijk van uw wensen vast met hoeveel crewleden onze filmploeg op uw bruiloft aanwezig zal zijn. Heeft u alleen onze cameraman ingehuurd? Of wilt u ook foto’s laten maken gedurende de bruiloft?

Wilt u in de uren voor de bruiloft ook al beelden laten maken en misschien zelfs een drone piloot huren? Al deze zaken spelen mee in de voorbereidingen die wij zullen treffen. Wilt u naast gewone fotografie ook zwart wit fotografie? Dan kunt u dit gerust aangeven

Foto’s worden pas tijdens de bewerking zwart wit gemaakt. Het is dus ook geen probleem als u dit pas na de opnames aangeeft.

Naast dat wij van te voren zorgen voor de juiste crewleden, zorgen wij ook voor de juiste apparatuur. Wij kiezen onze filmapparatuur zorgvuldig uit op basis van de video die we voor u gaan produceren!

Een trouwvideo laten maken moet met de beste kwaliteit gebeuren en juist daarom is een goede voorbereiding van groot belang. Zelf hoeft u zich hierover uiteraard helemaal geen zorgen te maken! De voorbereiding is helemaal aan ons!

Een videograaf bruiloft goedkoop betekent zeker niet dat de video van lagere kwaliteit zal zijn! Het betekent enkel dat wij u tegemoet kunnen komen in budget en voordeligere prijzen kunnen bieden door efficiënt te werk te gaan!

Trouwvideo opnames

Een trouwvideo laten maken kan natuurlijk niet zonder het belangrijkste deel: De opnames. Zonder beelden van de dag of de avond hebben we natuurlijk niets. Gedurende de bruiloft neemt onze filmploeg uitgebreid de tijd om alles goed op beeld te brengen en geen moment te missen.

Hoe de opnames van uw bruiloft er exact uit zullen zien hangt maar net af van de soort trouwvideo die u wilt laten maken. Later in dit artikel gaan we dan ook kort in op de diverse soorten trouwvideo’s. 

Op de dag van uw bruiloft wordt alles volledig in 4K kwaliteit gefilmd door onze cameraman. In de meeste gevallen zijn wij gedurende de volledige bruiloft aanwezig. Op deze manier kunnen wij immers de meest complete en de beste trouwvideo voor u produceren. 

Als u bij ons een trouwvideo laat maken is het over het algemeen zo dat de trouwzaal voordat de gasten binnenkomen even los wordt gefilmd. De details, de eventuele namen die er staan en de andere decoraties kunnen uw trouwvideo een stuk mooier maken. Deze extra shots vallen uiteraard in het pakket. 

Vervolgens leggen wij de binnenkomst van de gasten vast. Als u bij uw trouwvideo ook onze drone piloot heeft ingehuurd dan is de kans groot dat de gasten buiten vanuit de lucht en tijdens hun binnenkomst worden gefilmd. Indien u speciale wensen heeft zoals gasten die extra vaak in beeld mogen komen horen wij dit uiteraard ook graag van u.

Verder kunt u gedurende de avond natuurlijk gewoon uw gang gaan en zult u geen last hebben van onze filmploeg. Wij zorgen zelf dat alle belangrijke momenten goed op beeld staan om u uiteindelijk een geweldige herinnering van deze dag te bezorgen.

Een trouwvideo laten maken moet uw avond niet belemmeren, maar alleen een mooie herinnering opleveren!

Na de opnames

Een video laten maken kan natuurlijk niet zonder de videomontage. Dit geldt uiteraard ook bij bruiloftsvideo’s.

Nadat wij uw bruiloft hebben gefilmd vindt natuurlijk de edit plaats. De edit is het gedeelte van een videoproductie waar in de meeste gevallen het grootste gedeelte van de uren in zit. Alle beelden worden door onze video editor netjes gesorteerd en uiteindelijk wordt er een vloeiend geheel van uw avond gecreëerd.

Hoelang uw trouwvideo zou moeten duren kunt u zelf bij ons aangeven. Mocht u hierin geen voorkeur hebben dan leveren wij standaard 1 uitgebreide trouwfilm en 1 verkorte versie met de belangrijkste hoogtepunten. 

Verder horen wij het ook graag van u als u een voorkeur heeft wat betreft het muziekje dat onder uw video zo nu en dan te horen is.

Na de edit vindt de kers op de taart plaats. Namelijk de kleurcorrectie. Kleurcorrectie is in de filmwereld van cruciaal belang om de juiste sfeer naar voren te kunnen brengen in een video.

Uw trouwfilm wordt uiteindelijk in 4K kwaliteit geleverd. Voor het proces van de edit hanteren wij gemiddeld een levertijd van maximaal 2 weken. Heeft u de video eerder nodig? Dan kan er ook gekozen worden voor een spoedopdracht.

Trouwvideo laten maken op verschillende manieren

Een trouwvideo laten maken is natuurlijk simpeler gezegd dan gedaan. Onze videospecialisten zullen uiteindelijk zorgen dat u aan het einde van de rit beschikt over een prachtige video naar uw wensen en met onze creativiteit.

Dit zegt echter nog lang niet alles. Er zijn immers talloze verschillende soorten trouwvideo’s. Zo wilt de ene persoon bepaalde extra’s wel in zijn of haar film terwijl de ander dat juist niet wilt.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden wat de verschillende soorten bruiloftsvideo’s betreft gaan wij hieronder in op een aantal opties & extra’s. Dit kan u inspiratie geven, maar het kan ook zo zijn dat u juist zelf specifieke wensen heeft. Die kunt u in dat geval uiteraard gerust aan ons doorgeven!

Trouwvideo laten maken met bruid ophalen

Hoe trouwerijen eruit zien verschilt met name per cultuur. Bepaalde culturen hechten meer waarde en vieren bruiloften over het algemeen uitgebreider dan andere culturen. Een traditie die in bepaalde specifieke culturen gebruikelijk is, is dan ook het ophalen van de bruid bij haar ouderlijke woning. Met name bij Turkse bruiloften is dit een gebruikelijke gewoonte.

Een mogelijkheid is dus dat uw video start met het gedeelte waarbij de bruid wordt opgehaald. Met verschillende auto’s achter elkaar wordt er gereden richting de trouwzaal.

Dit volledige proces kan in de trouwvideo getoond worden. In dat geval kiest u dus niet enkel voor beelden in de trouwzaal, maar echt vanaf het begin van het proces. Een luchtfoto laten maken aan onze drone piloot tijdens de stoet is hierbij ook een leuke extra mogelijkheid. Dit leidt niet tot extra kosten.

 Trouwvideo laten maken met shots vooraf

Een andere soort trouwvideo die vaak wordt gekozen is een type film waarbij de bruid en bruidegom voordat zij naar de trouwzaal gaan nog even samen zijn op een mooie locatie.

Dit kan als u een videograaf Rotterdam inhuurt bijvoorbeeld langs de Euromast, de Erasmusbrug of de SS Rotterdam. In Amsterdam is langs de grachten weer een erg populaire optie.

Hoe dan ook gaat het er bij deze optie om dat er mooie extra beelden van de bruid en bruidegom worden gemaakt. Deze beelden komen in de trouwfilm voor het moment dat zij de zaal betreden. In principe is dit dus een soort introductie. Wat ons betreft is dit dan ook een absolute aanrader om het eindresultaat nog mooier te maken.

De bruid en bruidegom die op een romantische locatie naar elkaar toelopen is een voorbeeld van een stuk film voordat zij de trouwzaal betreden. Dit gedeelte wordt niet alleen door onze cameraman, maar ook door onze drone piloot vastgelegd.

Bruiloft alleen filmen

Tot slot is het natuurlijk ook een mogelijkheid om enkel de bruiloft zelf te laten filmen. Voor veel mensen is dit al voldoende, maar uitgebreider kan natuurlijk altijd.

Daarnaast zijn de hierboven genoemde opties enkel voorbeelden van veel voorkomende keuzes. Uiteindelijk is de keuze bij uw trouwvideo natuurlijk volledig aan u! Wij voeren uw wensen uit en leveren uiteindelijk een video naar uw smaak.

Videograaf bruiloft goedkoop | onze prijzen & mogelijkheden

Een videograaf bruiloft goedkoop inhuren klinkt zoals gezegd voor velen onrealistisch, maar dit is zeker niet het geval!

Wij van BEKA Media bieden niet alleen een geweldige kwaliteit/prijs verhouding, maar we kijken ook graag met u mee naar het bedrag dat u wilt uitgeven en wat hierin zou passen!

Een videograaf bruiloft goedkoop op uw trouwfeest krijgen is een mogelijkheid die wij bieden door efficiënt te werk te gaan.

Een trouwvideo laten maken moet immers voor een ieder toegankelijk zijn!

Een trouwvideograaf (en eventueel fotograaf) kost over het algemeen aardig wat. Niet gek ook als we kijken naar het gigantisch aantal uren dat bijvoorbeeld in de montage van een productie zit. Daarnaast wordt er gedurende een bruiloft ook gefilmd met relatief duur filmapparatuur om te zorgen voor de goede kwaliteit.

Wij bieden deze uitstekende 4K kwaliteit, maar dan ook betaalbaar als u geen duizenden euro’s wilt uitgeven! Door bij onze pakketten te klikken op “Trouwvideo op maat” kunt u binnen maximaal 1 werkdag de prijs te weten komen van uw specifieke trouwvideo.

Bij uw aanvraag kunt u ook gerust uw maximale budget aangeven zodat wij (indien nodig) hier rekening mee kunnen houden.

Videograaf bruiloft goedkoop voor korte opnames

Een videograaf bruiloft goedkoop inhuren voor slechts een aantal uur is bij ons ook mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld geen erg uitgebreide bruiloft maar enkel een etentje van een paar uur? Dan is het ‘basis pakket’ misschien wel iets voor u.

Zoals gezegd verschilt het per persoon, maar ook per cultuur hoe uitgebreid trouwfeesten worden gevierd. Het basispakket is hierbij speciaal samengesteld voor de minder uitgebreide bruiloften.

Een trouwvideo laten maken is ook bij de minst uitgebreide bruiloften mogelijk. Het kan zijn dat de video wat korter zal duren, maar wij bieden u altijd een mogelijkheid!

Onze 6 efficiënte bruiloftsvideo pakketten zijn ook hieronder te vinden! Deze pakketten zijn zeer compleet en bevatten alles wat nodig is.

Geen reiskosten, geen voorrijkosten en ook geen parkeerkosten die voor uw rekening komen! Al deze zaken zijn voor onze rekening en u betaalt enkel het totaalpakket dat all inclusive is. Wij bieden u de meest voordelige prijzen!

Een goedkope bruiloft videograaf kan best lastig te vinden zijn, maar wij kunnen u in ieder geval garanderen dat de prijzen hierboven een kwaliteit/prijs verhouding hebben die u niet snel terug zult zien!

Zou dit nog goedkoper kunnen? Ja zeker. Er zullen vast en zeker ook mogelijkheden voor nog ‘lagere prijzen’. Het pakket zal in dat geval echter een stuk minder compleet zijn.

Nu één van de bovenstaande pakketten kopen en uw boeking bevestigen? Neem dan meteen contact met ons op of dien uw aanvraag in! Dit kan via de mail of telefonisch!

Videograaf bruiloft Rotterdam

Als videograaf bruiloft Rotterdam zijn wij van BEKA Media het meest actief. Het is algemeen bekend dat BEKA Media gevestigd zit in Rotterdam, maar videoproducties levert door heel Nederland. De bruiloften waar wij het vaakst staan zijn echter wel in Rotterdam en omstreken.

Als videograaf bruiloft Rotterdam filmen wij trouwfeesten in diverse trouwzalen. Rotterdam zelf staat dan ook bekend om meerdere grote trouwzalen.

The Crown en Schalmei zijn hier goede voorbeelden van. In het artikel de 5 mooiste trouwzalen gaan we verder in op trouwzalen die aanraders zijn. 

Van zeer uitgebreide trouwvideo’s tot aan minder uitgebreide trouwvideo’s, in deze zalen worden ze op diverse manieren gefilmd. Tevens zijn deze zalen geschikt voor bruiloftsvideo’s. 

Beelden in Rotterdam voor de bruiloft

Zoals we hebben behandeld bij het kopje ’trouwvideo laten maken met shots vooraf’ is één van de populaire opties het laten maken van beelden voor de bruiloft. Dit kunnen beelden zijn op mooie locaties waar niet alleen onze cameraman zelf, maar ook onze drone piloot beelden en luchtfoto’s maakt. 

Hieronder een aantal locaties waar onze videograaf voor uw bruiloft in Rotterdam wat extra beelden kan maken om uw video een stuk spectaculairder te maken!

1. SS Rotterdam
2. Euromast
3. Erasmusbrug
4. Hofplein
5. Zuiderpark

Wij hopen dat u inspiratie heeft kunnen halen uit dit artikel! Neem voor meer informatie over boekingen gerust contact met ons op!

Lees ook: Huwelijksaanzoek organisatie + filmcrew

Loading...