Tarieven

De tarieven van onze mediaproducties zijn afhankelijk van de situatie erg variërend. Hieronder vindt u enkele indicaties en pakketten. Benieuwd naar de kosten van uw eigen specifieke project? Vraag dan een gratis offerte aan!

Videoproductie tarieven

De prijzen van onze videoproducties worden gebaseerd op een aantal verschillende factoren. Allereerst speelt het aantal uur dat onze filmploeg moet filmen een rote rol. Het tijdsbestek dat onze video editor aan uw video zal besteden is de volgende factor. Ook speelt de videoapparatuur die wij voor uw productie nodig hebben een rol. Een cameraman inhuren kan los, maar in de meeste gevallen zijn er meerdere van onze specialisten aanwezig bij de opnames om voor het beste resultaat te zorgen. De beste prijs kunt u krijgen door een gratis offerte aan te vragen. Hieronder vindt u enkele specifieke pakketten. 

4K Camera
Laptop

Website tarieven

De prijs van uw website wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid tijd die onze web developer aan uw website kwijt is. Ook de prijs van uw website hangt af van een aantal factoren. Hierbij kunt u denken aan het aantal pagina’s, maar ook aan de hoeveelheid producten (als heet om een webshop gaat). Verder kunnen extra functionaliteiten ook leiden tot hogere kosten. Een webshop valt over het algemeen duurder uit dan een informatieve website. Ook bij websiteproducties geldt dat wij de beste prijzen op basis van uw wensen kunnen opmaken. Hieronder vindt u enkele specifieke pakketten. 

Kleurcorrectie tarieven

Wanneer u een video aan ons laat maken zit de kleurcorrectie hier standaard bij. Dit valt onder de videomontage prijs. U kunt echter ook losse kleurcorrecties als dienst van ons afnemen. De prijs van kleurcorrectie dienstren worden berekend per foto of videofragment. Hieronder vindt u enkele pakketten die wij voor mooie prijzen aanbieden. Meer te weten komen over kleurcorrectie en de effecten ervan? Lees dan ons artikel over kleurcorrectie

Premiere Pro
Mediaproducties Tarieven

Logo- en huisstijl tarieven

Logo’s en huisstijlen produceren wij ook met een zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Ook hierbij kunt u voor uw specifieke wens uiteraard een offerte aanvragen, maar bij deze diensten is de kans een stuk groter dat u er met de pakketten alleen al uitkomt. Hieronder vindt u enkele van onze pakketten. Meteen uw dienst bij ons afnemen? Neem dan contact op en wij zorgen dat u binnen de kortste keren de aangevraagde producties binnenkrijgt!

Luxe pakketten

Abonnementen

Prijzen zijn excl. BTW.

Loading...