fbpx

Tarieven

Wij als BEKA Media zijn gespecialiseerd in verschillende diensten. Bent u geïnteresseerd in een dienst maar weet u nog niet wat het kost? Lees er hieronder dan meer over! Bedrijfsfilm tarieven en de tarieven van onze andere diensten kunnen enorm variëren. De prijzen hieronder zijn echter slechts indicaties voor basispakketten. Om de juiste op maat gemaakte prijs te krijgen is de beste optie echter om contact met ons op te nemen. Ook kunt u een vrijblijvend offerte aanvragen! 

Video tarieven

Bedrijfsfilm tarieven en de prijzen van al onze andere soorten video’s kunnen enorm variëren. Over het algemeen worden de bedrijfsfilm tarieven en alle andere prijzen gebaseerd op een aantal factoren. Hieronder valt de apparatuur dat onze cameraploeg nodig heeft, de tijd die er in uw productie gaat en de locatie(s) waar gefilmd moet worden. Hieronder vindt u enkele pakketten die wij voor mooie prijzen aanbieden. 

4K Camera
Laptop

Website tarieven

De prijs van uw website wordt voornamelijk bepaald door de hoeveelheid tijd die onze web developer aan uw website kwijt is. De prijs van uw website hangt af van een aantal factoren. Daarbij kunt u denken aan het aantal pagina’s, de hoeveelheid foto’s en video’s en teksten die er op uw website moeten komen. Bij een webshop laten maken speelt de hoeveelheid producten echter ook een rol in de prijsbepaling. Een webshop laten maken valt over het algemeen duurder uit dan een informatieve website. Hieronder vindt u enkele pakketten die wij voor mooie prijzen aanbieden.

Kleurcorrectie tarieven

Wanneer u een video aan ons laat maken zit de kleurcorrectie hier standaard bij. Dit valt onder de videomontage prijs. U kunt echter ook losse kleurcorrecties als dienst van ons afnemen. Onze cameraploeg filmt met dusdanig apparatuur dat de kleuren bij de montage erg levend gemaakt kunnen worden. Hierbij wordt de prijs berekent per foto of videofragment die u wilt kleurcorrecten. Hieronder vindt u enkele pakketten die wij voor mooie prijzen aanbieden.

Premiere Pro
Voice-Over

Voice-Over tarieven

De voice-over tarieven hangen heel erg af van hoelang de tekst is die onze voice-over moet inspreken. Bij een lange tekst valt deze prijs uiteraard wat hoger uit dan bij een aantal zinnen. Verder worden voice-over tarieven vastgesteld op basis van de uiting. Voorbeelden van uitingen zijn een goed doel of een reclame. In een videopakket kunt u er ook voor kiezen om de voice-over erbij te krijgen. Losse voice-overs kunnen ook worden aangevraagd, maar de voice-over tarieven kunnen dan wel wat hoger liggen. Hieronder vindt u enkele pakketten waar voice-overs bij zitten, maar u vindt ook de losse voice-over tarieven

Voice-over Pakketten binnenkort beschikbaar

Luxe pakketten

Abonnementen

Prijzen zijn excl. BTW.

Loading...