fbpx

Social media bijhouden

Social Media

Waarom is een promotievideo ideaal voor social media?

Een promotievideo laten maken is de ideale manier om uw social media op te vullen. Voor bedrijven die meer klanten willen en hun klanten willen behouden is social media erg belangrijk. Een promotievideo is voor uw social media vaak de ideale keuze. Op verschillende manieren kunt u een social media pagina opvullen zodat mensen er geïnteresseerd in blijven. Het opvullen van de pagina doet u om uw klanten te behouden. Ook kunt u hiermee uw volgers informeren wat betreft nieuwe diensten of verbeterde diensten. Tegelijkertijd helpt dit ook nog eens om nieuwe klanten binnen te halen. U kunt buiten uw diensten promoten ook uw producten of een goed doel promoten. Ook het aannemen van de rol van een influenceer op social media is een goede keuze.

Een promotievideo is bruikbaar op diverse social media platformen. Het is dan ook mogelijk uw social media bij te houden via verschillende internet platformen. Uiteraard heeft u ook de optie alleen via Instagram te posten of alleen via Facebook. Het is echter beter om te focussen op alle social media platformen. Hierbij kunt u denken aan Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter etc. U zult namelijk nooit uw doelgroep op slechts één internet platform vinden. Daarom is het verstandig om social media op zoveel mogelijk platformen te gebruiken voor uw bedrijf. 

Waarom volgers behouden?

Mond op mond reclame is de beste marketing die er bestaat. Deze marketing kunt u onder andere realiseren door uw volgers te behouden op social media. Mensen die uw account volgen wilt u natuurlijk niet kwijt. Uw volgers kunnen weer zorgen voor andere volgers en ook voor klanten. U wilt niet dat u nieuwe volgers krijgt, maar uw oude verliest. Op deze manier blijft u immers op dezelfde lijn. Wanneer u echter nieuwe volgers krijgt, maar uw oude ook behoud, zal er een stijgende lijn zijn.

Hoe volgers behouden?

Uw volgers behouden gaat makkelijk door uw social media bij te houden. Hoe kunt u dit dan het best doen? Hier heeft BEKA Media genoeg manieren voor. Er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld een videoproductie of website productie aan te vragen voor uw bedrijf. Met de 4K video kwaliteit die BEKA Media gebruikt voor een promotievideo kunt u veel doen. Een maandelijks bedrag betalen voor een wekelijkse 4k video is een goede optie. Met wekelijkse video’s zoals een promotievideo kunt u ervoor zorgen dat uw volgers geïnteresseerd blijven in wat u te bieden heeft. Met een promotievideo kunt u ook wekelijks uw bedrijf, product of goed doel promoten. Om simpelweg uw volgers te behouden is een wekelijkse post een aanrader. Uw volgers aandacht geven, een goede service bieden etc. Indien er hulp nodig is bij het behouden en uitbreiden van uw volgers, dan bent u bij BEKA Media zeker bij het juiste adres! 

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Ook kunt u telefonisch met een media expert van ons spreken. Uw eigen promotievideo of bedrijfsfilm laten maken? Vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. De mogelijkheden zijn erg divers bij ons! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm maken met drone. Uw wens is onze taak!

Loading...