fbpx
Referenties

Videograaf gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U wilt natuurlijk een bedrijf dat haar klanten ten alle tijden op nummer 1 zet en tevreden stelt. Hieronder vindt u enkele referenties van onze klanten. 

{

BEKA Media heeft mijn website precies gemaakt hoe ik het wil hebben. Ze hebben voor mij werk op maat geleverd en ook nog in een korte tijd. Ik ben het bedrijf dankbaar en zou het aan iedereen aanraden.

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

{

De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!

NedCap Reclame

Adem

{

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

Videograaf gezocht

Cleanwynd Nederland

Ibrahim 

Videograaf gezocht

NedCap Reclame

Adem

Videograaf gezocht

Motorrijschool Hallo Moto

Ersan

{

Ik kon flexibel met BEKA Media communiceren over wat ik wou en wat haalbaar was. Ze gaven me netjes een terugkoppeling over de stand van zaken zodat ik goed op de hoogte was, ik was zeer tevreden met het eindresultaat.

Ruwe Diamant Award

Reggery 

{

Wij als Stichting JOZ hebben een fantastische ervaring gehad met de mannen van BEKA Media. Ze hebben oog voor detail, zijn creatief en flexibel. Daarnaast geven ze de klant hun volle focus. Een enorme aanrader!

Stichting JOZ

Saif

{

Top services goed beeldkwaliteit en mooie eind content. Zeer professioneel!

Krajicek Foundation

Mohammed 

Videograaf gezocht

Ruwe Diamant Award

Reggery 

Videograaf gezocht

Stichting JOZ

Saif

Videograaf gezocht

Krajicek Foundation

Mohammed 

{
Echt klasse! Ik ben zeer tevreden met de uiteindelijke opnames, waar o.a. muziek, overgangen en ondersteunende teksten in gemonteerd zijn. Alles super professioneel. BEKA Media is een aanrader en Kaan een absolute topper!

Uw Culinaire Avond

Fred

{

Heel prettig om samen te werken met BEKA Media filmpjes worden naar wens gemaakt!

Pethuis

Cetin

{

De samenwerking was heel prettig. Altijd heel netjes op tijd en kwaliteit prijs verhouding is ook top. Altijd een luisterend oor, wat heel fijn werken was!

Talenten Van Morgen

Zakaria

Videograaf gezocht

Uw Culinaire Avond

Fred

Videograaf gezocht

Pethuis

Cetin

Videograaf gezocht

Talenten van Morgen

Zakaria

{
Ik wil nogmaals BEKA Media super erg bedanken voor de medewerking met ons!! Top kwaliteit geleverd, kon niet beter dan dit.. Onze huwelijksaanzoek video ziet er prachtig uit! Jullie zijn echt een aanrader dit zal ik ook overall mee nemen!!
Huwelijksaanzoek

Celal & Esma

Esma

{

Toen ik Kaan en Berke ontving op de draaidag vond ik hun energie en professionaliteit gewoon echt heel prettig! Hoe ze communiceren, en in the flow gingen van het script en de omgang met kinderen die moesten figureren in de video!
Het was echt een onvergetelijke dag voor de kinderen en voor mij!
Het resultaat: Verbluffend!!

Logo laten maken

Interactive Oost

Marjon

{

Er was sprake van een topservice. Het bedrijf heeft goed werk geleverd aan ons als zorgcentrum.

AZ Multizorg

AZ Multizorg

Samira

Huwelijksaanzoek

Celal & Esma

Esma

Logo laten maken

Interactive Oost

Marjon

AZ Multizorg

AZ Multizorg

Samira

De referenties hierboven zijn volledig naar eerlijkheid geschreven door onze klanten. Uiteraard staan niet alle referenties hierboven en schrijft ook niet iedere tevreden klant een referentie. Wel kunnen de teksten van deze tevreden klanten u een beeld geven van de waarde die BEKA Media hecht aan klanttevredenheid. Het komt dan ook vaak voor dat er een videograaf gezocht wordt, maar dat uiteindelijk de klant meer diensten bij ons afneemt dan enkel een videoproductie. Klanten die ontevreden bij ons vertrekken voorkomen wij kosten wat het kost! 

Videograaf gezocht, hoe zorgen wij voor klanttevredenheid?

Klanttevredenheid staat op nummer 1, maar hoe zorgen wij er eigenlijk voor dat onze klanten tevreden gesteld worden? Hiervoor zijn diverse factoren erg belangrijk. Allereerst luisteren wij goed naar de wens van de klant. Op deze manier komen wij erachter wat u precies wilt. Vervolgens maken wij duidelijke afspraken. Wij doen er ten alle tijden alles aan om u tegemoet te komen. Niet alleen met de diensten, maar ook in de prijs. Zo zijn wij bij beperkte budgetten ook in staat binnen uw budget te werken. Ook zijn onze specialisten altijd bereid iedere klant uitgebreid te woord te staan. Ook zijn onze klanten altijd welkom op de koffie bij ons op kantoor!

Wat na de productie?

Na afloop van de productie heeft iedere klant de kans om wijzigingen door te geven. Stel dat u bijvoorbeeld een bepaald beeld uit uw video wilt verwijderen, dan kunt u dit gerust aangeven. Wij vragen onze klanten de wijzigingen in een mail naar ons op te sturen. Vervolgens gaan wij hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Wijzigingen zijn vaak snel af. 

Onze belangrijkste prioritieit is het leveren van topkwaliteit. Mede doordat wij onze klanten nooit teleurstellen, komen klanten altijd bij ons terug. Wij doen er immers alles aan om door te gaan tot u tevreden bent! 

Voor alle vragen kunt u gerust contact met ons opnemen! Ook kunt u een gratis offerte aanvragen

Loading...