fbpx

Reclame maken voor uw bedrijf, wat zijn de beste manieren?

Reclame Maken

Reclame maken en uw bedrijf promoten zijn een vak apart. Het is voor vrijwel ieder bedrijf belangrijk om deze zaken zo goed en zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Uw bedrijf promoten kan op veel verschillende manieren. Welke manier voor u het handigst is hangt af van uw situatie. Allereerst is het sowieso belangrijk dat uw onderneming is voorzien van een website. Daarnaast is het goed gebruiken van social media ook zeer belangrijk. 

Online vindbaarheid

Wanneer u kiest voor reclame maken voor uw bedrijf, dan is de kans groot dat u uw online vindbaarheid wilt verbeteren. In deze tijdperk is online vindbaarheid één van de belangrijkste zaken. Het overgrote deel van uw doelgroep zoekt u waarschijnlijk via social media en zoekmachines. Online vindbaarheid op social media en via zoekmachines valt dan ook in 2 aparte categorieën te verdelen. Om alles duidelijk te maken vertellen we hieronder meer over beide categorieën.  

Reclame maken op social media

Reclame maken op social media kan op verschillende manieren. Een promotievideo laten maken behoort tot de manieren die het best werkt. Een bedrijfsfilm maken met drone is vaak een ideale optie als u een video wilt waarmee u de aandacht trekt. Het is de bedoeling dat u ervoor zorgt dat uw volgers actief zijn. Wanneer u kiest voor een pakkende promotievideo met uw diensten of producten kan dit de interesse van uw volgers trekken. Dit is een goede vorm van éénmalig reclame maken. Wat echter op de lange termijn veel beter kan werken is het gebruik maken van een wekelijkse promotievideo. Uw kijkers verwachten dan iedere week iets tofs met betrekking tot uw onderneming. In het begin kan het zo zijn dat het slechts een wekelijkse video is voor de meesten, maar na een tijdje gaat uw bedrijf in het hoofd van de kijkers zitten.

Door de positieve kanten van uw onderneming continu op een unieke manier te tonen kunt u uw kijkers omtoveren tot klanten. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar wij helpen u hier graag bij! Onze specialisten en media expert weten als geen ander hoe we dit in uw situatie het best kunnen aanpakken.Ook kunt u onze abonnementen bekijken voor wekelijkse videoproducties. 

Uiteraard is reclame maken door middel van een promotievideo niet de enige manier op social media. Er zijn nog talloze andere manieren, maar ook hiermee kunnen we u op ieder vlak helpen. Influencer marketing is een voorbeeld van een reclamethode die vandaag de dag ook erg goed werkt.

Uw website en zoekmachines

De kans is zoals gezegd groot dat uw doelgroep u zoekt via zoekmachines. Om zo hoog mogelijk in de zoekmachines terecht te komen dienen we te werken aan uw SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Voordat we hier aankomen is het echter slim om eerst te zorgen voor een goede website.

Uw website is uw visitekaartje. Een website laten maken is een stap die u absoluut niet zou moeten overslaan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Shopify of WordPress website laten maken. Zodra een potentiële klant op uw website komt is de indruk die u hiermee wekt enorm belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw website netjes en professioneel is. Daarnaast bekijken wij uw website vanuit het oogpunt van de bezoeker. Dit houdt in dat we de website dusdanig produceren dat het zeer klantgericht is. Afhankelijk van de sector waar u zich in bevindt zullen wij kijken wat de beste opties zijn. Onze media expert kan u ook op dit vlak de nodige adviezen geven.

Reclame maken met goede marketing

Een promotievideo laten maken en een website laten maken zijn uiteraard niet de enige manieren van reclame maken. Wel zijn deze 2 manieren in vrijwel iedere situatie absolute aanraders. Daarnaast is het echter ook van belang uw marketing op orde te hebben. Een promotievideo laten maken kan bijvoorbeeld de eerste stap zijn. Als u enkel uw volgers wilt behouden is dit vaak ook voldoende. Indien u ook gaat voor nieuwe volgers is het echter wel belangrijk uw promotievideo van goede marketing te voorzien. Uiteraard staan wij ook hierbij voor u klaar. Niet alleen met uw social media, maar ook met andere zaken is het belangrijk dat u uw marketing op orde hebt. In welke marketingsoort u het meeste tijd en geld zou moeten stoppen hangt ook af van uw sector en situatie. Enkele voorbeelden van marketingmethodes zijn:

  • SEO (Hoger komen in zoekmachines door middel van keywords)
  • SEA (Hoger komen in zoekmachines door middel van advertenties)
  • Influencer Marketing
  • Social Media Advertenties (Facebook, Instagram etc.)
  • Offline marketing (flyers, reclameborden brochures etc.)

Deze methodes kunnen op zichzelf dan weer op veel verschillende manieren worden uitgevoerd.

Neem voor vrijblijvend advies over wat in uw situatie het beste is meteen vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u gratis een offerte aanvragen voor het laten maken van bijvoorbeeld uw website, bedrijfsfilm, animatievideo of nieuwe huisstijl. 

Loading...