Bedrijfsfilm – Woiss Meubel

De bedrijfsfilm van Woiss Meubel Breda is een goed voorbeeld van een bedrijfsfilm zonder voice-over. Het belangrijkste doel van de bedrijfsfilm was om aan klanten te laten zien wat voor soort meubels het bedrijf verkoopt. De type meubels zijn zoals in de video te zien is puur klassieke meubels. Dit trekt de ene doelgroep heel erg, maar de andere doelgroep juist totaal niet aan.

Woiss Meubel wilt met de bedrijfsfilm voorkomen dat mensen van verre afstanden de zaak komen bezoeken, terwijl zij bijvoorbeeld op zoek zijn naar moderne meubels. De potentiële bezoekers die klassieke meubels zoeken worden juist aangetrokken door de video. Het bedrijf heeft ons voor de videoproductie dan ook duidelijk het doel van de bedrijfsfilm verteld.

Bedrijfsfilm laten maken? Wij zorgen ervoor dat ook de juiste marketingtechnieken in uw bedrijfsfilm worden toegepast zodat u uw doel ermee kunt behalen!

Omdat er geen voice-over in de video wordt gebruikt hebben wij op een aantal momenten wat pluspunten door middel van titels in beeld gebracht.

Dit is een uitstekend alternatief voor een voice-over als u niet veel te vertellen heeft, maar met name beelden wilt laten zien. De beelden zeggen zelf meer dan genoeg. De teksten zijn enkel aanvullingen op wat niet in beeld te zien is. De teksten laten zien wat de klant wilt lezen.

Woiss meubel videoproductie & de mogelijkheden

Bij de opnames van deze video is onze filmploeg op locatie geweest met 1 cameraman en 1 drone piloot. Een drone piloot huren voor bij uw bedrijfsfilm kan zorgen voor erg aantrekkelijke extra beelden! Een combi-pakket is dan ook een absolute aanrader om een prachtige bedrijfsfilm te produceren!

Bedrijfsfilms worden door middel van beelden vanuit de lucht vaak een stuk spectaculairder en interessanter gemaakt voor de kijker. De drone die onze drone piloot heeft gebruikt tijdens deze opnames was de DJI Mavic Air. Alle beelden vanuit de lucht worden net als alle beelden vanaf de grond volledig in 4K geschoten.

Een drone piloot huren bij uw bedrijfsfilm kost u slechts €150 bovenop de gewone prijs! Hiermee bent u dus erg voordelig uit!

Naast uw bedrijfsfilm ook bedrijfsfoto’s bij ons afnemen? Dan krijgt u een korting van maar liefst 50%.

Ook de kleurcorrectie van de foto’s zit hierbij inbegrepen. Zwart wit fotografie behoort overigens ook tot de mogelijkheden!

Voor de beelden vanaf de grond hebben wij bij deze productie gebruik gemaakt van een Sony FDR camera. Verder hebben onze videospecialisten gezorgd voor de juiste belichting.

Er zijn beelden gemaakt door de hele zaak, maar uiteindelijk zijn uiteraard de best bruikbare beelden uitgekozen. Deze zijn in de montage tot een vloeiend geheel gemonteerd door onze video editor.

Geen bedrijfsfilm laten maken, maar een video editor inhuren voor beelden die u zelf heeft geschoten? Ook dit is mogelijk! Ook hierbij houdt BEKA Media rekening met uw persoonlijke doelen!

Uw eigen videoproductie?

Wilt u na het bekijken van de bedrijfsfilm van Woiss Meubel graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan meteen een gratis offerte aan!

Door middel van een offerte kunnen wij u de meest voordelige prijs geven. Deze wordt gebaseerd op uw eigen wensen en is geheel vrijblijvend. 

Spreekt u liever persoonlijk met één van onze videospecialisten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer uitgebreide informatie over de productie van een bedrijfsfilm, het proces en de kosten? Lees dan heet artikel bedrijfsfilm laten maken. Hier vindt u ook onze pakketten!

Loading...