Promotievideo – Vocar Cleaning

De bedrijfsfilm van Vocar Cleaning toont in het kort de werkzaamheden en enkele unieke pluspunten van het bedrijf. Het is geen extreem uitgebreide variant zoals bijvoorbeeld een bedrijfsfilm met voice-over. De video heeft als doel om in het kort aan de kijkers te laten zien wat voor unieke punten en extra’s het bedrijf biedt.

Daarnaast moet de kijker ervan overtuigd raken dat Vocar Cleaning daadwerkelijk in staat is auto’s van A tot Z uitstekend schoon te maken. Mede om deze redenen komt er geen voice-over voor in de video. De beelden spreken eigenlijk al voor zich. Hier en daar komen alleen wat losse titels in beeld ter aanvulling van de beelden. 

In de bedrijfsfilm komt goed naar voren dat Vocar Cleaning voorzichtig omgaat met de spullen van hun klanten. Verder is te zien dat klanten de gelegenheid hebben in een uitgebreid uitgeruste wachtruimte plaats te nemen. Uiteraard zijn ook resultaten van de schoonmaakbeurten te zien in de promotievideo. Vooral dat laatste is een erg belangrijk punt. Door middel van zogenaamde “before & after” beelden kunnen kijkers immers zien wat ze uiteindelijk echt krijgen. Ook marketingtechnisch is dit erg belangrijk.

Vocar Cleaning productie & opnames

De opnames van deze promotievideo hebben 1 dagdeel geduurd. Er is gedurende dit dagdeel echter niet continu gefilmd. De belangrijkste punten zijn vastgelegd.

Als eerst is er natuurlijk in beeld gebracht hoe de auto’s eraan toe waren voor de schoonmaakbeurt. Terwijl de medewerkers de auto’s reinigden is ook dit gedeeltelijk vastgelegd. Uiteindelijk brengen we dus het eindresultaat in beeld. De kijker kan de interieur en het exterieur zien en zelf beoordelen hoe goed zij de schoonmaakbeurt gelukt vinden.

Wij van BEKA Media zorgen niet alleen dat u over een topkwaliteit promotievideo beschikt, maar we kijken ook naar de marketingtechnische punten. Wat vindt uw potentiële klant belangrijk? In dit geval is het antwoord op die vraag simpel: De potentiële klant vindt het belangrijk dat zijn of haar auto daadwerkelijk goed schoon wordt. Een before after is een uitstekende manier om dit aan te tonen.

Voor de opnames hebben onze videospecialisten een 4K Sony FDR camera gebruikt. Verder hebben wij de video extra aantrekkelijk en variërend gemaakt door middel van drone beelden. Een drone piloot huren kunt u als losse dienst doen, maar ook bij iedere soort videoproductie. De beelden vanuit de lucht zijn hierbij gemaakt met onze 4K DJI drone.

Na de opnames vindt natuurlijk de edit plaats. Wij hebben in de edit alles netjes op de beat gemonteerd en met de nodige actie gezorgd dat de video niet saai wordt. Bepaalde teksten zijn toegevoegd binnen de huisstijl van het bedrijf, namelijk de kleur van het logo.

Uw eigen videoproductie?

Heeft u deze video bekeken en wilt u naar aanleiding hiervan graag uw eigen productie bij ons afnemen? Vraag dan vooral een gratis offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend.

Door middel van een offerte aanvraag kunnen wij u de beste prijs geven en deze op uw wensen baseren. Na uw aanvraag nemen wij spoedig contact met u op.

Spreekt u liever meteen met één van onze specialisten? Neem dan vooral contact met ons op!

Fijne samenwerking gehad. Top service en stonden altijd open voor aanpassingen. Loyaal en top service!

Hamza

Vocar Cleaning

Loading...