Bedrijfsfilm – Unique Wonen

In de Unique Wonen bedrijfsfilm krijgt de kijker een kort maar krachtige, virtuele rondleiding door de zaak. Unique Wonen is een relatief grote woonwinkel met een erg breed aanbod. Het bedrijf verkoopt onder andere diverse soorten banken, bedden, lichten, tafels en stoelen.

Om het brede aanbod, maar ook de grote locatie goed in beeld te brengen koos Unique Wonen ervoor om een bedrijfsfilm bij ons af te nemen.

Het voornaamste doel van een video laten maken was in dit geval om potentiële bezoekers te informeren en naar de zaak toe te trekken.

De bedrijfsfilm is door Unique Wonen onder andere gebruikt om advertenties mee te runnen.

Om naast de beelden ook duidelijke informatie te delen met de kijkers hebben wij gebruik gemaakt van een voice-over.

Unique Wonen opnames

De opnames van deze bedrijfsfilm duurden 1 dag. Voor een gemiddelde videoproductie is dit niet bijzonder kort of lang. Gedurende deze opnamedag hebben wij op 2 locaties gefilmd. Als eerst natuurlijk in de zaak zelf.

Unique Wonen is gelegen aan de Pleinweg in Rotterdam. De tweede locatie waar wij opnames hebben gemaakt is in het productiehuis van Unique Wonen. De eigenaren vonden het erg belangrijk om ook aan de kijkers te laten zien dat Unique Wonen zelf de meubels produceert.

Voor de bedrijfsfilm hebben wij niet alleen camerabeelden, maar ook beelden vanuit de lucht gemaakt. Klanten kunnen bij iedere videoproductie een drone piloot huren bij ons.

Onze drone piloten en cameramannen zijn uitstekend op elkaar ingespeeld wat tijdens de opnames van groot belang is. Hierdoor kunnen onze specialisten tegelijk aan de slag zonder elkaar te belemmeren.

Voor de beelden vanuit de lucht hebben wij gebruik gemaakt van de 4K DJI Mavic Air drone. Naar onze mening een uitstekende keuze bij bedrijfsfilms. Voor de beelden binnen in de zaak hebben wij gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera. De camera is hierbij ondersteund met een DJI Ronin stabilisator.

Verder hebben wij gezorgd voor de nodige belichting. Omdat binnen in de zaak er echter veel verschillende kleuren lampen aanwezig zijn, is belichten niet op elke plek mogelijk geweest.

Verder heeft Unique Wonen gedurende de opnames ook een luchtfoto laten maken. Deze mogelijkheid krijgt iedere klant bij het huren van onze drone piloot als service van de zaak. Daarnaast krijgt iedere klant ook 50% korting op bedrijfsfoto’s bij de afname van een bedrijfsfilm.

Ook zwart wit fotografie is hierbij mogelijk.

Unique Wonen videomontage

Het eindresultaat wordt gevormd tijdens de videomontage, oftewel de edit. Na de opnames hebben wij ervoor gezorgd dat de voice-over met de gewenste tekst is ingesproken door één van onze professionele voice-overs.

Onze video editor heeft de video dusdanig in elkaar gezet dat het verhaal van de voice-over en de beelden elkaar aanvullen. In beeld zijn ondersteunende shots te zien die betrekking hebben tot hetgeen dat de kijker op dat moment hoort.

Waar nodig hebben wij enkele effecten aan de video toegevoegd. Verder is de volledige bedrijfsfilm op de beat gemonteerd. Dit zorgt voor een betere ervaring. 

Na afloop van de videomontage hebben wij de kleurcorrectie gedaan. Dit is onderdeel van de edit, maar toch een vak apart. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat de juiste sfeer (eventueel naar wens van de klant) wordt versterkt

Toegevoegde contrasten en versterkte kleuren maken uw video een stuk levendiger. 

Zelf een videoproductie afnemen?

Na het bekijken van deze video een productie voor uw eigen zaak bij ons afnemen? Dat kan!

Om u de meest voordelige prijs te geven raden wij het aan om een gratis offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen wij u een prijs geven op basis van uw eigen wensen. Nadat de offerte is opgemaakt neemt één van onze specialisten contact met u op. 

Stelt u liever persoonlijk uw vragen? Dan kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. 

Meer informatie over de productie van uw eigen promotievideo of bedrijfsfilm kunt u lezen in het artikel bedrijfsfilm laten maken.

Specifiek een videograaf Rotterdam inhuren is ook mogelijk!

Loading...