Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Triangel

In deze promotievideo geven medewerksters van Peuter en Co een rondleiding. Dit gebeurt op locatie De Triangel. Locatie de Triangel ligt in de Rotterdamse wijk Charlois. De peuterschool is één van de ruim 70 peuterscholen van Peuter en Co.

Normaal gesproken konden ouders die hun peuter wilden inschrijven op de peuterschool langskomen voor een rondleiding. Tijdens de coronacrisis viel deze mogelijkheid echter weg. Contact met anderen moest zoveel mogelijk worden vermeden. Toch was het voor ouders belangrijk om te weten hoe alles in zijn werking gaat op de peuterschool. Daarom bedacht Peuter en Co een nieuw concept. Hierbij zou er op alle 70 locaties een virtuele rondleiding gegeven worden. Dit door middel van een promotievideo van elke locatie.

Onze videograaf Rotterdam is langs iedere locatie gegaan om de nodige beelden te maken. De promotievideo’s van Peuter en Co zijn vooral simpele, kort, maar krachtige video’s.

Camerawerk promotievideo

Een bedrijfsfilm laten maken gaat bij ons altijd in 4K kwaliteit. Dit was dus ook het geval bij de 70 Peuter en Co locaties. De promotievideo is gemaakt met onder andere een 4K Sony camera.

Wanneer u kiest voor een cameraman inhuren bij ons, is de kans groot dat deze camera gebruikt zal worden. Het is samen met de Sony FS5 één van de camera’s die wij vaak gebruiken.

Verder hebben wij voor deze promotievideo ook een 4K drone gebruikt. Op iedere Peuter en Co locatie heeft onze drone piloot de nodige beelden vanuit die lucht gemaakt. De dronebeelden dienen als introductie van de locatie. Het is niet alleen de opening van de video, maar ook de afsluiting.

Bij een promotiefilm raden wij het vrijwel altijd aan gebruik te maken van een drone. Een bedrijfsfilm laten maken met drone maakt uw video vaak een stuk mooier. Daarnaast is het ook overzichtelijk voor de kijker. Ook zorgt het dat u marketingtechnisch meteen de aandacht van de kijker te pakken heeft.

De videomontage

Voor de montage van deze video heeft onze video editor de dronebeelden gebruikt als intro en outro. Verder worden er veel sfeerbeelden van het lokaal getoond. Tijdens de sfeerbeelden vertellen de medewerksters wat meer over locatie De Triangel. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd wat de werkwijze is. Terwijl zij dit vertellen, lopen de sfeerbeelden gewoon door. Op deze manier sluit alles op elkaar aan. 

Onze video editor monteert uw bedrijfsfilm niet alleen kwalitatief uitstekend, maar houdt ook rekening met de marketingtechnische vlakken. Op deze manier kan uw bedrijfsfilm u het juiste doel laten behalen!

Ook een bedrijfsfilm maken met drone? Vraag nu een gratis offerte aan voor een video die aan uw eisen voldoet!

Loading...