Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Boog Schiemond

Peuter en Co Rotterdam koos ervoor voor iedere peuterschool die zij hebben een apart promotiefilmpje te laten maken. Het doel van de promotievideo’s is om een virtuele rondleiding te geven aan ouders van toekomstige leerlingen.

Toen de coronacrisis steeds heviger werd en de maatregelen strenger werden was er veel minder mogelijk. Zo konden ouders die hun peuter naar de peuterschool wilden brengen bijvoorbeeld niet meer langskomen voor een rondleiding.

Een video laten maken voor iedere Peuter en Co locatie was de oplossing hiervoor. Door middel van de promotievideo’s kunnen ouders toch een beeld krijgen van de peuterschool.

Verdeeld over meerdere weken, met meerdere opnames per week, filmden wij de promotievideo’s van Peuter en Co. Wij hebben vrijwel altijd een videograaf Rotterdam beschikbaar, waardoor er op veel dagen opnames konden plaatsvinden.

Opnames filmploeg

Peuter en Co heeft ruim 70 peuterscholen in Rotterdam en omgeving. De bedoeling was dus om van iedere locatie een promotievideo te maken. Hiervoor gebruikte onze filmploeg verschillende apparatuur.

Om te beginnen is alles volledig in 4K gefilmd en gemonteerd. Wij maakten met name gebruik van Sony camera’s. Daarnaast gebruikte ons team een 4K drone.

Een drone piloot huren is bij veel videoproducties een absolute aanrader. Het maakt uw video een stuk aantrekkelijker en kost u niet veel meer!

Een drone piloot huren kan overigens ook als losse dienst.

Met de drone werden van vrijwel iedere locatie beelden vanuit de lucht gemaakt. Ook bij deze promotievideo is dat het geval.

De dronebeelden zijn bedoeld om kijkers meteen een overzicht te geven. Het is de intro, maar ook de outro van de promotievideo.

Naast beelden vanuit de lucht hebben wij ook sfeerbeelden van het lokaal gemaakt. Ook dit geeft ouders een nog duidelijker beeld van de peuterschool.

Videomontage

De video editor monteert promotievideo’s als deze op een zo overzichtelijk mogelijke manier. Het doel is de kijker te informeren. Daarom kiezen wij ervoor de video’s te beginnen met overzichtelijke dronebeelden. Hiermee introduceren wij de locatie en pakken we meteen de aandacht van de kijker.

Vervolgens komen de beelden waarin de medewerkster de kijker uitnodigt om mee naar binnen te komen. Kijkers weten dan dat ze vanaf dat moment de school ingaan. Eenmaal binnen tonen wij duidelijke beelden van het lokaal. Tijdens deze beelden loopt de uitleg van de medewerkster door. 

Uw eigen promotiefilm laten maken? Neem meteen contact met ons op!

 

Loading...