Promotievideo Peuter en Co – Locatie De Akkers

Tijdens de coronacrisis is Peuter en Co Rotterdam gestart met het maken van een promotievideo voor iedere locatie die zij hebben. Het doel van de promotievideo’s is om per locatie een virtuele rondleiding te geven.

Onder normale omstandigheden konden ouders die eventueel hun kind wilden inschrijven een rondleiding krijgen op Peuter en Co locaties. Tijdens de coronacrisis viel deze mogelijkheid echter weg. Mede hierdoor koos Peuter en Co Rotterdam ervoor om van alle 70+ locaties een promotievideo te laten maken.

Het team van BEKA Media nam deze klus volledig in handen. Onze filmploeg heeft voor iedere locatie een promotievideo geproduceerd. Onze videograaf Rotterdam is langs iedere locatie gegaan om alle nodige beelden te maken. Ook zijn er drone beelden gemaakt door onze drone piloot.

Peuter en Co Rotterdam locatie De Akkers

De promotievideo hierboven is van Peuter en Co Rotterdam locatie De Akkers. Zoals bij Iedere locatie het geval is, vertelt ook hier de pedagogisch medewerker wat meer over de locatie. Zo wordt er onder meer verteld wat de locatie uniek maakt.

Iedere peuter heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid te spelen in de hoek waar hij of zij zelf wilt. Daarnaast vertelt de pedagogisch medewerkster Arbia het één en ander over het huidige thema dat er wordt behandeld.

Dit alles dient de ouders een goed beeld te geven van de pluspunten van de locatie. Uiteraard brengen wij deze zaken ook marketingtechnisch zo goed mogelijk in beeld.

Videoapparatuur filmploeg

Onze filmploeg kiest voor iedere promotievideo de juiste apparatuur uit. Videoapparatuur is iets erg uitgebreids en er is dan ook veel keuze.

Wij kiezen in iedere situatie de beste apparatuur, maar ook de apparatuur die in het budget past van de klant. Voor de productie van deze video, maar ook voor de meeste andere Peuter en Co promotievideo’s heeft onze filmploeg de Sony FDR 4K camera gebruikt.

Verder hebben wij een Røde microfoon gebruikt om de stem van de pedagogisch medewerker mee op te nemen.

In de montage heeft onze video editor vervolgens beelden van het lokaal over de stem heen geplakt. Dit leidde tot een vloeien geheel waarbij het verhaal van de medewerkster aansluit op het beeld.

Verder hebben wij een DJI Mavic Air drone gebruikt om de locatie van buiten in beeld te brengen. Een drone piloot huren is bij ons voor vrijwel iedere soort video mogelijk. Bij een promotievideo als deze dienen de drone beelden er onder andere voor om direct de aandacht van de kijker te pakken.

Ook uw eigen bedrijfsfilm of promotievideo laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Een bedrijfsfilm laten maken kan 7 dagen per week bij ons!

Loading...