fbpx

Bedrijfsfilm – NedCap Reclame

In de bedrijfsfilm van het bedrijf NedCap Reclame brengt onze filmploeg zo duidelijk mogelijk het bedrijf naar voren. NedCap Reclame is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere bordreclame, gevelreclame en zonwering. De bedoeling was om een bedrijfsfilm te laten maken die in een korte tijd de belangrijke punten van het bedrijf naar voren brengt. Hierbij kun u denken aan enkele diensten, de locatie, maar met name de werkwijze. Omdat niet iedereen natuurlijk meteen kan zien wat er wordt gedaan, koos NedCap Reclame er tevens voor een voice-over onder hun video te laten maken. Bij een bedrijfsfilm laten maken kan een voice-over in verschillende situaties een goede keuze zijn. Hiermee kunt u zorgen voor extra duidelijkheid bij uw klanten en o kunt de nodige uitleg geven. De voice-over en de beelden die onze filmploeg maakt ondersteunen elkaar. 

Filmwerk bedrijfsfilm NedCap Reclame

Voor de bedrijfsfilm van NedCap Reclame hebben wij een 4K Sony camera en een 4K drone van DJI gebruikt. Een cameraman inhuren kan voor uw bedrijfsfilm vaak erg goed werken in combinatie met een drone huren met piloot. Wanneer u bij ons een video laat maken heeft u deze mogelijkheid vrijwel altijd. Zo kan de drone piloot bijvoorbeeld de locatie in beeld brengen terwijl onze filmploeg zorgt voor goede beelden vanaf de grond. Ook kunt u een luchtfoto laten maken wanneer u een drone huurt met piloot bij ons. De luchtfoto laten maken is een service die wij extra aan u bieden zonder dat er kosten bij kijken komen. 

De videomontage

Onze video editor heeft bij deze video een vloeiend geheel gemaakt van de camerabeelden, dronebeelden en natuurlijk de voice-over. Er is in principe een virtuele rondleiding gecreëerd in het bedrijf. De eerste beelden zijn vanuit de lucht waarna de kijker mee het bedrijf in gaat. Eenmaal in het bedrijf wordt de werkwijze van NedCap Reclame getoond. Het proces wordt gedeeltelijk in beeld gebracht hoe en reclamebord wordt geproduceerd. Vervolgens wordt het bord de bus ingeladen. 

Uw bedrijfsfilm laten maken kan bij BEKA Media exact naar uw wens! Wij kunnen creatief met u meedenken en het nodige advies geven, maar wij kunnen uw project ook precies zoals u hem wilt realiseren! Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op!

Loading...