Bedrijfsfilm – NedCap Reclame

De NedCap Reclame bedrijfsfilm is een goed voorbeeld van een bedrijfsfilm dat een uitgebreid proces in beeld brengt. Bedrijfsfilms kunnen veel verschillende doelen hebben. Een veel voorkomend doel is het informeren van huidige en potentiële klanten.

Dit was ook bij NedCap Reclame het geval.

NedCap Reclame is één van de grote spelers in Nederland en België als het gaat om gevelreclame. Talloze bekende winkels en winkelstraten bevatten lichtbeletteringen, geproduceerd door NedCap.

Met name in Rotterdam en Antwerpen is het bedrijf zeer actief.

Wij werden gevraagd om een bedrijfsfilm te produceren waarin te zien was hoe het bedrijf te werk gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het proces van het ontwerpen van beletteringen. Dit wordt ook gevolgd door de productie van de borden zelf en bijvoorbeeld het transporteren.

De kijker krijgt een compleet kijkje achter de schermen en krijgt de werkwijze van het bedrijf te zien. Op zo een open manier tonen hoe een bedrijf te werk gaat is een erg goede vorm van reclame maken.

Terwijl u kunt kijken hoe het proces eraan toegaat, hoort u alle nodige informatie via de voice-over onder. De beelden en het geluid ondersteunen elkaar. 

NedCap Reclame opnames & productie

De opnames op locatie bij NedCap Reclame duurden 1 dagdeel. In de meeste gevallen is langer dan dit ook niet nodig voor een bedrijfsfilm. Op locatie hebben wij niet alleen reguliere camerabeelden gemaakt, maar ook beelden vanuit de lucht.

Als u een bedrijfsfilm pakket bij ons afneemt zitten hier in de meeste gevallen ook drone beelden bij. Drone beelden maken vrijwel iedere videoproductie een stuk aantrekkelijker voor de kijker.

Daarnaast zorgen ze ervoor dat er in de edit goed gevarieerd kan worden tussen beelden vanaf de grond en beelden vanuit de lucht. De drone beelden zijn gemaakt met een 4K DJI Mavic Air.

Niet alleen de drone beelden, maar ook de camerabeelden zijn volledig in 4K geschoten. Dit is een standaard bedrijfsprotocol waar wij ons bij iedere videoproductie aan houden.

Uiteraard kunt u van ons ook een Full HD versie ontvangen, maar de opnames worden altijd in 4K gemaakt. De camera die wij bij de video van NedCap Reclame hebben gebruikt was de Sony FDR. Deze camera met interne stabilisator maakt het mogelijk zeer vloeiende beelden te maken. Met name bij een video als deze is dit erg belangrijk.

De cameraman loopt als het ware door het gebouw om het proces van A tot Z vast te leggen. Het is hierbij belangrijk dat de lopende beelden er stabiel uitzien.

Edit video

Na afloop van de opnames vindt de videomontage plaats. Over het algemeen hanteren wij hiervoor een levertijd van 1 tot 2 weken. Omdat bij deze bedrijfsfilm het delen van informatie het belangrijkste was, hebben wij de klant aangeraden gebruik te maken van een voice-over.

De tekst van onze voice-over is uiteindelijk gecombineerd met de juiste beelden. Er is een vloeiend geheel gecreëerd met hier en daar de nodige effecten.

Onze video editor zorgt dat alles goed samenhangt. Verder wordt als kers op de taart ook de kleurcorrectie gedaan.

Uw eigen bedrijfsfilm?

Naar aanleiding van deze video uw eigen bedrijfsfilm laten maken? Dat kan uiteraard! Voor de meest voordelige prijs kunt u het best een gratis offerte aanvragen. Na het bekijken van uw wensen maken wij hierbij een prijs voor u op en contacteren wij u zo spoedig mogelijk.

Eerst enkele vragen stellen aan onze specialisten? Neem dan vooral even contact op.

De samenwerking met BEKA Media verliep heel soepel, kennismaking waren ze ook heel spontaan en kwamen ook met ideeën waar we ook serieus over gingen nadenken. Waar uiteindelijk een leuke introductie video uitkwam.
Bedankt voor de samenwerking!

Adem

NedCap Reclame

Loading...