Bioscoop Advertentie – Motorrijschool Hallo Moto

Motorrijschool Hallo Moto wenste een professionele videoadvertentie te laten maken om uit te zenden in Utrechtse bioscopen. Omdat bioscoop advertenties echter enorm beperkt zijn wat het tijdslimiet betreft, was het erg belangrijk om alles in een kort, maar krachtige bedrijfsfilm naar voren te brengen.

Onze videospecialisten hebben na een volledige dag filmen uiteindelijk het bovenstaande resultaat neergezet! Alles wat de klant in de bedrijfsfilm terug wilde zien is in 12 seconden duidelijk naar voren gekomen. 

Motorrijschool Hallo Moto is verkozen tot de beste motorrijschool van Utrecht. Onder andere dit wenste de motorrijschool naar voren te brengen. Naast deze bioscoop advertentie hebben wij ook een langere bedrijfsfilm geproduceerd voor Motorrijschool Hallo Moto. De langere variant is een stuk uitgebreider en bevat uiteraard meer informatie. De korte versie bevat alleen de belangrijkste punten.

Opnamedag Motorrijschool Hallo Moto

Voor de videoproductie van Hallo Moto hebben wij behoorlijk uitgebreide opnames gemaakt. Onze filmploeg heeft in 1 dag alle beelden geschoten.

Niet alleen de beelden voor in de bioscoop advertentie, maar ook de beelden voor in de uitgebreidere bedrijfsfilm.

Zolang alle opnames van een productie in 1 dag passen, is dit vaak ook de meest efficiënte optie. Daarnaast is dit voor u als klant ook een stuk goedkoper.

Tijdens de opnames zijn wij met de figuranten en de motorrijschool zelf op diverse plekken geweest waar de motorrijlessen regelmatig plaatsvinden. Op deze locaties zijn beelden vanaf de grond, maar ook beelden vanuit de lucht gemaakt.

Bij de productie van een bedrijfsfilm raden wij het in de meeste gevallen dan ook aan om gebruik te maken van drone beelden. Onze drone piloot huren kan ook los. Drone beelden maken uw video niet alleen een stuk mooier,  ze dragen ook marketingtechnisch bij aan uw resultaat.

Tijdens de opnames heeft onze drone piloot 4K beelden vanuit de lucht gemaakt met de DJI Mavic Air drone. Voor de reguliere beelden hebben wij gebruik gemaakt van de Sony FS5. Deze camera is erg veelzijdig en zorgt dat wij het maximale uit de productie kunnen halen.

Belichting was tijdens de opnames niet nodig omdat wij alles in daglicht hebben gefilmd. Ook van geluidsapparatuur hebben wij geen gebruik gemaakt, omdat de video alleen een achtergrondmuziekje en een voice-over zou krijgen.

Videomontage

Na de opnames heeft onze video editor alle beelden uiteindelijk tot een vloeiend geheel samengebracht. Van de gemaakte beelden worden bij de edit als eerst de beste beelden uitgekozen. Vervolgens worden de beelden op de juiste volgorde in combinatie met de voice-over samen gemonteerd.

De bedoeling is hierbij dat de voice-over en de beelden elkaar versterken. Waar nodig zijn enkele effecten toegevoegd aan de video. Daarnaast hebben wij de juiste kleurcorrectie toegepast. Kleurcorrectie is een apart vak dat bij de videomontage hoort. Ook dit onderdeel is standaard inbegrepen bij onze videopakketten.

Onze video editor inhuren kan ook los als u uw eigen beelden wilt laten monteren!

Uw eigen productie

Wilt u na het bekijken van deze video meer informatie over de productie van uw eigen bedrijfsfilm? Lees dan vooral even het artikel bedrijfsfilm laten maken.

In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over het proces, onze werkwijze en nog veel meer!

Weet u genoeg en wilt u liever meteen aan de slag? Vraag dan een gratis offerte aan. Op deze manier kunnen wij u binnen de kortste keren de meest voordelige prijsindicatie geven op basis van uw eigen wensen.

Als u zelf nog specifieke vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice!

Onlangs heb ik samengewerkt met BEKA Media voor onze nieuwe bedrijfsfilmpje. Berke en Kaan zijn respectvolle en talentvolle jongens met passie voor hun vak. Binnen een week was alles klaar en online. Jongens bedankt voor alles! Dikke aanrader!

Ersan

Motorrijschool Hallo Moto

Loading...