Commercial – Mealvertising

De commercial van Mealvertising is een korte reclamevideo. Het is een hele andere soort promotievideo dan de meeste varianten. De promo is geen introductievideo die gewoon de voordelen van het bedrijf benoemd, maar juist een commercial met acteurs!

Het doel van de commercial is om de handige QR-codes die zich op de pizzadozen bevinden te presenteren. Om dit op een voor de kijkers leuke manier te doen en niet alleen informatie te delen koos Mealvertising voor een korte commercial in plaats van een bedrijfsfilm.

Mealvertising bedrukt pizzadozen met reclame voor bedrijven erop. De dozen worden gebruikt door restaurants die pizza’s bezorgen. Het bedrijf creëert op deze manier een offline marketing methode een een win-win situatie voor alle betrokken partijen. De besteller krijgt zijn pizza en ziet bovenop de doos allerlei verschillende bedrijven. Hij of zij kan eenvoudig de QR-code scannen van het bedrijf dat hem aantrekt. Bedrijven die Mealvertising betalen voor de reclame krijgen bezoekers op hun website van eventuele potentiële klanten die geïnteresseerd raken in hun product of dienst.

De bedoeling van de commercial was onder meer de handigheid van de QR-codes in beeld te brengen. De video is een commercial, maar tegelijkertijd ook een instructievideo die laat zien hoe de QR-codes werken. Met de commercial laten we aan bedrijven zien dat ook zij deze handige methode kunnen gebruiken. 

Mealvertising videoproductie

De commercial is gefilmd in slechts 1 dagdeel. Zoals in de video te zien is hebben we een zo realistisch mogelijke huissfeer gecreëerd. Dit om de gemiddelde besteller daadwerkelijk aan te spreken.

De straat en de woning moeten meteen een indruk wekken van een “gewone” woonwijk sfeer. Tijdens de opnames heeft onze filmcrew gemaakt met een 4K Sony FDR camera. Binnen is uiteraard ook alle nodige belichting opgesteld. Voor goed geluid hebben wij gebruik gemaakt van Røde geluidsapparatuur.

Verder zijn er tijdens de opnames ook een aantal korte droneshots gemaakt. Hiervoor heeft onze drone piloot gebruik gemaakt van een 4K DJI Mavic Air drone.

Na de opnames is videomontage gedaan door onze video editor. Hier wordt uiteindelijk van alle beelden een vloeiend geheel geproduceerd volgens het scenario van de klant.

De commercial eindigt met een beeld waarin de voordelen van de methode te zien zijn. Het doel hiervan is dat bedrijven zich door deze pluspunten nog meer aangetrokken voelen tot deze marketingmethode. 

Uw eigen commercial?

Heeft u de commercial hierboven bekeken en wilt u graag uw eigen videoproductie bij ons afnemen? Vraag dan vooral een gratis offerte aan!

Op deze manier kunnen wij u een voordelige prijs geven op basis van uw wensen! Spreekt u liever persoonlijk met één van onze videospecialisten? Neem dan contact op! Wij helpen u graag aan een video naar uw wensen waar u daadwerkelijk iets aan heeft!

Lees ook: Wervingsvideo laten maken

Loading...