Promotievideo – Max Value B.V.

I contacted them only 2 days before my event. They worked the best price for me and did a great job! The videos look amazing, thanks a lot Kan!, we will hire your services in the future and recommend you to our colleagues.

Victor

Max Value B.V.

De promotievideo van Max Value B.V. is opgenomen gedurende het parfum evenement midden 2022. Het bedrijf gaf gratis samples weg op Hoog Catharijne in Utrecht. Hiervoor heeft Max Value B.V. niet alleen een promotievideo, maar ook fotografie bij ons afgenomen.

Bedrijfsfilm laten maken? Dat betekent automatisch 50% korting op onze fotografie diensten! Ook zwart wit fotografie is hierbij mogelijk!

De promotievideo van Max Value B.V. is een goed voorbeeld van een kort, maar krachtige bedrijfsfilm. De video had niet direct het doel om reclame te maken en voor meer klanten te zorgen, maar meer om de producten in beeld te brengen.

In principe kan deze promotievideo ook worden gezien als een soort aftermovie van het evenement. Omdat de focus echter meer op de producten ligt dan op het evenement zelf plaatsen wij de video alsnog in de categorie bedrijfsfilms.

Naast een complete promotievideo heeft het bedrijf ook losse korte filmpjes bij ons afgenomen. Dit noemen we snip-its. 

Opnames & edit Max Value B.V. 

Voor de opnames van de promotievideo hebben wij relatief simpele en neutrale filmapparatuur gebruikt. Onze videospecialisten kijken per project welke camera’s het handigst zijn om te gebruiken. Voor de video-opnames van deze promotievideo hebben wij een 4K Sony FDR camera ingezet.

Voor de fotografie heeft onze fotograaf gebruik gemaakt van een Nikon spiegelreflex camera met verwisselbare lens. Op deze manier zijn de producten zo goed mogelijk in beeld gebracht. Ook geeft dit ons de mogelijkheid de foto’s achteraf te voorzien van een goede kleurcorrectie.

Omdat het evenement binnen plaatsvond hebben wij geen drone ingezet.

Onze drone piloot huren kan in principe bij iedere soort bedrijfsfilm, maar omdat enkel het gebouw van buiten in beeld gebracht kon worden vond onze klant het in dit geval niet nodig.

Alles bij elkaar duurden de opnames van deze promotievideo zo’n anderhalf uur. Onze fotograaf en videograaf zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat zij tegelijkertijd aan de slag kunnen zonder de ander te belemmeren. Hierdoor zijn de opnames sneller klaar en kunnen wij dus ook lagere kosten voor u in rekening brengen.

Na de opnames gaan de beelden uiteraard naar onze video editor. Hij zorgt dat er uiteindelijk een vloeiend geheel wort gecreëerd.

En video editor inhuren kan ook los bij ons als u uw eigen beelden heeft. Bij een bedrijfsfilm pakket zit de edit er uiteraard bij inbegrepen.

Uw eigen productie afnemen?

Heeft u na het bekijken van deze promotievideo interesse gekregen in het afnemen van uw eigen productie? Vraag dan gerust een gratis offerte aan of neem een kijkje in ons artikel bedrijfsfilm laten maken voor onze voordelige pakketten en meer informatie. 

Wilt u meteen een datum inplannen of één van onze specialisten spreken? Neem dan gerust contact op!

Loading...