Promotievideo – Max Value B.V.

I contacted them only 2 days before my event. They worked the best price for me and did a great job! The videos look amazing, thanks a lot Kan!, we will hire your services in the future and recommend you to our colleagues.

Victor

Max Value B.V.

De promotievideo van Max Value B.V. is opgenomen gedurende het parfum evenement midden 2022. Het bedrijf gaf gratis samples weg op Hoog Catharijne in Utrecht. Hiervoor heeft Max Value B.V. niet alleen een promotievideo, maar ook fotografie bij ons afgenomen. Deze combinatie is een combi-pakket dat erg voordelig is en vaak in de smaak valt bij onze klanten.

Bedrijfsfilm laten maken? Dat betekent automatisch 50% korting op onze fotografie diensten! Ook zwart wit fotografie is hierbij mogelijk!

Sommige klanten kiezen er zelfs voor om een bedrijfsfilm productie af te nemen en daarnaast auto fotografie erbij te nemen voor nieuwe foto’s van de auto van de zaak. De gekste combinaties zijn mogelijk, zolang de fotografie diensten op dezelfde opnamedag & locatie plaatsvinden als de video-opnames!

Wij van BEKA Media zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven met de juiste specialisten in huis voor bijna alle soorten mediaproducties. Wij maken het u als klant makkelijk door ervoor te zorgen dat u vrijwel alles wat uw online marketing en content betreft, onder één dak heeft!

Kort & krachtig

De promotievideo van Max Value B.V. is een goed voorbeeld van een kort, maar krachtige bedrijfsfilm. De video had niet direct het doel om reclame te maken en voor meer klanten te zorgen, maar meer om de producten in beeld te brengen. Op deze dag in Utrecht stonden de producten dan ook centraal. Het evenement was bedoeld om de producten te tonen aan het publiek en samples van deze producten uit te delen.

In de eerste instantie was hetgeen wat het bedrijf nodig had niet eens een volledige promotievideo. De bedoeling was in het begin namelijk om uitsluitend losse en korte video’s per product af te nemen.

Dit heeft Max Value dan ook gedaan, alleen kwam hier later een wat completere promotievideo bij. De belangrijkste losse beelden kwamen in deze promotievideo samen tot een geheel. Deze kunt u hierboven bekijken.

In principe kan deze promotievideo ook worden gezien als een soort aftermovie van het evenement. Omdat de focus echter meer op de producten ligt dan op het evenement zelf plaatsen wij de video alsnog in de categorie bedrijfsfilms. 

Ieder product is los gefilmd en de belangrijkste hiervan zijn later ook in de uitgebreidere promotievideo geplaatst. Ook algemene beelden van meerdere producten tegelijk en van de sfeer konden natuurlijk niet ontbreken.

Sfeerbeelden spelen bij een videoproductie een grote rol. Voor goede video marketing is het belangrijk de boodschap duidelijk te maken en te zorgen dat de video niet saai wordt. Kort en krachtig zijn is in bijna alle gevallen een goede keuze!

Opnames & edit Max Value B.V. 

Voor de opnames van de promotievideo hebben wij relatief simpele en neutrale filmapparatuur gebruikt. Onze videospecialisten kijken per project welke camera’s het handigst zijn om te gebruiken. Voor de video-opnames van deze promotievideo hebben wij een 4K Sony FDR camera ingezet.

Voor de fotografie heeft onze fotograaf gebruik gemaakt van een Nikon spiegelreflex camera met verwisselbare lens. Op deze manier zijn de producten zo goed mogelijk in beeld gebracht. Ook geeft dit ons de mogelijkheid de foto’s achteraf te voorzien van een goede kleurcorrectie.

Omdat het evenement binnen plaatsvond hebben wij geen drone ingezet.

Onze drone piloot huren kan in principe bij iedere soort bedrijfsfilm, maar omdat enkel het gebouw van buiten in beeld gebracht kon worden vond onze klant het in dit geval niet nodig.

Alles bij elkaar duurden de opnames van deze promotievideo zo’n anderhalf uur. Onze fotograaf en videograaf zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat zij tegelijkertijd aan de slag kunnen zonder de ander te belemmeren. Hierdoor zijn de opnames sneller klaar en kunnen wij dus ook lagere kosten voor u in rekening brengen.

Na de opnames is het tijd om van alle beelden een vloeiend geheel te maken. Dit wordt gedaan door onze video editor. Hij zorgt ervoor dat er een complete promotievideo ontstaat, passend bij de branche, de doelen van de klant en natuurlijk de wensen!

Uw eigen productie afnemen?

Heeft u na het bekijken van deze promotievideo interesse gekregen in het afnemen van uw eigen productie? Vraag dan gerust een gratis offerte aan of neem een kijkje in ons artikel bedrijfsfilm laten maken voor onze voordelige pakketten en meer informatie. 

Wilt u meteen een datum inplannen of één van onze specialisten spreken? Neem dan gerust contact op!

Wij zijn 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 geopend. Kijk gerust verder in ons portfolio voor andere voorbeeldvideo’s!

Loading...