fbpx

Promotievideo – Kruidvat

Toen het Kruidvat filiaal aan de Slinge verhuisde naar een nieuwbouw gebouw in dezelfde wijk wilde het bedrijf hierbij graag een promotievideo laten maken. De bedoeling van de promotievideo was om het einde van de verhuizing, maar ook de opening van het nieuwe filiaal te filmen. Het nieuwe filiaal opende aan de Asterlo, waar overigens ook een nieuw Albert Heijn filiaal werd geopend in het zelfde nieuwe gebouw. Wij als filmploeg produceerden een promotievideo vanaf het einde van de opbouw van het filiaal. 

Camerawerk filmploeg

Onze filmploeg heeft voor de promotievideo een aantal dagen vrij moeten maken. Allereerst zijn er uiteraard beelden gemaakt terwijl het filiaal helemaal werd klaargemaakt voor de opening. Op deze beelden is bijvoorbeeld te zien hoe medewerkers de laatste vakken vullen en de vrachtwagens uitladen. Ook de vrachtwagens hebben wij uitstekend in beeld gebracht vanuit de lucht. Dit deden wij door middel van 4K DJI Mavic Air drones. Zoals u wellicht weet is bij ons ook een drone huren met piloot mogelijk. Sterker nog, bij de meeste promotievideo’s is dit een absolute aanrader. Nadat de laatste puntjes op de i zijn gezet hebben wij de dag van de opening gefilmd hoe de eerste klanten hun boodschappen in het nieuwe filiaal doen. 

Videomontage

Onze video editor heeft zoals de bedoeling was de dronebeelden als begin en eind van de video gebruikt. Daarnaast zijn er ook tussendoor beelden vanuit de lucht te zien. Bijvoorbeeld van hoe de vrachtwagens worden uitgeladen. Verder heeft onze video editor uiteraard de beste beelden uitgekozen van het vakkenvullen. Deze zijn vervolgens allemaal tot een vloeiend geheel geknipt. De video bewerken met muziek is uiteraard ook een belangrijk punt. Het muziekje onder de video maakt de sfeer net wat mooier. Ook worden de beelden volledig op de beat geknipt. 

Een promotievideo laten maken of duidelijkheid krijgen op al uw vragen? Klik hier en neem gerust contact met ons op! Telefonisch zijn wij flexibel bereikbaar. 

 

Loading...