Promotievideo – Kruidvat Slinge

De Kruidvat Slinge promotievideo is een videoproductie die ons team heeft gemaakt toen het Kruidvat filiaal aan de Slinge werd verhuisd. Het filiaal, dat oorspronkelijk enkele honderden meters verderop gevestigd zat, kwam in een nieuw gebouw terecht. Alleen de laatste puntjes op de i moesten nog gezet worden.

Daarnaast vond er een feestelijke opening plaats en mochten de klanten naar binnen. Om deze laatste gebeurtenissen vast te leggen liet Kruidvat Slinge een promotievideo aan ons maken. De video is kort, maar brengt wel de belangrijkste punten duidelijk naar voren.

De volgorde in de video is gebaseerd op de oorspronkelijke volgorde. In het begin worden in het filiaal de laatste producten klaargelegd. Later lopen de eerste klanten de zaak in. Terwijl zij op hun gemak rondkijken tonen wij hoe het eraan toegaat. Voor deze videoproductie zijn geen figuranten gebruikt.

Kruidvat Slinge videoproductie

De promotievideo van Kruidvat Slinge is gefilmd in 2 dagen. Op de eerste dag heeft onze filmploeg vooral beelden gemaakt van het filiaal van binnen. Hier werden op dat moment de laatste voorbereidingen getroffen voor de opening.

Medewerkers vulden de laatste vakken en zorgden dat alles er netjes uitzag. Er werd hier en daar opgeruimd en schoongemaakt. Ook kwam er vracht binnen. In de bedrijfsfilm wordt ook getoond hoe alles wordt uitgeladen.

Voor ons was het belangrijk om al deze gebeurtenissen goed op beeld te hebben. Mede om deze reden hebben wij niet alleen reguliere beelden vanaf de grond gemaakt, maar ook beelden vanuit de lucht. Hiervoor hebben wij een 4K drone ingezet.

Een drone piloot huren is een extra optie die u bij iedere videoproductie krijgt. Met name bij producties als deze kan dit uw eindresultaat een stuk mooier maken.

Ook krijgt u automatisch 50% korting op bedrijfsfoto’s bij de afname van een bedrijfsfilm. Ook zwart wit fotografie is hierbij een optie.

De beelden vanuit de lucht zijn gemaakt met een 4K drone van DJI. De reguliere beelden zijn gemaakt met een Sony FDR camera. Geluidsapparatuur hebben wij bij deze promotievideo niet gebruikt. 

Edit

Na afloop van de opnames heeft uiteraard de edit plaatsgevonden. Dit is het gedeelte van de productie waar onze videospecialisten vaak het meeste tijd aan kwijt zijn.

Uit alle beelden worden de best bruikbare uitgekozen. Van talloze losse beelden wordt een goed samenhangend geheel gecreëerd. Wij monteren video’s volledig op de beat om de kijker van een goede ervaring te voorzien. 

De promotievideo bevat geen voice-over, omdat het delen van informatie niet het doel van de video geweest is.

Wel hebben onze specialisten na de videomontage uiteraard ook kleurcorrectie toegepast.

Uw eigen vergelijkbare videoproductie?

Wilt u na het bekijken van deze promotievideo graag meer informatie over dergelijke producties? Lees dan vooral even het artikel bedrijfsfilm laten maken. Hierin vertellen wij u van A tot Z het proces en onze werkwijze. Ook vertellen wij u meer over de voordelen van bedrijfsfilms en de diverse soorten.

Geen cameraman inhuren, maar uw zelf gemaakte beelden tot een vloeiend geheel laten monteren? Dan is een video editor inhuren wellicht de juiste keuze voor u!

Vraagt u liever meteen een gratis offerte aan? Klik dan hier! Ook kunt u gerust contact met ons opnemen voor al uw vragen.

Loading...