Promotievideo – Kossonutrition/Kastnation

De Kossonutrition promotievideo is een andere soort promotievideo dan de meeste soorten. De video is geen uitgebreide bedrijfsfilm, maar meer een kort en krachtige vorm van video marketing om de producten in beeld te brengen.

De promotievideo van Kossonutrition kan bijvoorbeeld gebruikt worden om de social media van het bedrijf aan te vullen. Het wekt een professionele indruk en is aantrekkelijk voor liefhebbers.

Wanneer u een videoproductie laat maken bij ons, wordt deze niet alleen in de beste kwaliteit geproduceerd, maar er wordt ook rekening gehouden met de marketingtechnische vlakken. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat de juiste doelgroep wordt aangesproken.

In de promotievideo van Kossonutrition worden met name de talloze verschillende supplementen van het bedrijf getoond. De opnames van deze video vonden dan ook plaats op de plek waar alle supplementen klaarliggen.

Kossonutrition en Kastnation zijn over het algemeen relatief actief op social media. Mede om deze reden is een typische “Instagram promo” een goede keuze. De video is niet de introductievideo van het bedrijf, wat vaak bij een uitgebreide bedrijfsfilm wel het geval is. In dit geval is het meer een kort en krachtige promotievideo om volgers wakker te houden en hun aandacht erbij te houden.

Kossonutrition/Kastnation opnames

De opnames van deze video vonden zoals eerder benoemd plaats in het bedrijfspand van Kossonutrition/Kastnation. In het bedrijfspand worden alle supplementen opgeslagen. Deze locatie was een goede keuze omdat hier de beste beelden gemaakt konden worden van alle supplementen bij elkaar.

We tonen in de video niet perse ieder product los, maar vooral een totaalbeeld van hoe breed het assortiment is.

Voor de opnames heeft onze filmploeg gebruik gemaakt van een 4K Sony FDR camera. Verder hebben wij ondanks dat de video binnen in het pand werd gefilmd ook gebruik gemaakt van drone beelden. 

In de meeste gevallen is een drone piloot huren een goede optie als er ook buiten beelden gemaakt kunnen worden, maar in dit geval was het pand dusdanig geschikt dat een drone zeker van toegevoegde waarde was.

Een drone piloot huren kan bij vrijwel iedere videoproductie, maar dit kan ook als losse dienst. Verder kunt u bij het laten maken van uw eigen bedrijfsfilm ook een forse 50% korting krijgen op eventuele bedrijfsfoto’s.

Ook zwart wit fotografie is hierbij een mogelijkheid.

Als bedrijf zijnde bieden wij zo veel mogelijk voordeelpakketten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Geluidsapparatuur hebben wij bij de opnames niet gebruikt.

Videomontage

s

De videomontage is waar uiteindelijk alle beelden tot een vloeiende video worden gemonteerd. De edit is dan ook het deel van een videoproductie waar de meeste uren in zitten.

Onze video editor heeft in dit geval de video volledig op de beat gemonteerd. Dit maakt het eindresultaat een stuk spectaculairder.

Verder zijn hier een daar de nodige effecten toegevoegd. Hierdoor wordt t er och wat actie aan de video toegevoegd. Bij een korte promotievideo kan het vaak een goed idee zijn om enkele Unique Selling Points van het bedrijf te benoemen. Dit hebben wij bij deze video bewaard voor het eind.

De video wordt afgesloten met een aantal pluspunten van Kossonutrition. Deze komen als titels in beeld. De titels zijn dusdanig gemaakt dat ze passen in de huisstijl van Kossonutrition.

Na de edit vindt de kleurcorrectie plaats. Kleurcorrectie zorgt ervoor dat uw video een stuk levendiger wordt gemaakt. Het is een vak apart, maar de juiste specialisten zorgen voor de juiste uitvoering. Waar nodig worden bepaalde kleuren versterkt en contrasten aangepast.

Video editor inhuren om uw zelfgemaakte beelden tot een promotievideo te laten monteren? Ook dat is bij ons mogelijk!

Uw eigen productie afnemen?

Wilt u na het bekijken van deze promotievideo zelf een dergelijke productie bij ons afnemen? Vraag dan gerust een gratis offerte aan.

Op deze manier kunnen wij u op de meest voordelige prijsindicatie geven. Dit doen wij op basis van uw eigen wensen. Uw aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen u binnen 24 uur een op maat gemaakte prijs toe!

Als u liever persoonlijk met één van onze videospecialisten praat over uw wensen is dit uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. 

Meer informatie over uw eigen productie kunt u vinden in het artikel bedrijfsfilm laten maken.

Algemenere informatie wat betreft videoproducties op een breder vlak leest u in het artikel video laten maken.

Loading...