Promotievideo – Killtrition

Killtrition, het supplementenbedrijf van influencer DieTim, koos er de dag voor de heropening van de sportscholen voor om een promotievideo te laten maken. Omdat de heropening van de sportscholen behoorlijk laat bekend werd moest er voor deze video snel gehandeld worden.

Een videoproductie binnen zo een korte tijd valt dan ook onder een spoedopdracht.

Maandenlang waren de Nederlandse sportscholen gesloten. Tijdens de lockdown startte DieTim zijn supplementenbedrijf: Killtrition. De start van het bedrijf is overigens ook te zien in de documentaire die wij voor hem produceerden.

Killtrition viel behoorlijk in de smaak bij zijn volgers. En dat ondanks het feit dat de sportscholen nog gesloten waren toen het bedrijf gelanceerd werd. Toen het nieuws naar buiten kwam dat op zaterdag 15 januari 2022 de heropening plaats zou vinden twijfelde Tim geen moment. Hij benaderde ons meteen voor een spoedopdracht.

In de video is te zien dat Killtrition een grote korting geeft op alle supplementen. Ook gaat Tim persoonlijk langs bij een aantal bestellers.

Om deze actie in stijl uit te voeren regelt hij een Lamborghini Huracan. De promotie valt uiteindelijk erg in de smaak en de video zorgt dan ook voor de gewenste resultaten.

Productie Killtrition promotievideo

Zoals gezegd was deze promotievideo van Killtrition een spoedopdracht. Een videoproductie valt onder een spoedopdracht als er op het moment dat de opdracht verstrekt wordt een deadline is van ongeveer een week of minder.

Over het algemeen zijn onze levertijden 1 tot 2 weken. Wanneer u als klant de video bijvoorbeeld binnen 5 dagen nodig heeft, is dit vaak niet haalbaar zonder dat het een spoedopdracht wordt. Deze video was dan ook zo kort op de dag dat dit zeker wel een spoedopdracht werd.

Voor de opnames heeft Tim onze cameraploeg in complete staat ingehuurd. U kunt bij ons een losse cameraman inhuren, maar u kunt ook een drone piloot huren. Bij promotievideo’s is het in de meeste gevallen een aanrader deze 2 te combineren. Bij een offerte aanvraag met drone shots wordt deze combinatie automatisch voor u ingeschakeld.

Voor de productie van deze video heeft onze drone piloot gebruik gemaakt van een 4K DJI Mavic Air drone. De beelden vanaf de grond zijn gemaakt met een 4K Sony FDR camera. Uiteindelijk is de video dezelfde dag nog gemonteerd door onze video editor. In de edit is een vloeiend geheel gecreëerd, met waar nodig enkele effecten. Net zoals de edit, zit ook de kleurcorrectie standaard in ieder videopakket inbegrepen.

Onze video editor inhuren kan overigens ook los als u uw eigen beelden heeft.

Uw eigen productie

Heeft u na het bekijken van deze promotievideo interesse gekregen in het laten maken van uw eigen video? Of wilt u een cameraman inhuren?

Vraag dan meteen een gratis offerte aan! Vul al uw wensen zo exact mogelijk in en onze videospecialisten zullen z.s.m. contact met u opnemen! Spreekt u liever meteen met één van onze specialisten? Neem dan direct contact met ons op!

Meer informatie over de productie van uw eigen promotievideo of bedrijfsfilm? Neem dan een kijkje in het artikel bedrijfsfilm laten maken.

Specifiek in Rotterdam op zoek naar een cameraman? Dien dan uw aanvraag in via videograaf Rotterdam.

Loading...