Promotievideo – BatskoNutrition

BatskoNutrition nam bij de start van het bedrijf verschillende diensten bij ons af. Zo begon het supplementenbedrijf onder anderen met het aan ons laten ontwerpen van verpakking designs. 

BatskoNutrition maakte na veel voorbereidingen uiteindelijk definitief een start in 2022. Eén van de wensen van het bedrijf was hierbij meteen een bedrijfsfilm laten maken. Dit moest een bedrijfsfilm worden, puur ter introductie van het bedrijf en de pre-workout die ze verkopen.

Er was een creatieve start nodig met pakkende online content. BatskoNutrition koos naast een videoproductie ook voor een webshop laten maken bij ons. De bedrijfsfilm werd online op social media gebruikt, maar beelden hiervan zijn ook als pakkende header op de webshop gebruikt.

Uiteindelijk is er gekozen voor een promotievideo zonder voice-over en zonder titels. De beelden in combinatie met de beat moesten een toepasselijke sfeer creëeren rondom het merk. In de video hierboven is te zien hoe dat uiteindelijk is uitgepakt! 

BatskoNutrition opnames

De effecten waren het belangrijkst bij de productie van deze video. De nadruk moest voornamelijk liggen op de sporters. Om dit zo goed mogelijk in beeld te kunnen brengen hebben wij gebruik gemaakt van een Sony A7S Mark III.

Deze camera geeft ons team de mogelijkheid cinematische beelden te maken en later tijdens de edit toepasselijke effecten toe te voegen. Ook voor pakkende slowmotion beelden was deze camera een optimale keuze bij deze specifieke opnamedag.

De opnames vonden zoals in de promotievideo te zien is plaats op 3 verschillende locaties. In de sportschool, in een boksruimte en buiten. BatskoNutrition wil door verschillende sporten op verschillende locaties te laten zien, aantonen dat het bedrijf supplementen maakt die voor iedere sport geschikt zijn. De supplementen zijn niet uitsluitend bedoeld voor bijvoorbeeld bodybuilders.

De opnames kostten onze filmploeg één dagdeel. Alleen bij de binnenlocaties hebben wij overigens gebruik gemaakt van kunstlicht. Verder was het zonlicht in combinatie met de juiste camera-instellingen optimaal.

Na de opnames

Na de opnames is onze video editor aan de slag gegaan met de videomontage. Bij de montage worden de best bruikbare beelden geselecteerd en wordt er een vloeiend geheel gecreëerd naar wens van de klant. Hierbij gebruiken onze specialisten uiteraard alle nodige creativiteit. Bij deze videoproductie is er een snelle en flitsende edit geproduceerd.

Veel toepasselijke effecten en op de beat gemonteerde beelden speelden een grote rol bij deze promotievideo. Daarnaast was het wat de volgorde betreft belangrijk dat sporters voor het starten de pre-workout innemen. Op deze manier tonen we met optimale video marketing hoe effectief de pre-workout van BatskoNutrition is. De figuranten nemen de pre-workout in, waarna ze volop beginnen te knallen!

Loading...