Promotievideo – BatskoNutrition

BatskoNutrition nam bij de start van het bedrijf verschillende diensten bij ons af. Eén van de wensen van het bedrijf was een bedrijfsfilm laten maken. Dit moest een bedrijfsfilm worden, puur ter introductie van het bedrijf en de pre-workout die ze verkopen.

Uiteindelijk is er gekozen voor een promotievideo zonder voice-over en zonder titels. De beelden in combinatie met de beat moesten een toepasselijke sfeer creëeren rondom het merk. In de video hierboven is te zien hoe dat uiteindelijk is uitgepakt!

BatskoNutrition opnames

De effecten waren het belangrijkst bij de productie van deze video. De nadruk moest voornamelijk liggen op de sporters. Om dit zo goed mogelijk in beeld te kunnen brengen hebben wij gebruik gemaakt van een Sony A7S Mark III. Deze camera geeft ons team de mogelijkheid cinematische beelden te maken en later tijdens de edit toepasselijke effecten toe te voegen.

De opnames vonden zoals in de promotievideo te zien is plaats op 3 verschillende locaties. In de sportschool, in een boksruimte en buiten. BatskoNutrition wil door verschillende sporten op verschillende locaties te laten zien, aantonen dat het bedrijf supplementen maakt die bij iedere sport geschikt zijn.

De opnames kostten onze filmploeg één dagdeel. Alleen bij de binnenlocaties hebben wij overigens gebruik gemaakt van kunstlicht.

Na de opnames

Na de opnames is onze video editor aan de slag gegaan met de videomontage. Bij de montage worden de best bruikbare beelden geselecteerd en wordt er een vloeiend geheel gecreëerd naar wens van de klant. Hierbij gebruiken onze specialisten uiteraard alle nodige creativiteit.

Veel toepasselijke effecten en op de beat gemonteerde beelden speelden een grote rol bij deze promotievideo. Daarnaast was het wat de volgorde betreft belangrijk dat sporters voor het starten de pre-workout innemen.

Loading...